Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 elimde şu an superfreshin soğan halkaları var. fritöz falan yok. acaba fırında yapsam güzel olurmu diye düşünüyorum? üstünde fritözde 2.5dk 180'C de yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 easduh demin aldim az sonra olcaklar benimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 geçen bi arkadaş superfreshin o fishfinger tarzı şeylerini fırında yapmıştı olmuştu, bu da olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hmmm.. kaşarlı mantarları yaptıktan sonra koyarım fırına sıcak olur hem hemen pişer. yanniz patetes sux oluyor fırında denemyin. kızartmaya hiç benzemiyor. patetes yemeğine yakın fakat yağsız tuzsuz garip bişi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 fırında da yapılır üzerine az yağ tuz serpiştirmeyi denedin mi? ama fırını önceden ısıtıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yarın yapıcam gittiğim yerde baya bi yemek yedim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 fırında kendim yapmıştım soğan halkası güzel olmuştu. özellikle yağlı olsun derdin yoksa olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 firinda vitamini kacar onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ya kaçmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kaçmazsa sorun yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 e tava da mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 tavaya yağı dök. ısınınca at içine soğan halkalarını. kızarınca al ye işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 pembeleşinceye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 fırında daha iyi olur ya. tavada bişi yapmayı sevmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 prensip meselesi diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 absolutely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Ne tatlı memelerin var öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 koklatmam bile sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kedim ekranın önünde durduğu için konuda ne yazıyor tam olarak okuyamadım ama başlık soğan halkalıydı iyidir soğan halkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar