freemaniacss Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 arkadaşlar ben yeni bi notebook almayı düşünüyorum.13.3' olcak büyük ihtimalle.fiyat aralığımda 1400-2000 arası.kafamda pek marka yok,çok aşırı da anlamıyorum.ne alsam,hangisini alsam daha iyidir,öyle oyun falan fazla oynamam,ama uzun süre de dayanıcak birşey olsa güzel olur. şunu beğendim gibi fiyatı iyimidir,ya da o paraya daha güzeli var mıdır? önerebileceğiniz başka marka model varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysti Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ekran kartı dışında iyi gibi. pil ömrü bombaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Acer kullanıyorum ben. 3820 serisi. onlara da bak bi istersen. ben kasım 2010 da almıştım. bi sorun yaşamadım şu ana kadar. oyun performansı da ii cihazın. pil süresi de 8 saate kadar ama genelde 5 saat kadar gidiyor (wifi açık vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bu nasıl Dell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 oyun meraklısı değilsen güzel. ekranı mat olması lazım bunun ayrıca. o da ayrı bi güzellik. yansıma yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bu yeni çıkan işlemcileri hiç bilmediğim için bi seçim yapamadım.ikisi arasında pek fiyat farkı yok.ama toshibanın işlemcisi i3 dell inki i5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 i3 giriş, i5 orta, i7 de üst sınıf işlemci. i5 al . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ben yıllar yılı hep acer kullandım. hani acer in güzellik yapması gerekirdi ve o kişilerden biriydim ben. ama bu sene bıraktım. güzellik yapmadılar. Pb EasyNote TJ75'i Darty'den aldım. Açıkcası müthiş memnun oldum. Pb'yi hep severdim zaten karizması tipi falan çok iyidi. İstersen bu modeli ve ya bu model üstlerini bi incele. aldığım vakitler 1299 tl ye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Pb Acer'ın yan kuruluşu oldu zaten. Pek uzağa gitmemişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yeni baslik acmayayim, ben de ayni seyi bi tanidigim icin sorucam. oyle oyun falan gibi bi olay yok. sadece office ve browsing amacli kullanmak istiyor. kolay tasinabilir ve fazla pahali olmamasini istiyor. nedir onerileriniz? bi de, ipad mi alsam gibi bisey sormus. baska bilgisayari var sync edebilecegi. word ve excel destegi yok ama adam gibi office'de bildigim kadariyla, denemis olan varsa nasil bu bilen var mi? gerci yazmak falan da dert netbookun yerini almaz bence onun yapmak istedigi browsing + office isi icin ama fikirlerinizi alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ofis be browsing icin 10 inc netbook bile alinabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dell inspiron 5010 h48f45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar