Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 75k ya dusecek o fiyat 1 ay icinde maks ama gene pahali. 70k ya z4 var gider onu alirsin yani. Sanki z4 daha iyi. Bir de c coupeyi beklemek lazim, o da iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 mercedesin retroya donu$u cok kazulet tasarimlar ortaya cikariyor ya. yeni z4 > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 e coupe var abi aynı fiyatlarda mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Esh said: mercedesin retroya donu$u cok kazulet tasarimlar ortaya cikariyor ya. yeni z4 > all aynen aynen aynen. o ön panele hiç alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 2012 basi dediginiz ne zaman oluyor tam olarak ? Ben hic ocak ayinda cikan yeni kasa gormedim de genelde temmuz agustos tarzi cikartiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 eeheh su kasa cikmadan once slk nin 60 bin euroya alabiliyordunuz. ikinci ellerde 52-53 bin euroydu 4000km kullanilmis. fiyat nasil ucmus bu kadar anlasilir gibi degil. e coupe varken kimse bunu almaz. ama ust tavana dehset bir ozellik koymuslar yeni e coupelerde olacakmi bilmiyorum ama tek tusla cami karartiyor. c coupe nin fiyatinida ayrica merak ediyorum. e coupe ile farki az olursa gene kimse almaz cok olursa baya ucuza gelirki piyasanin tozunu atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 c coupe bence 55-60 bin euro arasinda olacak fiyati. 3 coupe ile karsilastirmak gerek neticesinde e coupeye yakin olmamali fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 koluman da yeni c coupe konusu sikintiliydi, motor secenekleri benim hic mi hic hosuma gitmedi mesela. vergi yuzunden fiyat daha yuksek olabilir o rakamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 c kasadan sogudum o kadar çok var ki.coupede olsa gideri yok :) e coupe çok seksi 2 kişilik ise z4 slkyi tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 dun gittik yeni 6 kasa icin, billionaire diye bir klubun icine koymuslar leventte bir otelde. araba bir kere devasa olmus, bildiginiz 7 serisi boyutunda, bir oncekine gore bayag uzun. Ben tip olarak cok begenmedim, su an sadece cabriosu varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ya sonucta motor secenekleri disinda, sen onlara kendi istedigin motorda ozelliklerde getirtemiyor musun, ektra getirme ucreti neyse verip? dusuk motorlusunu vs getirtirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 markalar önce büyük motor üretir, çok heyecanlı müşterileri tırtıklamak için :) 650 falan olması lazım şuanda açılmış mı billionaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 focusu gittim gördüm, direksiyona aşık oldum, iç malzeme çok tırt ama, fiestanın aynısı içerdeki malzeme, sony getirmiyomusunuz dedim, artık gelmeyecekmiş türkiyeye, motor bire bir astra/insignia "180" hp, 0-100 8.6sn, xenon yok, 56 bin lira dedi, biraz yalan olacak gibi bu yeni focus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Fotoğraflarını hiç beğenmiyorum Focus'un ama yine de merak ediyorum, çıplak gözle görmeyi istiyorum. İçi irileşmiş, kabalaşmış Fiesta gibi geliyor. Bu arada hızlanma değerleri için, 5 kapılı Focus 7.9sn.'de 0-100km/s hızlanmasını yapıyor; sedan için 8.0, sw için 8.1 gibi gözüküyor Alman internet sayfasında. Ağır ve kutu gibi olan c-max için 8.5sn. yazıyor zaten. 56000TL'lik fiyatta da sıkıntı var bence. C-max 53310TL gözüküyor. C-max, Focus'tan pahalı olur diye düşünüyorum çok emin olmasam da. İçeriden birisiyle ayaküstü konuştuğum bir sırada da bu yönde bilgi almıştım da pek güvenemeyeceğim, fazla ayaküstüydü (: Lafı geçtiği içn 5 kapılı Astra ile kıyasladım: Focus'un torku 10 fazla (240Nm.), yakıt tüketimi de daha az gözüküyor. Focus için (iç/dış/karışık) 7,7/5,0/6,0 gözükürken Astra için 9,9/5,7/7,3 gözüküyor. Sonuçta fabrika değerlerinin gerçek yakıt tüketimiyle alakasını hayatım boyunca çözemesem de kıyas yapacak bir insan için kayda değer bir fark var. Son olarak Astra'nın 0-100 hızlanması 9 saniye gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 astra fazla agır ve şanzıman farkları nedir? renaultnun bile çift debriyajlı otomatigi cikti, ford falan hala ugrasmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ford da bu yeni motorlarında çift kavramalı vites kullanıyor. Şu anda Mondeolarda var. Astranın da ağırlığı fazla, aktarması falan da kötü herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ford kugada falan kullaniyo ya i$te powershift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hmm dogru, volvoyla aynı şanzıman dimi o. astralar 1450 kilo civarı,delilik yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bi de satış temsilcisi dedi ki ford showroomda volvo satacaklarmış, ford volvo servisi falan yapacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 cahilce bi soru sorucam ama şu VW jetta ile passat arası fark nedir abi? hayır passat'a elegant sınıfla aile arabası arasında kalmış bir şey gözümde jetta desen hadi yine aile arabası. aradaki büyük farkı göremedim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 jetta golf un sedani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Focus'un bahsi geçen modelinin liste fiyatı internet sitesınde açıklanmış. Tahmin ettiğim gibi 51500TL. Xenon, led ve parçalı deri koltuk 4700TL ekstra. Bunun dışında donanım falan fena değil. Hareketli parçalarda kalite, iç malzemede muhtemelen yine zayıflık ve makul fiyat: Ford Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Esh said: jetta golf un sedani. Yanlış, Jetta yeni adıyla, eski adıyla BORA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 şu slkya baktıydım geçen.arabanın bence arkadan duruşu önden duruşu falan çok iyi fakat motor ve arabanın genel duruşu çok ufak ya 6 kasa ise kendini bitirmiş resmen.bmw amblemini cıkart 5 para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 yeni bmw 3 serisi seneye mayıs ayı gibi piyasaya çıkıp fiyat aralığı yaklaşık 60k euro olacakmış Tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar