faroz41 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Arkadaşlar büyük bir savaştan çıktım ancak bazı sebeplerden dolayı ağır bir yenilgi aldığım gibi ordumu tekrar toparlayıp yeni savaşa hazırlanamıyorum. Askerlerin sayılarını belirten kutucuklar hep kırmızı oldu yeşil değil sarı bile olmuyor bir türlü bu sorun anladığım kadarıyla cephane falan askeri malzemelerin yokluğu gibi geldi bana 20 bin kişilik ordum 3 bin kişilik orduya yenildi bu sebepten bir sorunda çarpışmadan sonra askeri kayıpların yerleri dolmuyor bir türlü bu iki sorunun çözümü nedir arkadaşlar lütfen yardım edin sinir oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 - soldier pop yetersiz olabilir, asker maaşları slider'ını yükselterek pop conversion sağlanabilir - düşman topraklarında çok ağır attrition yiyor olabilirsin, orduyu ufak parçalara bölüp etrafa dağıtıp dinlenerek moral ve takviye toplamasını sağlayabilirsin - military maintenance düşük olabilir, arttırmak gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faroz41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hmm tesekkur ederim ancak daha cok acemi oldugum icin dediklerinizi anlamadim anlayabilecegim bir dilden tam olarak ne yapmam gerekiyor askerlerimin kirmizidan yesile gelmesi ve mevcudun artmasi icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yeşilden kırmızıya gelmesi kısmında kastedilen savaş ertesi moral kaybının telafisiyse sadece bekleyerek geçer zamanla. eğer asker kaybı sözkonusuysa: birinci ve üçüncü yazdıklarım bütçe ekranındaki ayarlardan yapılabilecek şeyler. ikinci yazdığım orduyu yönetmekle ilgili, detaylı bir konu olduğundan tutorial'ı tavsiye ederim orduyu küçük parçalara bölme konusunu anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faroz41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hmmm....tesekkur ederim asker kaybini biraz cozdum gibi yeni askerlerde cikarabiliyorum ancak moralleri bir turlu duzelmedi kalabalik ordularim bir avuc ordulara yok oluyor moral vermenin baska yolu ya da hilesi yok mu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 moral limitini arttırmak için teknoloji geliştirmek lazım, moralin artması için askeri harcama maksimumda olacak ve zaman lazım. kendi kendine dolar, ama rezervde ordu tutabilmek önemlidir moral dolana kadar cepheyi takviye etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 generalinde -morali olabilir dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faroz41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yardimlariniz icin gercekten tesekkurler ama ekonomi iflas etti bende yeni oyun actim sanirim acemilikten tutarsiz harcadim biraz oyunu cozmem uzun zaman alacak cok karisik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 gördüğüm en karışık oyun serisidir, tutorial'ların hepsini oynamayı tavsiye ederim. hayli detaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faroz41 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 evet cok karisik, arkadaslar organization diye bisey var o ne kadar cok olursa o kadar iyi savasiyolar anladigim kadariyla onu yukseltmenin yolu nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar