Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

March Madness 2011


Hotdog

Öne çıkan mesajlar

bracket---->
http://www.cbssports.com/collegebasketball/ncaa-tournament/brackets/viewable_men
evet sonunda başlıyor 4nisana kadar bizi ekran başına(en azından espn americası olanlar için) bağlayacak mükemmel turnuva bu sene açıkcası takım bazından ziyade oyuncu bazında takip ettim o yüzden pek bi fikrim yok kim alır ama yine de yaptım bir bracket ya tutarsa hesabı :DD yarın ve ondan sonraki gün 64. takım olma maçları var 17sinde ilk tur maçlarıyla başlıyor temsilcilerimiz doğuş balbay ve deniz kılıçlının takımları da iyi sıradan(texas 4,west virginia 5) girmiş, umarım başarılı olurlar. bracket doldurmayı unutmayalım :D ek olarak şunu söyleyebilirim daha önce maçları izlememiş olanlar için ben nba maçlarından aldığım keyifin çok daha fazlasını ncaa maçlarını izlerken alıyorum basit basit hatalar, 2dakikada maç dönmesi,gelecekte nbade oynayacak oyuncuları birde kolejde izleme fırsatı çok hoş gelen şeyler yani izleme imkanı olanlar göz gezdirmeye çalıssın derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yine geldi sene içinde 1-2 maç izleyip march madness döneminde ahkam kesenlerin vaktik :D lafım elbette herkese değil, ciddi takip eden tek tük kişi oluyor da, çoğunluk bu şekilde takılıyor.

march madness'da bile öle leş maçlar oynanıyor ki. vallahi çekilmez ya. 35 saniye hücum setleri, tbl'de yapılmayan rezalet top kayıpları. amanın aman. o yetenekler nba'e gelince görürüz zaten çok da deşmeye gerek yok :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugünkü(17mart) espn america maç programı:
19:00 Clemson vs West Virginia
21.30 Princeton vs Kentucky
23.30 Northern Colorado vs San Diego State
02.00 Wofford vs BYU (şu maçı izlemek isterdim aslında fredette'yi adam gibi izleyemedim hiç.)
04.30 Gonzaga vs St. John's
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...