Aelfric Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bo5 Showmatch gerçekleştiriyoruz yine. Bu sefer Bamboocha(Z) rakibi finlandiyalı Welmu olacak. Welmu gerçekten çok iyi bir oyuncu(4000 Master) aslında bu maçı ayarlarken biraz tereddüt ettim ama Bamboocha sorun olmaz zorliyim kendimi biraz tarzında takılınca yapalım diye karar verdik. Gerçekten zorlu geçecek gibi gözüküyor ama. Haritalar henüz belirli değil ancak gsl ve blizz maplarının ortalaması birşeyler yapalım diyoruz. Welmu'nun katılacağı Zotac ve Go4sc2 cupları nedeniyle eğer uzarsa bu maçın iptal olma ihtimali var. Eğer böyle bir durum olursa kendi aramızda hızlı bir maç çevirebiliriz. Duruma göre bakacağız ama yinede maçın yapılma ihtimali yüksek olduğu için başlığı açmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 o zaman ben go4sc2 + zotac katılıp welmuyu eliyorum hemen maksat komunitinin izleyeceği şov maçı iptal olmasın. türk streamer yardım fonu açalım önerisi ~herkes 1 lira versin ~zamanın aktif Türk streamerının internet paketini iyileştirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 4000 master ? İyi şanslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 maç saati? Her ne kadar belli olsada stream linki? casterlar kimler? @aelfric umarım kamera hareket ettirme mevzusunu çözmüşündür,abi izlerken çok sorun oluyor klavyeden hareket ettirsen bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Agmahan said: maç saati? Her ne kadar belli olsada stream linki? casterlar kimler? @aelfric umarım kamera hareket ettirme mevzusunu çözmüşündür,abi izlerken çok sorun oluyor klavyeden hareket ettirsen bile kamera hareketleri konusunu çözdüğümüzü düşünüyorum eğer dünki yayını izlediysen genel olarak iyi dediler. maç saati standart türkiye saaitle 19:00'da olacak. Casterlarda ben+huun+dominus karışımı birşey olması muhtemel. Genelde cast olaylarını anlık ayarlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 aelfric bizi diskoya götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bo7 olmadığı sürece bu seriler 3-0 bitmeye mahkum. en azından 4-0 bitmesi için şansımızı deneyelim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 dün ki yayını sağlıklı izleyemedim,jely ile schuco sanırım oyanayacaktı,birden geç oldu kapıyoruz arkadaşlar dedin ve kapattın streami,bide bence 2 caster iyi abi çok olunca kim ne diyor ne oyuncusu falan karışıyor,bence tabi,mesela maç yapan kişinin ırkına göre falan olabilir,bide ille ye söyleyin castingi ingilizce yapsın öle daha anlaşılır oluyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Agmahan said: dün ki yayını sağlıklı izleyemedim,jely ile schuco sanırım oyanayacaktı,birden geç oldu kapıyoruz arkadaşlar dedin ve kapattın streami,bide bence 2 caster iyi abi çok olunca kim ne diyor ne oyuncusu falan karışıyor,bence tabi,mesela maç yapan kişinin ırkına göre falan olabilir,bide ille ye söyleyin castingi ingilizce yapsın öle daha anlaşılır oluyor :)) Vallahi dediklerine hiç katılamıyorum. 3 kişi gayet güzel sunuyorlar, değişik açılardan bakıyorlar olaya. Geyikte oluyor, sonuçta amaç eğlenmek yerinde espriler-geyikler oluyor böylelikle. İllenin de Türkçesi gayet anlaşılır, yetmediğinde İngilizce konuşuyor zaten. Hem böyle Alman Teknik Direktör gibi oluyor yorumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Arkadaşın dediği gibi ekranı kaydırırken klavye kullanımı beni de çok rahatsız ediyordu ama son stream'de bunun çok azaldığını, genelde minimap'ten tıklayarak ekran kaydırıldığını gördüm. Son stream rahatsız etmedi beni. Çoklu sunum olabilir-olmayabilir ikisi de kabulüm (sunucular iyi olduğu sürece sayının artması problem olmaz) ama son stream'de sunuma katılan kişi sayısı arttıkça, seste önce bozulmalar, sonra tamamen kesilmeler yaşadık. Eğer çoklu sunum yapılacaksa lütfen sayı 3 kişiyi geçmesin. Son olarak kalite konusunda bir yorumum olacak. Daha önce Desu'nun (Belegurth) stream'lerini izlemiş biri olarak henüz oradaki kaliteyi yakalayamadığımızı söylemek istiyorum. Problemin nereden kaynaklandığını söyleyebilecek kadar stream bilgim yok ancak öyle stream'ler izliyorum ki; neredeyse hd kalitesinde olmasına rağmen kıçıkırık 1mbit bağlantımla problem yaşamadan izleyebiliyorum. Tabii bunları yazarken önceliği de gözden kaçırmak istemiyorum. Önemli olan stream'i takılmadan izleyebilmek. Bu söylediklerimi; zamanla kalitesi daha da arttırılabilirse çok iyi olur manasında yazıyorum. Stream'e yapıcı eleştiri yapayım mantığı ile yazdım bunları ama esas önemli olan izleyebildiğimiz bir stream'imizin olması. Desu'nun bu işi nasıl bıraktığı herkes tarafından hatırlanıyordur herhalde, çok ayıp edildi kendisine. Son isteyeceğim şey Aelfric'in de bu stream işini bırakmasıdır. Bu vesile ile Aelfric'e yaptığı bu güzel çalışma sebebiyle teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 önceki birkaç yayında streamin fazla kaliteli olmasından dolayı kastığını felan söyleyenler olmuştu o yüzden düşürdüm kaliteyi. 1mbit upload var ama 800kbit civarında stream yapıyorum. kaliteyi çok yükseltmememin sebebi işlemcimin de çok iyi olmaması. zaten şu haliyle bile büyük savaşlarda kasabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Welmu zotakta çok kötü oynayıp yenildiğini söyleyerek maç yapmamak istediğini söyledi. Yedekte beklettiğim Xoltro'nun da işi çıktı şu anda askıda kaldık ama kendi aramızda çevirebiliriz belki bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Olmazsa kendi aramızda yapalım bence. Dün bazı arkadaşların stream'de yayınlanacak karşılaşmadan kaçması çok komik olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 memphisi isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bu akşam yayın tam zamanında başlamayabilir arkadaşlar, oyuncu sıkıntısının yanında üstüne benim de ufak bir işim çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar