conzy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya Owner yazan scp yi arıyorum veren yok mu arklar plevel a gore ustunde yaz yazan scp.[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Dostum bundan iki gun oncede aynı thread i actin ozaman sana nasil yapilacagi hakkinda bir bilgi verilmisti . Bak ne demişler said: SimSeK, 02 Eylül 2004 17:40 tarihinde demiş ki: said: conzy, 02 Eylül 2004 17:33 tarihinde demiş ki: Server da Plevel la gore Nick ın ustunde yazan script yani plevel 7 tepemde *Owner* yazmasını ıstıorum Langame de Normade Gm nıckım yazıor plevel7 bıle olsa Sakin ol Arkadaşım, biraz daha araştırmayı denersen eğer, birçok yerde bununla ilgili yazılar bulabilirsin. 55i kullanıyorsun sanıyorum, bu durumda bir event yazıp bu event'in içerisine ON=@CLICK IF (==2) MESSAGE=(Counselor) RETURN 0 ELSEIF (==3) MESSAGE=(Seer) RETURN 0 ELSEIF (==4) MESSAGE=(Game Master) RETURN 0 ELSEIF (==5) MESSAGE=(Developer) RETURN 0 ELSEIF (==6) MESSAGE=(Administrator) RETURN 0 ELSEIF (==7) MESSAGE=(Owner) RETURN 0 ENDIF Yazman işine yarayabilir. Bunun dışında 55i nin revision serisinde prefix ve postfix tanımları var, bunlarla da güzel nadide şeyler yapılabilir zannımca. SimSeK Theselia Yapman gereken tek sey Bu altta yazan yazıyı yeni bir scp nin içine busekilde ekle [events plevel] ON=@CLICK IF (==2) MESSAGE=(Counselor) RETURN 0 ELSEIF (==3) MESSAGE=(Seer) RETURN 0 ELSEIF (==4) MESSAGE=(Game Master) RETURN 0 ELSEIF (==5) MESSAGE=(Developer) RETURN 0 ELSEIF (==6) MESSAGE=(Administrator) RETURN 0 ELSEIF (==7) MESSAGE=(Owner) RETURN 0 ENDIF sonrada bunu sphere_tables isimli scp dosyasının en altına [SKILLCLASS 0] ON=@login 'in altına events=+e_plevel olarak yerleştir hepsi bu[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [hline] [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Eylül 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Eylül 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yok abi onun istediği direk link böyle basıcak staff_title.scp gibi ahanda dıkla gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 on login yerine buyuk ihtimalle nbl scplerini kullanıyorsun events dosyasının içinde fix wardı onun içinde de gmfix event i war orada zaten @click war direk oranın altına yapıştırsan da olur.[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Yok abi bunun bir çözümü var oda ben birgün oturacam nebula buglarını fixleyecem boyle süsler ekleyecem koyacam bitecek :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Xharloan, 07 Eylül 2004 12:09 tarihinde demiş ki: Yok abi bunun bir çözümü var oda ben birgün oturacam nebula buglarını fixleyecem boyle süsler ekleyecem koyacam bitecek :) Gelmesi muhtemel sonraki soru : Bu dosyalar ne işe yarıyor? :P Ya da : Bu dosyaları nereye koyuyoruz. Sonuç, Xharloan çıldırır :P URL : http://www.cs.rit.edu/~djr7581/ Thread'i başlatan arkadaş, bu adreste bol miktarda yardım,bilgi ve örnek bulabilirsin. Sanıyorum senin neyin ne işe yaradığı veya nasıl kullanıldığı ile ilgili sorunların var. Bu adreste nasıl yapılacağını gösteriyor tek tek. Tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Şimdi bize çevirmen gorevi yaptırtacaksın arama linki yap orayı :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Af buyür? Arama linki ne ola ki? Hem çevirmenlik iyidür hoştür ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 arama linki budur işte ;)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bence bunu daha kapsamlaı yapabilirsiniz . mesela benim yaptığımda orjinal nick , tanımsız olan { işareti ile değiştiriliyordu . Adamın üstüne tıklanıncada Owner zgrw gibi bir yazı verecek şekilde ayarladım :) . üstelik rengide yeşil :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Lock pls.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar