Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hawken

Kaede

Öne çıkan mesajlar

akirafes said:

Oynamadan denemeden yazmak ne kadar moda ?
Oyunda her seyi kendin kazanabilir aldigin kazandigin puan
Arla satin alabilirsin
Gercek paranin tek farkli satin alabililecegi sey x2 xp ve x2 oyun puani eh parasini verende pnu alir
Oyun gercekten harika

Bu mesajından , para verenlerin 5x xp ve 5x fazla point kazanmadığı için sevinmemiz gerektiğini anlıyorum sdsfsf.

Para vermeyenler bildiğin amelelik ve point farm yapmak zorunda kalcak.Bir yerden sonra bayar.Aylık 10 dolar ayiriyim desen o da yetmez muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

akirafes said:

Oynamadan denemeden yazmak ne kadar moda ?
Oyunda her seyi kendin kazanabilir aldigin kazandigin puan
Arla satin alabilirsin
Gercek paranin tek farkli satin alabililecegi sey x2 xp ve x2 oyun puani eh parasini verende pnu alir
Oyun gercekten harika

Bu mesajından , para verenlerin 5x xp ve 5x fazla point kazanmadığı için sevinmemiz gerektiğini anlıyorum sdsfsf.

Para vermeyenler bildiğin amelelik ve point farm yapmak zorunda kalcak.Bir yerden sonra bayar.Aylık 10 dolar ayiriyim desen o da yetmez muhtemelen.

Şu an en yüksek level 25 oyunu takip ettiğim kadarı ile 3 günde rahatlıkla level 25 olunuyor . para verende x2 mantığı ile 1.5 günde level 25 olur. yaniş ortalama 1.5 gün fazla kazanır itemlere gelince tüm para ile alınan itemler ayrıca oyun içi kazanılan puanla alınabiliniyor bu puan kazanmada para ile x2 olabiliyor. Ama o kazanmak zaten o kadar zor değil. Sonuçda en iyi mechin en kötü mech e oranı %7 gibi bir şey ortalama ama asıl oyun daha çok taktik le ilgili hızlı yana keçma karşı tarafın mechini daha fazla ısıtma arazideki engelleri kullanma . stratejei belirleme mesela köşelere mechinizin sanal görüntüsü yerleştirme karşısına bir türet kurma emp ile vurma arkadan füzlerinizi kitleyip .... vd gibi bir cok taktik türü mevcut eve online oynıyanlan bilir 8 senelik bir karakteri 5 aylık bir krakter rahatlıkla alabilir bu oyundada bu mevcut daha cok kullanıcının becerisine dayanıyor.
Sonucda bedava oyun begenmiyen başka oyuna bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
80 saatte bir mech abarti olmus..iste mac basi 150-350cash geliyor, mech fiyati 6400cash.

genel olarak ben BAYA begendim..grafikler atmosfer, skill based deathmatch baya iyi cikti, beklemiyordum acickasi, ha, yeniliyorsaniz tipik "bad team" deme durumu hakim orasi ayri :)

keske biraz daha kozmetik modifiye imkani sunsa ve party yaratma imkani olsa ama dedirtti..hani arkadasinla takim olup bir maca giremiyorsun henuz...(koyacaklarmis cok yakinda lobby vari bir sistem gerci)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
mono said:

hoppa, bonus olsun:
[video]http://www.youtube.com/watch?&v=eGVXfvA_-fA?feature=oembed" width="459">

birde lobby/party-making sisteminin gelse gayet nefis olacak.

len, bi tane particle efektini almışlar, turuncuya boyayıp patlama efekti, yeşile boyayıp regeneration efekti, maviye boyayıp su efekti yapmışlar asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Şu f2p modelini çıkaran kimse kanser olup gebersin yemin ederim bıktım be f2p olan bütün oyunları yükleyip siliyorum.
oyunda tek mech açmak 2 hafta sürüyor abi.
PROMO CODE kullanırsan, 3 tane mech açıyorsun 1 dakikada.
Fakat promo code bulmak için zilyar saçma salak yere üye olman, forumlarda dolaşman, onlarca eski kod denemen, "LOL VIDEODA KEYLERI EKLIYORUM O BİTTİ SORRY GUIS" modunda youtube videolarında dolaşman gerekiyor, redditte bisürü "LOOKING TO TRADE MY 50$ GAME CREDITS WOAH THEY CAME FREE" modunda dolaşan adam var.
Oyunda herkes level 25 bişeylerle geziyor zaten, sen oynayamıyorsun onların oynadığı mech'ler ile çünkü promo code'larını takip etmemişsin işi gücü bırakıp.

Ulan bu ne, ben oyunu oynucam manyak mısınız diyip, parasıy neyse vericem diyorsan da piyasadaki oyunlardan daha fazla para vericeksin oyuna.

hay bu kadar social takılacaksam oyun oynamazdım ki ben.

Oyunun da bitek grafikleri mechleri güzel başka hiç bir olayı yok gameplay olarak, siege falan bişeyler denemişler ama bişeye benzememiş.

Hayır oyun kötü mü? Güzel, ben oynarım.
Oyunda grafik ve gameplay hariç diğer her şey eksi bin puan abi.
Yavaş ötesi unlock kafası, f2p kafası, matchmaking yok, takımlarda balance yok, hiç bir community modding yok.
Ayrıca oyunda kan yok, kan olmayınca otomatik olarak yaş seviyesi 14'e düşüyor biliyorsunuz betadan sonra da olabilecek en kötü oyuncu grubu gelicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun mekaniklerini çözünce şu üstteki olay aslında çok havada kalıyor. Hiç code kullanmadım gerçek parayla bir şey satın almadım. xp ve para buff u kullanmadım 5-6 tane lvl 25 mech var 2 tanede 20 lere yakın var. 53k para duruyor hesapta almak istediğim bir şey yok şuan öle boş boş duruyor. Kısaca oyunun sistemini çözdünüz mü olay çok basite iniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bence su hali iyi, skiller/level almaca cok dengeyi degistirmiyor..Store da sadece para ile satilan itemlarda kozmetik, pay2win olan birsey yok.

Oyun bence competitive kokuyor, girip 3-5 mac atip cikmak icin super hatta, ama acil adam gibi server, koymalari lazim..hani arkadasin ile party kurup maca giremiyorsun, e bari server olsun adam gibi ayni maca girebil..

Server browser var o iyi birsey gene..yani ufak tefek seyler eksik..onun disinda oyun cillop, artworku, gameplay sasirtacak sekilde iyi. Adi sani duyulmamis firma olmasina ragmen goze batan bug mug hata yok gibi..

Cok uzun usredir open beta'da..ne bilim steam'e koysunlar bari, serverlari arttirsinlar, baya oynanir...yani ben UK'den oynuyorum, UK serveri bile 100-150 ping verebiliyor.

Soyle tf2/csgo kivaminda rahat biraksalar server sistemini tadindan yenmez.

edit: bu arada sey cok iyi, eger tutturabilirseniz, bir mech diger bir mechin kafasina binerse, mechlerin boyutuna gore saglam damage verebiliyor..Sisman brawler ile, kenarda repair olmaya calisan ufak mechin kafasina yukaridan ziplayip binince baya tatmin edici oluyor.(tu)

edit2: birde Dodge mekanigi baya guzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane dedi, kostum baktim, accayip buyuk, megauber patch geliyor oyuna..bastan asagi degisiyor cogu sistem. Yeni mech ekleniyor, skiller, level sistemi degisiyor, friend list/party opsyonu falan..

f2p icin inanilmaz cilalanmis, baya competitive kokan bir oyun..bakmayan kalmasin. Hatirlatma niyetine; Mechwarrior gibi yavas tempolu degil, baya hizli ve akici gameplay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...