Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mart 2011 GSTL Turnuvası.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bm degil bence mc.
yani biz bm ile kendine guveni karistiriyoruz.
herseyi geciyorum pes oynarken gol attiktan sonra soylediklerimizin onda birini yapan adama bm diyoruz (:
adam kendine guveniyor abi. kazanirken eger sansi varsa sovunu da yapiyor, nexus olsun /dance olsun (:

bu arada koreli casterlar amma bagirdi haa (:
Mesaj tarihi:
Mithgor said:

abi bm degil bence mc.
herseyi geciyorum pes oynarken gol attiktan sonra soylediklerimizin onda birini yapan adama bm diyoruz (:
adam kendine guveniyor abi. kazanirken eger sansi varsa sovunu da yapiyor, nexus olsun /dance olsun (:

Sevmiyoruz adamı. Çok başarılı kıskanıyoruz. Yenilince de çıldırıyoruz dememizi mi bekliyorsun ki?

Volkan'ın kıçıyla top tutmasıyla bu herifin gidip rakip base'de Nexus atması arasında hiç fark yok.
Mesaj tarihi:
Profosyonel bir oyuncu için kendine güven işin en azından yüzde otuzudur. Evet sen bm ile kendine güvenmeye dayalı sözleri birbirine karıştırıyorsun. Kendine güvenmeyen pro iyi oyuncu değildir zaten bunu yansıtmak için de olabildiğince dile getirirsin.
Mesaj tarihi:
o hareketler kesinlikle bm ama geçen sefer dediğim gibi profesyonel alanda bu tip hareketler de şovun bir kısmı. o yüzden fazla üzerinde durmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
VoodooRush said:

Mithgor said:

abi bm degil bence mc.

Sevmiyoruz adamı. Çok başarılı kıskanıyoruz. Yenilince de çıldırıyoruz dememizi mi bekliyorsun ki?

Volkan'ın kıçıyla top tutmasıyla bu herifin gidip rakip base'de Nexus atması arasında hiç fark yok.

butun sorun fenerbahce'li olmamanizda anladim ben :P
son macta da takla atti onu da unutmayin :P
saka bir yana mc'nin yaptiklari gibi sovlar, morinho'nun yaptigi gibi mac oncesi govde gosterileri, c.ronaldo'nun yaptigi gibi gol sonrasi "zaten atacaktim amk" tadinda sevinmeler bu ise renk katiyor guzellestiriyor.
ha volkan kiciyla top tutmasa daha iyi olurdu tabi (:
ama taklada sorun yok bence :P
Mesaj tarihi:
Çok sevinçliyim. Boxer MC yada jinro MC finali istiyorum bir sonraki gsl ve Jinro MC'yi madara ettikten sonra parmağıyla nana! işareti yapsın istiyorum. Çok şey mi istiyorum acep.
Mesaj tarihi:
VoodooRush said:

Mithgor said:

abi bm degil bence mc.

Yapabiliyorsan yaparsın abi. Bunlar işin draması izleyicilerin de hoşuna gidiyor ya da kızmalarına sebep oluyor senin yaptığın gibi. Rakip de yenildiğini anlayıp hemen gg deyip çıksın o zaman idra gibi. Adam anında biliyor geri dönülemez dezavantajı. Yoksa sc1 de pylonlarla kalp işareti yapan oyuncuları da gördük biz resmi oyunlarda. O oyuncular da hayatlarında doğru düzgün bm takılmamış oyunculardı. Aslında ortada kızılacak ya da bm deyip atarlanacak pek birşey yok.

Adamın öngörüsü, microsu, stratejileri oldukça iyi ve ne yaptığını biliyor.
Mesaj tarihi:
İşin bir diğer yanı adam böyle şeyler yaptığında ya da yenicem ben iyi oyuncuyum felan dediğinde kimseye saygısızlık etmiş olmuyor. Yenemezse kendi rezil olmuş olur en fazla olan o. Olayı kişiselleştiren oyunculardan da ziyade hep izleyenler oluyor.
Mesaj tarihi:
Aelfric said:

İşin bir diğer yanı adam böyle şeyler yaptığında ya da yenicem ben iyi oyuncuyum felan dediğinde kimseye saygısızlık etmiş olmuyor. Yenemezse kendi rezil olmuş olur en fazla olan o. Olayı kişiselleştiren oyunculardan da ziyade hep izleyenler oluyor.

ben iyi oyuncuyum demekle turnuvadaki en iyi oyuncu benim zaten benim kazanıcağım belli benim kalibremde başka oyuncu yok demek arasında fark var
Mesaj tarihi:
Ben gayet Fenerbahçe taraftarı bir insanım da sorun o değil.

1. MC'yi sevmiyorum.
2. HuK'ı sevmiyorum.
3. İkisi yakın arkadaş.
4. İkisi de manner/nezaket nedir bilmez veletler.
5. Adamın iyi olması özürlü olmasını gerektirmez.
6. Adam BM. Neyini tartışıyoruz anlamıyorum ki. Geçen sezon GSTL'de Zergling dansı yapan özürlü gibi "Your base are belong to us" deyip her tarafında marine dansı yaptırmak gerekiyor. İsimleri hatırlamıyorum şu an. Araştırmam lazım.
  • Yeni Oluştur...