Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yutan vardır abi bence ben 4 sene filan yedim.yutuodum yani ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 garip yerlere kaymaya basladi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sen baya baya beslenme amaçlı kullanmışsın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 senko said: garip yerlere kaymaya basladi konu adam yedikten sonra yutmayı seviyor olabilir. yargılamak bize düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ben yutuyorum abi Mikrobik olarak da sıkıntısını çekiyorum hatta çoğu kez. Ama işte elimden gelen bişey yok. Tırnak yemeye bağlı olarak belirli dönemlerde tenya kıl kurdu sıkıntısı da çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 valla bilinçli olarak yutmuyodum tabi ama yutuyordum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tırnak protein deposuymuş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sümükte bağışıklığı güçlendiriyor diyordu bilimadamları.ki yiyenler var çok net gördüm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit said: tırnak protein deposuymuş beyler keratin deposu daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 beyler bok püsür yemeyin yazık gençlinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 saça, cilde iyi geliyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 konu memelerde filandı bi geldim seviyeyi düşürdüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yalan, o kadar emiyorum tırnaklarımı ama saçlarım hala dökülüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 herseyin fazlası zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adam tenya falan dedi bitti konu zaten, siz hala tırnak yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Red said: sümükte bağışıklığı güçlendiriyor diyordu bilimadamları.ki yiyenler var çok net gördüm ahah aboo bi öğrencim sürekli yiyo derste karşımda:S gözüm de takılıyo dikkatim dağılıyo falan ama çok iştahlı yiyo bölemiyorum fdasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tırnağın arasındaki kirler tuzu biberi oluyor herhalde onları napıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 7thBreath said: adam tenya falan dedi bitti konu zaten, siz hala tırnak yiyin. onu okuyunca bi titreme geldi zaten bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Abi tırnağımın arasında kir falan yok Çünkü kir tutacak derecede bi tırnağım olmadı hiçbir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 SeaGle said: Tırnak yemeye bağlı olarak belirli dönemlerde tenya kıl kurdu sıkıntısı da çektim. lan bi dk bu olay tırnak yemek yüzünden mi oluyor abovvvvv zamanında çiğ sucuk yeme kurt çıkar diyerek kandırmışlardı beni peh çıkmıştı da zhehezhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi tenyayı ben duymamıştım o neymiş lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 koydurtma abi simdi resmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 SeaGle said: Abi tırnağımın arasında kir falan yok Çünkü kir tutacak derecede bi tırnağım olmadı hiçbir zaman. gözle görmediklerinin farkında olsan oturup ağlardın, bu kadar sene niye tırnak yedim ben diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar