Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdisidna snowboard fiyatlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar snowboarda basladim bu sene duse kalka kayiyoruz. Haliyle board almaya karar verdim ancak nerden alacagimi henuz bilemiyorum.
Turkiyeden direk almakmi lazim yoksa iki hafta sonra avusturyaya gidiyorum salzburgdaki bir kayak merkezine ordanmi almak lazim?

hangisi daha ucuz olur bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.

birde burton gnc ve libtechden baska duzgun marka var mi?
Mesaj tarihi:
Avusturyada daha ucuz olur ama kayak merkezi yerine normal bi yerlere de bakabilirsin. Ayrıca yeni başladıysan sıfır almak yerine 2. ellere de gözatabilirsin, biraz daha ilerde sıfır alırsın
Mesaj tarihi:
Abi ne yurtdışı delirmeyin hemen.

Sezon Nisan başı biter, sen mayıs-haziran gibi outletlerde %50 indirimli set kovala önce.

Öncelikli markaların Ride, K2, Burton, Rossignol olsun, giriş-orta seviye freestyle + twin + soft flex board alacaksın.

Çok rahat 450-650 arası full set alırsın.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yurdışına giden gelen tanıdığın varsa kaliteli bir şeyi çok ucuza getirtebilirsin de bence hiç kasma.800 liraya bir set al önümüzdeki senelerde gelen giden olursa bu işe de devam edecek gibiysen alırsın kalitelisini.O zamana kadar tarzın da oturur.Slalom mu yapmayı seversin,bol karda süzülmeyi mi yoksa parkta hareketler yapmayı mı.Ondan sonra en uygununu alırsın
Mesaj tarihi:
once ucuza set kapat.. soylelenlerle hemfikirim bende

ikinci elde cok vakit kaybetme.. cogu yerde kalas gibi urunler var..

bu sezon illaki kayacam diyorsan ebay.com kesin cozumdur.

onun disinda, marka olarak highend markalarin hepsinin teknolojileri uc asagi bes yukari aynidir
senin alacagin standart giris seviyesi bir urun olacagi icin, markanin getirecegi innovasyonla pek isin olmayacak..

all mtn bir board fazlasiyla isini gorucektir.. duse kalka gittigine gore bolkar yapmayacaksin demektir, boyu onemli boardin, dogru secmessen mesela gereksiz uzun secersen manevra yapman zorlasicaktir, twin veya park board alirsan firildak gibi donebilirsin dogru ayarlamazsan :) o yuzden burun kismi biraz uzun, tam twin olmayan, orta sertlikte giris boardlari isini gorur, bir cok firma kendi ana distributoru oldugu markalarin giris setlerinde iyi indirimler yaparlar sezon sonunda,

bunlar K2, Rossignol, Rome vs olabilir.. takip etmende fayda var..

budur benim soyleyebilceklerim..
  • Admin
Mesaj tarihi:
Avrupa'da bazi bolgelerde vergisiz alisveris olayi var. Gecen subat basi Milan'in kuzeyindeki Livigno'ya gitmistik kayak icin kayak ve snowboard takimlarinin fiyatlari baya iyi idi. Nalet olasi vergiler...

(konu disi bilgi vereyim absolut vodka fiyati 6 euro idi)
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...