Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 valla liesing fln baktım abi s-bahna gitmek için 30dk yürüdüm şuanda tam karşımda mc müller 15-20 dönerci var 20 metre sağımda metro 30 metre sağımda s-bahn var floridsdorf meydanın ortasındayım :((( cons kim bu arada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 viyana ondan sorulur. önce karlsplatz'a gidip u4 durağında stefanı bulman gerekecek ancak o sana consun nerde olduğunu söyleyebilir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 karlsplatz yakın bana u4, 5 durak sonra cons tam olarak nerede? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 selam avusturyaya yeni gidip heyecan yapmış arkadaş. şimdi önce diyosunki forçende bobilerde takıldım burası tam benlikmiş arkadaşım öyle dedi diyosun ama arkadaşın sana söylemiyoki seni trolleyen falan yojk. troll kavramını öğretmiyoki. arkadaşınla ilişkini kesmen dilğiyle saygılar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 6 senedir surekli banlenen adam mi uyardi troll mroll diye? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 arkadaşı görmüyorum zaten dün ladies night varmış bugun bilmem bişiy varmış disco disco geziyo amk 1. viyanaya gittim dün abi tam efsane şehir ya yolda yürürken şarap ikram ettiler lan sonra adamın biri keman solosu yaptı aldım şarabı tek başıma içtim sigaramı yaktım yarım saat onu dinledim abi çok iyi ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kızlar da teklif ediyo mu orda sadfsfhg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 6 senedir sürekli banlanan kaç kişi var lan zaten. cons kim diyo bi de Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 adam alkolik beyler 1 şişe şarabı keman eşliğinde içmiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Viyana'ya Almanca bilmeden gitmişsin, anan ağlicak söyliym. Prater Dom diye bi club var, gitsene bi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 prater dom'a parası yetmez bence ayrıca orann kızları çok kötü. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi sen fazla durmazsın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Böyle yılda milyon tane türk atlıyo viyana'ya gidiyo okumak için, ilk sene almanca öğrenicez ayaaana takılıyolar club club, sonra ilk senenin sonunda sınavları geçemeyince şerefsiz hitlerin memleketi avusturya vize vermiyo, bu kardeşlerimiz tıpış tıpış geri dönüyo, üzülüyorum. hadi kızları güzel olsa neyse. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 benim gece hayatı kültürüm zayıftır, sevmem kalabalık gürültülü yerleri pek işte arada bi bara gider 2-3 atarız arkadaşla okadar bi şişe degil 2 kadeh 2 euro mu ne kadehi gerçi markete en pahalı şarap 5 euro ama olsun :) almanca sıkıntı olucak ta 2 sene müddet verdim kendime bu süre zarfında umarım öğrenirim orçunla konustum tabi bu arada öğrenirsin 1-2 senede dedi konustuk baya saolsun yardımcı oldu :) cons kim ya derken ben şakasına demiştim tabi de yanlış vurguladık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cons allah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 consun arkadasiysa zaten hayir gelmez. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kermit imzanda gizli bişeyler var galiba. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cons kim ya troll king falan mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ahah ultima online oynuyor musunuz siz :) cCc In Nox cCc Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Avusturya, Macaristanla olan ittifağını sona erdirdi mi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hoşgeldin. viyana çogüzel. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 macaristanı bırakmayacaktı bunlar ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bella said: hoşgeldin. viyana çogüzel. kapısından dönmeseydik çok daha güzel olacaktı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 macaristanı bırakmak zorundalardı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 selam bu arada bende yurtdışına gittim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.