Toledor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ÖnceLLikLe Merhaba. KabLo kuLLanıcısıyım Uzun Süredir win98se KuLLanıyordum,dün makinaya format attım bari atmışken xp yükleyeim dedim. YükLedim herŞEyi HaLLettim ama internet birtürlü düzeLmiyor. win98 de downLoadı 9-10 ile yaparken xpde 1-2 ile yapıyorum, siteLeri 5-6 dk da anca açabiliyorum. daha öncede bikaçkere xp yüklemiştim ozmanda yapmıştı bu sorunu yani merkezden kaynaKLAnan bişey olduğunu zannetmiyorum. Sasser wormblast vs... yamalarınıda yaptım. Sorunu bir türlü çözemiyorum..[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Klasik yazıyı yazayım. 1. XP orjinal mi? 2. Bütün patchler yapılı mı? 3. Virus, trojan, spyware taratımı yaptınız mı? (ad-aware, searhanddestroy, spyweeper, Norton) 4. Driverlarını düzgün ve güncel mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 system mechanic yükleyip internet seçeneğine gir sonra optimize internet and network speed i seç ve 56kbps or higher yap sonra pc ni yeniden başlat ben bunu yapmayinca dl lerim baya yawaş oluyo
elm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Aynı sorun bendede var bazen her şey güzelken ertesi gün makina calısmıyo nete giriyorum hiç bi site acılmıyor netten atıyor falan , format attım virüs programı kurdum olmuyor bir türlü.Xp de orginal nedendir?
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 XP ve yavşaklığı diye okudum önce :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar