Araz Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Arkadaşlar account cok karaktere sahip ve ben bir char üzerinde yogunlaşmak istiyorum.Karakter itemleri LvL 85 Charlarda Hunter ve Rogue 346lvl civarı Mage ise 333lvl.(Minumum yazdım fazlası olabilir.)Ancak cok sayıda 80+ char var catac.mevcut. LvL 85 Gnome Rogue Silvermoon LvL 85 Undead Mage Stormscale LvL 85 Orc Hunter Emeriss LvL 83 Tauren Warior Stormscale LvL 82 B.Elf Priest Stormscale LvL 73 Human Warlock Wildhammer LvL 68 Worgen D.Knight Ravencrest Hesap bu arkadaşlar LvL80+ charlarda full flying 310 mevcuttur.Mage Albino drake Hunter Netherwing drake Fossil raptor Mount mevcuttur.Stormscale serverında 13k gold Silvermoon da 10k gold mevcuttur. Tek istediğim lvl 80 hard game achileri sahip olunca kazanılan proto drakelerden birine sahip olması ve birkaç title.LvL ve gold farketmez.Irk class farketmez.Server farketmez.Gizli soru cevabı cd key accoutn bilgileri bende mevcut karşı tarafta sahip olsun isterim.İzmir de elden takas mevcuttur. Çok heves ettim bu 80 LvL olaylarına.Takas etme sebebim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 keşke hesabı satmasaydım zamanında sdf. tam aradığın şeydi. astral walker filan idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Araz said: Arkadaşlar account cok karaktere sahip ve ben bir char üzerinde yogunlaşmak istiyorum.Karakter itemleri LvL 85 Charlarda Hunter ve Rogue 346lvl civarı Mage ise 333lvl.(Minumum yazdım fazlası olabilir.)Ancak cok sayıda 80+ char var catac.mevcut. LvL 85 Gnome Rogue Silvermoon LvL 85 Undead Mage Stormscale LvL 85 Orc Hunter Emeriss LvL 83 Tauren Warior Stormscale LvL 82 B.Elf Priest Stormscale LvL 73 Human Warlock Wildhammer LvL 70 Tauren Druid Dunemaul LvL 68 Worgen D.Knight Ravencrest Hesap bu arkadaşlar LvL80+ charlarda full flying 310 mevcuttur.Mage Albino drake Hunter Netherwing drake Fossil raptor Mount mevcuttur.Stormscale serverında 13k gold Silvermoon da 10k gold mevcuttur. Tek istediğim lvl 80 hard game achileri sahip olunca kazanılan proto drakelerden birine sahip olması ve birkaç title.LvL ve gold farketmez.Irk class farketmez.Server farketmez.Gizli soru cevabı cd key accoutn bilgileri bende mevcut karşı tarafta sahip olsun isterim.İzmir de elden takas mevcuttur. Çok heves ettim bu 80 LvL olaylarına.Takas etme sebebim budur. LvL 70 Tauren Druid Dunemaul yazmayı unutmusun onunda 3k gold var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Çok heves ettim bu 80 LvL olaylarına.Takas etme sebebim budur. buraya bi anlam veremedim ben sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Hakkaten heves kısmını bende anlamadım zaten şuanda dahi yapamıyormusun mount/title achievlerini neden takas istiyorsunki 1 günlük iş serverını falan bilmem ama genelde bi dolu pug gidiyor title mount vs için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 cok unique bisi degilki hakketen proto drake... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar