moonfall Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 arkadaşlar bu geceyi hastanede gecirmek zorundayim ancak dns ayarları yapınca internet baglantısı gidiyor. otomatik dns atadigimizda da okey royal e ya da minecraft a baglanmiyor. genel olarak herhangi birşey indiremiyoruz. bunu aşmanın bir yolu varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 1 gece için torrent mi abanıcan abi, boşver. Ya da ktunnel falan kullan ya da treewalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 your freedom + proxycap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 sayılı gün çabuk geçer allah kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 VPN kullan bir geceleğine. Bir trial filan bulursun rahat. Arat VPN Trial diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hasta yatağından internete girilmez.belki bende bi kaç haftaya yatabilirim hakikaten hastane internetine giriliyo mu bu arada? uzun kalabilme ihtimalim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Geçmiş olsun önemli bir durum yoktur umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 valla bende bilmiyorum. iki tane psikiyatrim var hepsi takılıyor kafasına göre anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 psikolojik bir durumdan ötürü hastaneye yatmış olamazsn herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aha deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hastane önünde incir ağacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 deliysem kime ne. ayrıca değilim. psikiyatriler gerizekalıysa benim suçum ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 sen söle rahatsızlıklarını. biz tehşisi koyarız. dinliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 kendi kendine konuşuyor musun? niye konuşuyorsun evladım önemli bişeyse söyle biz de bilelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 biri geçmişten gelen travmalarını atlatamamışsın diyor diğeride paranoid şizofreni diyor. biri seroquel verdi diğeri prozac. hmm bakalım..sesler duyuyorum gölgeler görüyorum.duvardaki insanlarla arada sohbetimiz oluyor diyelim ve herkes gerizekalı.hoop dur bunu söylemicektim.geri aldım.yeni nesil genç kızlar ve tüm doktorlar üşütük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hakikaten delisin.. eskiden olsa seni bağlayıp zindanlara atardık ama şimdi hasta hakları falan var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bizim bir arkadaş hek işleriyle çok uğraşıyor geçenlerde bir prgam kullandı üniversitenin bağlantısından yasadışı müzik indirdi kullandığı program torent diye birşeydi. istersen sen de torent programını kullan ama kullanımının yasadışı olduğunu da unutma yakalanırsan cezası varmış arkadaş öyle demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 her gün sabah öğle akşam 1'er litre smirnoff iç panpa, bir şeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 geçmişteki travmalar neydi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben deli diilim. gerçekten. bak dikkat edersen duvarlara var orada bişiler. öyle herkeslede konuşmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 travma varmış ama ben bilmiyorum ne olduğunu. küçükken annanemden çok sopa yerdim o olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dasaaa said: hakikaten delisin.. eskiden olsa seni bağlayıp zindanlara atardık ama şimdi hasta hakları falan var işte cCc avrupalılar delileri yakarken osmanlı su sesiyle tedavi ediyordu cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gerge ye teşekkürlerimi iletiyorum free vpn buldum 2 günlük :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 deli diilim lan.buraya sığındım sizde dışlayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar