kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o kadın gelse önünde dursa bakmıcanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 oral dönem falan işte red sendeki.. erkek adam büyük meme sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 altina kalem koyunca durmuyorsa sorun yok demis eskiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 LANET OLASI MEMELER!! bi konuyu daha raydan çıkarttılar.. memeden bahseden örtmenimi banlayalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dasaaa said: cerebralis said: Red said: o inek memeleri görünce üzüntüden 2 kat tırnak yer insan ahha(tu) gay oooovv lesbian! <3<3<3<3<3 nalaka be=) göz hizan olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 harbi lan meme deyince konu bi tuhaf oluyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kıskandı lan resmen memeleri abovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ha o zaman kıskanç. büyük memelilere bakıp iç çekiyor.. gizli lezbiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 öf tırnak yemek direk mide bulandırıcı bir olay be, vücudun en çok kir biriken yeri gözle görmesek bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben kendimi bildim bileli yerim en son tırnak kesme işlemimi annem 3 veya 4 yaşındayken çok dipten kestiği için ondan sonra yemeye başlamıştım hatta. sonra tırnağın yanındaki derileri yemeye başladım bi ara yumruğumun üzerindeki derileri bile yiyodum o derece ilerletmiştim :) şuan tırnak yanı derilerini yemeyi bıraktım sürekli krem vs. sürerek ve düşünmeyerek. (Krem sürünce ağzına o tad gelmesi gerçekten kötü oluyor .. ) şuan da tırnak yemeyi bırakmaya çalışıyorum onu da ilk olarak serçe parmağımın tırnaklarını uzatarak başladım ve 1 ay kadar 2 sini de uzattım, o şekilde diger parmaklarıma da sırayla geçerek yenmeyi hedefliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yahu ben başka bi işlevinden bahsetmiştim.çocuğunu doyuran annenin masumiyetiyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çocuğunu doyuran annenin irileşmiş göğüslerine karşı bir kıskançlığın var bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 silikonu ben sevmiyorum. doğal olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 silikon kotu abi zaten, ele gelince de bi tuhaf oluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çok şükür allama doğal olarak iri ve dik memeli hatunlar da yollamış bu dünya üstüne.. evrim yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bırakamazsın hiç uğraşma. ben en fazla 1 ay yemeden durabildim sonra okulların açılmasıyla 1 derste manikür yaptım kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 beyler tamam meme iyi hoşta.tırnak yiyen nerd kardeşlerimize çare bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 meme yesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hey sadece bi tavsiye verdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çektirebilir aslında tırnakları. yapıyolar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bu arada freud aptalın teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 cerebralis said: ibretlik hikaye=)) sakız çiğneyince falan da yemek istiyo musunuz tırnak? Sakız çiğnemeyi pek sevmiyorum. Aslına bakarsak gastrit problemim var ve uzun süreli sakız çiğnemek sindirimi tetiklediğinden mideyi zorluyor bi noktadan sonra. O yüzden alışkın değilim. Ama şimdi düşündüm de, aslında mevzu oral fiklölö bişey işte o sanırım. Hani illa tırnak yemek gibi bi şeyim yok. Tırnak her durumda en yakın şey olduğu için ona yöneliyorum herhalde. Sakız çiğnediğim zamanlarda aklıma gelmiyor mesela tırnak yemek. Ya da mesela tırnak yemek yerine dişlerimle kalemin arkasıyla oynayabiliyorum bazen. Ama mesela sakız yoksa, elimde kalem falan filan yoksa ve yemek yemiyorsam, direk tırnağa yöneliyorum. Hani tırnak yemek için değil sanırım, ağzımı meşgul etmek bu işin altında yatan sebep galiba. Çünkü mesela bilgisayar başında bişey izliyorum diyelim, hop, direk tırnağa yöneliyorum. Ve çoğu kez farkında değilim. Bazen o kadar farkında değilim ki, ancak dibe inip acı duymaya başladığımda "lan tırnak yiyiyorum" diyorum. Hani böyle "tırnak yiyim omhg" şeklinde bi yönelme yok farkındalık içinde. Ders dinlerken de mesela, şöyle arkaya yaslanıp hocayı takip ediyorsam, elimde kalem falan yoksa, elim ağzıma gitmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 galatasaray maçlarını izlerken üzüntüden bende tırnak kopardıgım oluyor ama yemiyorum ahah bide tırnak yendiğinde dışkıyı bırakırken batma falan oluyor o çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi bizde yutmuyoruz yani tırnakları (dimi!?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi çok özel bi paylaşım olmuş bu.. eksklusiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar