Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xp ve Net YavaŞLığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ÖnceLLikLe Merhaba. KabLo kuLLanıcısıyım Uzun Süredir win98se KuLLanıyordum,dün makinaya format attım bari atmışken xp yükleyeim dedim. YükLedim herŞEyi HaLLettim ama internet birtürlü düzeLmiyor. win98 de downLoadı 9-10 ile yaparken xpde 1-2 ile yapıyorum, siteLeri 5-6 dk da anca açabiliyorum. daha öncede bikaçkere xp yüklemiştim ozmanda yapmıştı bu sorunu yani merkezden kaynaKLAnan bişey olduğunu zannetmiyorum. Sasser wormblast vs... yamalarınıda yaptım. Sorunu bir türlü çözemiyorum..[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
system mechanic yükleyip
internet seçeneğine gir
sonra optimize internet and network speed i seç ve 56kbps or higher yap sonra pc ni yeniden başlat ben bunu yapmayinca dl lerim baya yawaş oluyo
Mesaj tarihi:
Aynı sorun bendede var bazen her şey güzelken ertesi gün makina calısmıyo nete giriyorum hiç bi site acılmıyor netten atıyor falan , format attım virüs programı kurdum olmuyor bir türlü.Xp de orginal nedendir?
Mesaj tarihi:
XP ve yavşaklığı diye okudum önce :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...