Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak yeme problemi

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

ben kendimi bildim bileli yerim en son tırnak kesme işlemimi annem 3 veya 4 yaşındayken çok dipten kestiği için ondan sonra yemeye başlamıştım hatta.

sonra tırnağın yanındaki derileri yemeye başladım bi ara yumruğumun üzerindeki derileri bile yiyodum o derece ilerletmiştim :)

şuan tırnak yanı derilerini yemeyi bıraktım sürekli krem vs. sürerek ve düşünmeyerek. (Krem sürünce ağzına o tad gelmesi gerçekten kötü oluyor .. )

şuan da tırnak yemeyi bırakmaya çalışıyorum onu da ilk olarak serçe parmağımın tırnaklarını uzatarak başladım ve 1 ay kadar 2 sini de uzattım, o şekilde diger parmaklarıma da sırayla geçerek yenmeyi hedefliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis said:

ibretlik hikaye=))
sakız çiğneyince falan da yemek istiyo musunuz tırnak?

Sakız çiğnemeyi pek sevmiyorum. Aslına bakarsak gastrit problemim var ve uzun süreli sakız çiğnemek sindirimi tetiklediğinden mideyi zorluyor bi noktadan sonra. O yüzden alışkın değilim.

Ama şimdi düşündüm de, aslında mevzu oral fiklölö bişey işte o sanırım. Hani illa tırnak yemek gibi bi şeyim yok. Tırnak her durumda en yakın şey olduğu için ona yöneliyorum herhalde.

Sakız çiğnediğim zamanlarda aklıma gelmiyor mesela tırnak yemek. Ya da mesela tırnak yemek yerine dişlerimle kalemin arkasıyla oynayabiliyorum bazen. Ama mesela sakız yoksa, elimde kalem falan filan yoksa ve yemek yemiyorsam, direk tırnağa yöneliyorum. Hani tırnak yemek için değil sanırım, ağzımı meşgul etmek bu işin altında yatan sebep galiba.

Çünkü mesela bilgisayar başında bişey izliyorum diyelim, hop, direk tırnağa yöneliyorum. Ve çoğu kez farkında değilim. Bazen o kadar farkında değilim ki, ancak dibe inip acı duymaya başladığımda "lan tırnak yiyiyorum" diyorum. Hani böyle "tırnak yiyim omhg" şeklinde bi yönelme yok farkındalık içinde.

Ders dinlerken de mesela, şöyle arkaya yaslanıp hocayı takip ediyorsam, elimde kalem falan yoksa, elim ağzıma gitmiş oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...