Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni modeller ve cikis tarihleri konusu

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

evet burada tek tek acilmisi vardir da genel olarak 2011'in devaminda ve 2012 de cikacak yeni model araclar hakkinda yazarsak belki almayi dusununlere de bir fikir olur.

benim bildigim mercedes cephesinde yeni c serisi ve coupe nisanda, slk haziranda geliyor. bir de sl geliyor galiba tam emin degilim.

bmw da 2011 sonunda yeni 3 serisi tanitilacak ve 2012 basinda satisa sunulacak. coupesi 2013 yilinda satisa baslanacak.

audi tarafinda ise q3 gelicek bu senenin sonlarinda ve q5 e gore dusuk fiyati ve daha sportif goruntusu var deniliyor. bekleyip gormek lazim. spy photo larina baktim ama pek birsey cikartamadim. bir de audi a3 sedan consepti vardi ama o ne zaman cikar ve cikinca tam olarak nasil olur kim bilir.

volkswagen'da passat ve jettanin yenileri cikti, cogu kisi begendi, ben pek tutmadim ikisini de sonucta spor gorunuslu araclari begendigimden olsa gerek.

citroen ds4 gelicek bir de sanirim paris 2010 motorshowda gorucuye cikti galiba. bu sene icinde mi geliyor 2012 mi tam bilmiyorum ama o da benim cok ilgi alanima giren bir otomobil olmadigi icin cok da arastirmadim.

hyundai' nin curb'u var. o da ilginc bir suv/crossover olacak gibi duruyor.

mininin de paceman ve rocketman konseptleri var, mini genelde konseptlerini uretiyor o yuzden gelicek gibi bakabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...