zgrw Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ağzıma adaptörün orc a giren kısmını sokmuştum :) . sanırı 5. sınıfa gidiyordum . allahtan adaptör 7 volta düşürüyodu elektiriği . yoksa direk 220 voltu sindirmiştim :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 en son bi elimle elektro gitaırn tellerine dokunurken diğer elimle monitördeki bi lekeyi kazımaya çalıştım ve çarpıldım hehe monitörün fişini topraksız bi pirize takmışım ekranda elektrik kaçağı var :) ama çok fazla çarpmıyor bi kerede teybi tamir ediyodum bi yandanda paso fişini takıp deniyodum oldumu diye sonra fişini çıkarmayı unutarak kablolardan birine dokundum geberiyodum az kalsın bi kere akvaryumun florasan kablosu suya girmiş suya elimi soktum yine çarpıldım geçenlerde yine bilgisayardaki bi elektrik kaçağından çarpıldım valla baya bi çarpıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Küçüktüm, ufacıktım... nereden geldiğini bilmediğim bir kablo buldum, ucundaki fişten prizi çekmek istedim. Bilemiyorum, belki çarpıldığım için beynim hasar gördü ve kender oldum, belki de kender olduğum için çarpılmak bana müstehaktı.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hehe benim akvaryumda kaçak olsa hiç şansım yok. Tuzlu olduğundan anında kömür olup carbon filtresi haline gelirim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bi keresinde ark. bi telin önce bi ucunu soktu prize bakın bişey olmuo dedi sora ikinciyide sokunca olanlar oldu :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Hehehe ek bilgi geçelim. Priz deliklerinden sadece biri çarpar. Yani kontrol kalemi ile tek deliği test edip aha elektrik yok diyip ellemeyin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 küçükken prize çivi sokmuşmuşum ama çivi paslımıymış neymiş bişi olmamış tam anlayamadım yada bizimkiler iyi anlatamadı ama böyle bişiler işte[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Herkesin prizle ilgili bir hikayesi olduğuna göre bebek emeklemeye başlamadan önce ilk iş bütün prizlere PrizGuard almak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 o nasıl ir şey kine[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 1- 220yi 40k ya çeviren kondansotor alete parmağımı sokmuştum tamir ederken , salonun oreki ucuna firlatti beni 2 gun hiç bir kasım düzgün calişmadi 2- telefon tamire ederken telefonkablosundan çarpildim ağzımda tutarken bi ucunu dolguya denk geldi 3- kiz arkadaşimin elini tutarken yüzüğünden sağlam bir elektrik yemiştim en kötüleri bunlar , yoksa tarihimde pc kassasi araaba buzdolabi kalorifer peteği anten ve bilimum metal eşya ne varsa çarpilmişliğim vardir.... magneto olcam büyüyüp[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Absolut, 07 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki: Herkesin prizle ilgili bir hikayesi olduğuna göre bebek emeklemeye başlamadan önce ilk iş bütün prizlere PrizGuard almak. abs çocuğa tornavida nedir gösterme .. tavsiye .. bizim evdekiler vidalarin üzerini macunluyordu beni önlemek için ne kadar vidalanabilecek nesne varsa soker atomlarina ayirir sonra da geri monte ederdim (ilk okul a kadar ), tabi parça arttirarak .. ha diyecen konu ile ne alakasi var elektrikli tüm aletlerde vida var :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 1. 4-5 sene önce bi gece nete giricem daha o zamanlar adsl gelmemiş. Modemin sesi kısık deil 2 saat abuk subuk ses çıkmasın die elimle modemin üstünü kapıorum. o sırada elim modemin üstündeki devreye deymiş, çevir sesi geldi sonra ilk dıt sesinde elimde acıyla irkildim :))) 2. bigisayarın arkasındaki kabloları söktüm. Kablolu tv kablosunuda duavara bantladım ama yüksekte duruyo biraz. sonra aşaya düşünce alması zor oluyo die... kasanın arkasına bakmak için bi eğildim, kablolu tv kablosu alnıma bi geldi noolduumu şaşırdım valla bi anda cazırtılar gelio alnımdan... 3. bu en sakatıydı herhalde... havuzdayım yüzüorum sonra çıktım motor dairesine indim havuzun motoru değiştiricem(2 motor var havuzda bi 1. bi 2. yi çalıştırıoruz) sonra ıslak ıslak hangi akla hizmet ettiysem motora dokundum yanlışlıkla sonra kendimi bi anda 2 metre arkadaki duvarda buldum. Rengim falan soldu yani hayalet gibi olmuştum... Hiç tavsiye etmiyorum yani[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben LEM etütte (ole bi yer vardı) joystick çarptı çok tırtım ozamanlar amiga vardı hoş şimdide var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Absolut, 07 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki: Herkesin prizle ilgili bir hikayesi olduğuna göre bebek emeklemeye başlamadan önce ilk iş bütün prizlere PrizGuard almak. Halam küçük kuzenim için yapmıştı. Iyi oluyor. Bak mesela ingilterede o tip olaylara gerek yok. En üstteki zımbırtı topraklama hedesi, kapaklarını açıyor diğer ikisinin. Zekice yani. Amerika voltaj düşürmüş insanlar gebermesin diye, kullanışsız.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 oyuncak arabaların ampullerini fişe sokma girşimimde çarpılmıştım ilk onu unutmamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 teybin kablosu kopuktu zaten sakattı. bantı kopmuştu. o zaman 7 mi 8 mi yaşında neyim. prize takılıyken kabloları birleştirip batlamaya çalıştım. cızz[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 5-6 yasinda iken buzdolabinin tepesindeki sakizi almak icin islak mutfak sehpahasinin ustune cikmistim ...buzdolabinin kosesinde bir tutamac vardi demir ona dokundum carpilmaya basladim ne kadar surdu bilmiyorum ama en sonunda ayaklarim bosaldi ve masaya kafamin arkasini vuracak sekilde dustum felaket birsey oldugunu hatirliyorum gerci o zaman kucuktum olayi abartmis olabiliirm ama ortaligi yargeleye vermistim hehe.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ehae ben çarpılmadan çok yandım esası ama en çok adaptör takarken çarpılırdım salak gibi ehehe[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=39639 aha da böyle çarpılmışım. (infected eski acc um)[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben de fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim bıde bızım fırın elektrıklı ıste onun kosesınde sıvrı bı yer war oraya degınce bıde son olarak kolumda dırsegımın orda bı yer war bazen cız cız edıyor[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben bir defasında aşık olmuştum ilk o zaman çarpıldım:) bir kere 6 yaşıdmayken falan antenden çarpılmıştım babamın muayenehanesinde.kaçak vardı sanırım elelrim su toplamıştı çok sinirim bozulmuştu uyuz olmuştum hatta o yaşta olmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: ben de fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim bıde bızım fırın elektrıklı ıste onun kosesınde sıvrı bı yer war oraya degınce bıde son olarak kolumda dırsegımın orda bı yer war bazen cız cız edıyor lolünüz nası bi anlatımdır imza yaptım direk[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ehehee[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar