Spiegel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 evet burada tek tek acilmisi vardir da genel olarak 2011'in devaminda ve 2012 de cikacak yeni model araclar hakkinda yazarsak belki almayi dusununlere de bir fikir olur. benim bildigim mercedes cephesinde yeni c serisi ve coupe nisanda, slk haziranda geliyor. bir de sl geliyor galiba tam emin degilim. bmw da 2011 sonunda yeni 3 serisi tanitilacak ve 2012 basinda satisa sunulacak. coupesi 2013 yilinda satisa baslanacak. audi tarafinda ise q3 gelicek bu senenin sonlarinda ve q5 e gore dusuk fiyati ve daha sportif goruntusu var deniliyor. bekleyip gormek lazim. spy photo larina baktim ama pek birsey cikartamadim. bir de audi a3 sedan consepti vardi ama o ne zaman cikar ve cikinca tam olarak nasil olur kim bilir. volkswagen'da passat ve jettanin yenileri cikti, cogu kisi begendi, ben pek tutmadim ikisini de sonucta spor gorunuslu araclari begendigimden olsa gerek. citroen ds4 gelicek bir de sanirim paris 2010 motorshowda gorucuye cikti galiba. bu sene icinde mi geliyor 2012 mi tam bilmiyorum ama o da benim cok ilgi alanima giren bir otomobil olmadigi icin cok da arastirmadim. hyundai' nin curb'u var. o da ilginc bir suv/crossover olacak gibi duruyor. mininin de paceman ve rocketman konseptleri var, mini genelde konseptlerini uretiyor o yuzden gelicek gibi bakabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yeni a3 gelmesi lazım sanırım sl ztn 2010 da degişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Selam, A3 sedan nedir yaa! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 albea'nın albenilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yeni focuslar yaz gibi gelcek peugot 508 bu ay içinde veya nisan ayında satışa sunulcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 VW Amarok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 vay amarok aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 paramecium said: Selam, A3 sedan nedir yaa! Saygılar. VW Jetta by Audi. Ya da Skoda Octavia by Audi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 jetta ile a4 eşit gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 onceki kasa jetta, sedan 206 tadında bişeydi artık biraz daha karakterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 jettada bekleme suresi 8 ay falan olabilir bu arada. cindeki talebi kar$ilayamiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 alfa romeo 4c ne zaman gelecek? türkiyede ilk ben alacam çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 8c/2 miymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Selam, Mr_Hand said: VW Jetta by Audi. Ya da Skoda Octavia by Audi... A3 sedan oldukça eblek olacaktır :) MPV yapsınlar yahu... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 a3 sedan belirsiz bir durumda. cok guzel de olabilir cok cirkin de olabilir. bence mercedesler daha cok merak uyandiriyor. yeni slkyi bi yollarda gormek lazim. z4 e rakip olabilecek mi, belki de satislarda gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yeni z4 un 3.5 i geliyo galiba sadece tr ye. daha 2 litre motorlusuna rastlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 var 2.3 de geliyor ama daha az var tabi. 3.5 motor getirmeleri cok sacma turkiye icin ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 2.3 denen de zaten 2.5lt 205hp atmosferik ve mevcut turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 belki ozel siparis versen getirirler 2.0 varsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 2.3 baya var 3.5 az gördüm bende tam tersi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yeni slk gelmiş gayet güzel fakat yeni bmw 6 kasa resmen sıçırtmış eskisi ne kadar güzeldi lan.şimdi niye böyle mal bişi yaptılar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ne kadar yeni slk nin fiyati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 almak istemeyecegin bir fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 alevli otomotiv. Alevli meyve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 en kötü ilanı koymus :) arabanın önü arkası falan iyide.az bişi uzatsalarmış.z4 gibi durmuyor oyum z4den yana.fiyat normal düşer zamanla bide 1.8 olmasından kaybediyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar