kiddo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: zgrw, 06 Eylül 2004 21:58 tarihinde demiş ki: ya bis okulda el-elok ile birlikte ders görürus (bilg le eleğin pek çok dersi ortak oluo :)) . ben memnunum yani elek derslerinden :) . fıttırcak , kaçıcak bişi yok . Gayet normal dersler :) Otobur olma ihtimalin? :pppP Şaka bi yana bilg ve ele elo bende istiyorum. Yani söylediğime bakma :)[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bilgisayar seç bence daha rahat edersin ;)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: kiddo, 07 Eylül 2004 04:28 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 06 Eylül 2004 21:58 tarihinde demiş ki: ya bis okulda el-elok ile birlikte ders görürus (bilg le eleğin pek çok dersi ortak oluo :)) . ben memnunum yani elek derslerinden :) . fıttırcak , kaçıcak bişi yok . Gayet normal dersler :) Otobur olma ihtimalin? :pppP Şaka bi yana bilg ve ele elo bende istiyorum. Yani söylediğime bakma :) ya aslında okulda bu dersleri alanlarda bir tuaflık var :) mesela bana okulda fnet=5 diyolar , arka 3g diyolar :) yani bizim bölümdeki herkesin bi lakabı oldu :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bırakanların çoğu atılacakları için bırakmıştır. Yani keyıtlarına atıldı diye yazmasındansa ayrılmak daha düzgün bir görüntü verir ilerisi için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar