Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni modeller ve cikis tarihleri konusu

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

eeheh su kasa cikmadan once slk nin 60 bin euroya alabiliyordunuz.

ikinci ellerde 52-53 bin euroydu 4000km kullanilmis.

fiyat nasil ucmus bu kadar anlasilir gibi degil. e coupe varken kimse bunu almaz.

ama ust tavana dehset bir ozellik koymuslar yeni e coupelerde olacakmi bilmiyorum ama tek tusla cami karartiyor.

c coupe nin fiyatinida ayrica merak ediyorum. e coupe ile farki az olursa gene kimse almaz cok olursa baya ucuza gelirki piyasanin tozunu atar.
Sosyal ağlarda paylaş

focusu gittim gördüm, direksiyona aşık oldum, iç malzeme çok tırt ama, fiestanın aynısı içerdeki malzeme, sony getirmiyomusunuz dedim, artık gelmeyecekmiş türkiyeye, motor bire bir astra/insignia "180" hp, 0-100 8.6sn, xenon yok, 56 bin lira dedi, biraz yalan olacak gibi bu yeni focus.
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğraflarını hiç beğenmiyorum Focus'un ama yine de merak ediyorum, çıplak gözle görmeyi istiyorum. İçi irileşmiş, kabalaşmış Fiesta gibi geliyor.

Bu arada hızlanma değerleri için,
5 kapılı Focus 7.9sn.'de 0-100km/s hızlanmasını yapıyor; sedan için 8.0, sw için 8.1 gibi gözüküyor Alman internet sayfasında. Ağır ve kutu gibi olan c-max için 8.5sn. yazıyor zaten.

56000TL'lik fiyatta da sıkıntı var bence. C-max 53310TL gözüküyor. C-max, Focus'tan pahalı olur diye düşünüyorum çok emin olmasam da. İçeriden birisiyle ayaküstü konuştuğum bir sırada da bu yönde bilgi almıştım da pek güvenemeyeceğim, fazla ayaküstüydü (:

Lafı geçtiği içn 5 kapılı Astra ile kıyasladım:
Focus'un torku 10 fazla (240Nm.), yakıt tüketimi de daha az gözüküyor. Focus için (iç/dış/karışık) 7,7/5,0/6,0 gözükürken Astra için 9,9/5,7/7,3 gözüküyor. Sonuçta fabrika değerlerinin gerçek yakıt tüketimiyle alakasını hayatım boyunca çözemesem de kıyas yapacak bir insan için kayda değer bir fark var. Son olarak Astra'nın 0-100 hızlanması 9 saniye gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Focus'un bahsi geçen modelinin liste fiyatı internet sitesınde açıklanmış. Tahmin ettiğim gibi 51500TL. Xenon, led ve parçalı deri koltuk 4700TL ekstra. Bunun dışında donanım falan fena değil. Hareketli parçalarda kalite, iç malzemede muhtemelen yine zayıflık ve makul fiyat: Ford
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...