cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 meyvelileri bilem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 neden korkuyomusun balık yağından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 kaşık kaşık da içtiğim olduydu gerek yok bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 olm içmeyin o balık yağlarını. biz taşıdık tr'ye 10k ton balık yağı hap yapılmak üzere. ne koşullarda yüklenip taşındığını ve tahliye edildiğini tezahür edemezsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 anlat abi biraz. legal sıkıntı olur diyorsa öm at.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kapsul buda fitil gibi ama çok leş kokuyor. neyse içicem sanırım kilo aldırırsa bırakırım sdf american malıymış bide http://www.healthy-america.com/Scripts/default.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yok be ne legal sıkıntı doğuracak :D yükledik afrika'dan balık yağlarını. işte tanker ile getirecez tr'ye. yüklerken zaten tam komediydi. allah'ın yamyamlarının yükleme tesisi işte. böyle dandirikten bir havalı vilden pompa basıyor. onunda ufak 1 tonluk filan bir tankı var. sırtlarında kovalarla o yamyamlar getirip yağı o tanka döküyorlar. pislik filan hat safhada tabi. neyse yere filan dökülüyor tabi bu salaklar taşırken. onu da çekbasla çekip tekrar faraşlarla atıyolardı tanka. neyse taşınması sırasında e malum tanke sadece o yükü taşımıyor. ondan önce mesela ulsd taşımıştık (ultra low sulphur diesel oil). tamam tankı yıkadık temizledik filan ama yalan dolan hepsi tabi. velhasılı kelam tr'de tahliye ettik. allah için tesis temizdi ama sonuçta tahliye ederken tankın dibi geldiğinde, tanka girip çizmelerle çekbaslarla filan o tankın dibindeki yağı pompanın ağzına ittiriyosun filan. e balık yağının kokusu malum. kusanlar edenler cabası. e onlarda gidiyor tabi mal ile beraber. işte böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 e tmm ama sizden sonra fabrika o yağı işlemiyo mu? direk sizin taşıdığınız o pisliği içmiyodur millet herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Tankın içine de işiyor musunuz abi o ne ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 valla işlenirmi? ne kadar işlenir bilmem. ama vücut çalıştığım dönemde bende kullanıyordum blaık yağı. ordan çıkardığım sonuç şu ki; kokusu aynı:D öyle ahım şahım bir işleme tabi olacağını zannetmiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 o balık yağı ithalat firmasında patronun oğlu mevkisindeyim. sözleşme imzalatmıştık size gizlilik hususunda ama uymuyorsunuz gördüğüm kadarıyla mahkeme celbi yakında elinize ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bundan sonra sdece nordic ülkelerdeki balıkların, aynı ülkede işlenmiş yağlarını alacağım sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ilk iki sayfayı okuduktan sonra bende alsam mı acaba diye düşündüm son sayfa sağolsun böyle iyi gg dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Zamanında bi dönem balık yağı kullanmaya teşebbüs etmişliğim vardı. Sonra bigün öyle konuşurken dükkanda eniştem de var, kendisi balıkçıdır. Dedim enişte balık yağı falan filan. Enseme şaplattı bitane, "gerizekalı eline olta alıp sahile çıksan balık kaynıyor, herşeyi geçtim telefon edip enişte balık desen kasasıyla göndereyim, kimyasal mimyasal şeyler onlar." dedi. Sonra ürktüm yeltenmedim sdfg Tabi sonradan doktora falan da sormuşluğum vardı, haftada min 2 kez balık yenildiği için evde gerek yokmuş öyle şeylere. Deniz kenarında bi yerleşimde yaşamak imba bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bide balık denmişken söyleyeyim. Aynı enişte bi dönem orkinos havuzlarını çekmek için kıbrıs civarına gitmişti. "O dardanel mardanel diye yediğiniz ton balıkları afrikadan gelen abuk subuk balıklar, asıl orkinosu yurt dışına gönderiyorlar" demişti. Hakikatten de gerçek orkinos eti çok farklı. Koku sıfır. Kedinin yanından geçince kedi anlamıyordu elindekinin balık olduğunu, o derece kokusuz. Lezzeti tadı faan hakikatten kıyaslanamayacak derecede iyi dardanelden falan. O gün bugündür ağzıma sürmüyorum ton balığı diye satılan şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bir de liver oil diye satılanları var. zararlı olm. ama snake wine gördüm bugün cape'te. onu istiyorum yılanlı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 karınca yumurtası yağını gördümde köpekbalığı karaciğeri yağını duymamıştım. http://www.bitkisel-tedavi.com/kkyagi.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 her boka yarıyor kısacası. güççükken babam her gün illa kontrol ederdi sayardı adam içiyo mu bu hıyar diye. kutu kutu attırırdı. pıtçı oluyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar