Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç çarpıldınız mı? Nasıl Çarpıldınız?

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

ağzıma adaptörün orc a giren kısmını sokmuştum :) . sanırı 5. sınıfa gidiyordum . allahtan adaptör 7 volta düşürüyodu elektiriği . yoksa direk 220 voltu sindirmiştim :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en son bi elimle elektro gitaırn tellerine dokunurken diğer elimle monitördeki bi lekeyi kazımaya çalıştım
ve çarpıldım hehe
monitörün fişini topraksız bi pirize takmışım ekranda elektrik kaçağı var :) ama çok fazla çarpmıyor
bi kerede teybi tamir ediyodum bi yandanda paso fişini takıp deniyodum oldumu diye
sonra fişini çıkarmayı unutarak kablolardan birine dokundum geberiyodum az kalsın
bi kere akvaryumun florasan kablosu suya girmiş
suya elimi soktum yine çarpıldım
geçenlerde yine bilgisayardaki bi elektrik kaçağından çarpıldım
valla baya bi çarpıldım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Küçüktüm, ufacıktım... nereden geldiğini bilmediğim bir kablo buldum, ucundaki fişten prizi çekmek istedim.

Bilemiyorum, belki çarpıldığım için beynim hasar gördü ve kender oldum, belki de kender olduğum için çarpılmak bana müstehaktı.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

1- 220yi 40k ya çeviren kondansotor alete parmağımı sokmuştum tamir ederken , salonun oreki ucuna firlatti beni 2 gun hiç bir kasım düzgün calişmadi
2- telefon tamire ederken telefonkablosundan çarpildim ağzımda tutarken bi ucunu dolguya denk geldi
3- kiz arkadaşimin elini tutarken yüzüğünden sağlam bir elektrik yemiştim

en kötüleri bunlar , yoksa tarihimde pc kassasi araaba buzdolabi kalorifer peteği anten ve bilimum metal eşya ne varsa çarpilmişliğim vardir....

magneto olcam büyüyüp[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 07 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
Herkesin prizle ilgili bir hikayesi olduğuna göre bebek emeklemeye başlamadan önce ilk iş bütün prizlere PrizGuard almak.

abs çocuğa tornavida nedir gösterme .. tavsiye .. bizim evdekiler vidalarin üzerini macunluyordu beni önlemek için ne kadar vidalanabilecek nesne varsa soker atomlarina ayirir sonra da geri monte ederdim (ilk okul a kadar ), tabi parça arttirarak .. ha diyecen konu ile ne alakasi var elektrikli tüm aletlerde vida var :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

1. 4-5 sene önce bi gece nete giricem daha o zamanlar adsl gelmemiş. Modemin sesi kısık deil 2 saat abuk subuk ses çıkmasın die elimle modemin üstünü kapıorum. o sırada elim modemin üstündeki devreye deymiş, çevir sesi geldi sonra ilk dıt sesinde elimde acıyla irkildim :)))

2. bigisayarın arkasındaki kabloları söktüm. Kablolu tv kablosunuda duavara bantladım ama yüksekte duruyo biraz. sonra aşaya düşünce alması zor oluyo die... kasanın arkasına bakmak için bi eğildim, kablolu tv kablosu alnıma bi geldi noolduumu şaşırdım valla bi anda cazırtılar gelio alnımdan...

3. bu en sakatıydı herhalde... havuzdayım yüzüorum sonra çıktım motor dairesine indim havuzun motoru değiştiricem(2 motor var havuzda bi 1. bi 2. yi çalıştırıoruz) sonra ıslak ıslak hangi akla hizmet ettiysem motora dokundum yanlışlıkla sonra kendimi bi anda 2 metre arkadaki duvarda buldum. Rengim falan soldu yani hayalet gibi olmuştum... Hiç tavsiye etmiyorum yani[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 07 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
Herkesin prizle ilgili bir hikayesi olduğuna göre bebek emeklemeye başlamadan önce ilk iş bütün prizlere PrizGuard almak.

Halam küçük kuzenim için yapmıştı.
Iyi oluyor.
Bak mesela ingilterede o tip olaylara gerek yok.
En üstteki zımbırtı topraklama hedesi, kapaklarını açıyor diğer ikisinin.
Zekice yani.
Amerika voltaj düşürmüş insanlar gebermesin diye, kullanışsız.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 yasinda iken buzdolabinin tepesindeki sakizi almak icin islak mutfak sehpahasinin ustune cikmistim ...buzdolabinin kosesinde bir tutamac vardi demir ona dokundum carpilmaya basladim ne kadar surdu bilmiyorum ama en sonunda ayaklarim bosaldi ve masaya kafamin arkasini vuracak sekilde dustum felaket birsey oldugunu hatirliyorum gerci o zaman kucuktum olayi abartmis olabiliirm ama ortaligi yargeleye vermistim hehe.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

ben de fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm
allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
bıde bızım fırın elektrıklı ıste onun kosesınde sıvrı bı yer war oraya degınce bıde son olarak kolumda dırsegımın orda bı yer war bazen cız cız edıyor[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
ben de fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm
allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
bıde bızım fırın elektrıklı ıste onun kosesınde sıvrı bı yer war oraya degınce bıde son olarak kolumda dırsegımın orda bı yer war bazen cız cız edıyor

lolünüz nası bi anlatımdır
imza yaptım direk[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...