Cok keyifli oyun, grafikler sahane. Open beta diyor hala client da, beta bitince bir iki mech satin alirim buyuk ihtimal.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Hawken
- 3 hafta sonra ...
Hızlı level lemek için siege modunu tavsiye ederim. Moba tarzında bir senaryosu var zaten, konulu yani.
hoppa, bonus olsun:
[video]http://www.youtube.com/watch?&v=eGVXfvA_-fA?feature=oembed" width="459">
birde lobby/party-making sisteminin gelse gayet nefis olacak.
len, bi tane particle efektini almışlar, turuncuya boyayıp patlama efekti, yeşile boyayıp regeneration efekti, maviye boyayıp su efekti yapmışlar asdf
- 1 ay sonra ...
Şu f2p modelini çıkaran kimse kanser olup gebersin yemin ederim bıktım be f2p olan bütün oyunları yükleyip siliyorum.
oyunda tek mech açmak 2 hafta sürüyor abi.
PROMO CODE kullanırsan, 3 tane mech açıyorsun 1 dakikada.
Fakat promo code bulmak için zilyar saçma salak yere üye olman, forumlarda dolaşman, onlarca eski kod denemen, "LOL VIDEODA KEYLERI EKLIYORUM O BİTTİ SORRY GUIS" modunda youtube videolarında dolaşman gerekiyor, redditte bisürü "LOOKING TO TRADE MY 50$ GAME CREDITS WOAH THEY CAME FREE" modunda dolaşan adam var.
Oyunda herkes level 25 bişeylerle geziyor zaten, sen oynayamıyorsun onların oynadığı mech'ler ile çünkü promo code'larını takip etmemişsin işi gücü bırakıp.
Ulan bu ne, ben oyunu oynucam manyak mısınız diyip, parasıy neyse vericem diyorsan da piyasadaki oyunlardan daha fazla para vericeksin oyuna.
hay bu kadar social takılacaksam oyun oynamazdım ki ben.
Oyunun da bitek grafikleri mechleri güzel başka hiç bir olayı yok gameplay olarak, siege falan bişeyler denemişler ama bişeye benzememiş.
Hayır oyun kötü mü? Güzel, ben oynarım.
Oyunda grafik ve gameplay hariç diğer her şey eksi bin puan abi.
Yavaş ötesi unlock kafası, f2p kafası, matchmaking yok, takımlarda balance yok, hiç bir community modding yok.
Ayrıca oyunda kan yok, kan olmayınca otomatik olarak yaş seviyesi 14'e düşüyor biliyorsunuz betadan sonra da olabilecek en kötü oyuncu grubu gelicek.
oyunda tek mech açmak 2 hafta sürüyor abi.
PROMO CODE kullanırsan, 3 tane mech açıyorsun 1 dakikada.
Fakat promo code bulmak için zilyar saçma salak yere üye olman, forumlarda dolaşman, onlarca eski kod denemen, "LOL VIDEODA KEYLERI EKLIYORUM O BİTTİ SORRY GUIS" modunda youtube videolarında dolaşman gerekiyor, redditte bisürü "LOOKING TO TRADE MY 50$ GAME CREDITS WOAH THEY CAME FREE" modunda dolaşan adam var.
Oyunda herkes level 25 bişeylerle geziyor zaten, sen oynayamıyorsun onların oynadığı mech'ler ile çünkü promo code'larını takip etmemişsin işi gücü bırakıp.
Ulan bu ne, ben oyunu oynucam manyak mısınız diyip, parasıy neyse vericem diyorsan da piyasadaki oyunlardan daha fazla para vericeksin oyuna.
hay bu kadar social takılacaksam oyun oynamazdım ki ben.
Oyunun da bitek grafikleri mechleri güzel başka hiç bir olayı yok gameplay olarak, siege falan bişeyler denemişler ama bişeye benzememiş.
Hayır oyun kötü mü? Güzel, ben oynarım.
Oyunda grafik ve gameplay hariç diğer her şey eksi bin puan abi.
Yavaş ötesi unlock kafası, f2p kafası, matchmaking yok, takımlarda balance yok, hiç bir community modding yok.
Ayrıca oyunda kan yok, kan olmayınca otomatik olarak yaş seviyesi 14'e düşüyor biliyorsunuz betadan sonra da olabilecek en kötü oyuncu grubu gelicek.
Oyunun mekaniklerini çözünce şu üstteki olay aslında çok havada kalıyor. Hiç code kullanmadım gerçek parayla bir şey satın almadım. xp ve para buff u kullanmadım 5-6 tane lvl 25 mech var 2 tanede 20 lere yakın var. 53k para duruyor hesapta almak istediğim bir şey yok şuan öle boş boş duruyor. Kısaca oyunun sistemini çözdünüz mü olay çok basite iniyor.
- 4 ay sonra ...
Oyunu epey beğendim. Yalnız UK dışında oynayabileceğimiz sunucu yok mu? Pingler pek parlak değil.
us'te 250 ms ile olynuyorum 2 haftadir
baska bir oyunda 100 150 ile oynar gibi geliyor
baska bir oyunda 100 150 ile oynar gibi geliyor
130 civarı işte UK. ama bu oyun için biraz daha düşük ping lazım. light mechler yerinde durmuyor çünkü.
bu arada oyun bildiğin FPS. taşınabilir yani.
bu arada oyun bildiğin FPS. taşınabilir yani.
Yani bence su hali iyi, skiller/level almaca cok dengeyi degistirmiyor..Store da sadece para ile satilan itemlarda kozmetik, pay2win olan birsey yok.
Oyun bence competitive kokuyor, girip 3-5 mac atip cikmak icin super hatta, ama acil adam gibi server, koymalari lazim..hani arkadasin ile party kurup maca giremiyorsun, e bari server olsun adam gibi ayni maca girebil..
Server browser var o iyi birsey gene..yani ufak tefek seyler eksik..onun disinda oyun cillop, artworku, gameplay sasirtacak sekilde iyi. Adi sani duyulmamis firma olmasina ragmen goze batan bug mug hata yok gibi..
Cok uzun usredir open beta'da..ne bilim steam'e koysunlar bari, serverlari arttirsinlar, baya oynanir...yani ben UK'den oynuyorum, UK serveri bile 100-150 ping verebiliyor.
Soyle tf2/csgo kivaminda rahat biraksalar server sistemini tadindan yenmez.
edit: bu arada sey cok iyi, eger tutturabilirseniz, bir mech diger bir mechin kafasina binerse, mechlerin boyutuna gore saglam damage verebiliyor..Sisman brawler ile, kenarda repair olmaya calisan ufak mechin kafasina yukaridan ziplayip binince baya tatmin edici oluyor.(tu)
edit2: birde Dodge mekanigi baya guzel.
Oyun bence competitive kokuyor, girip 3-5 mac atip cikmak icin super hatta, ama acil adam gibi server, koymalari lazim..hani arkadasin ile party kurup maca giremiyorsun, e bari server olsun adam gibi ayni maca girebil..
Server browser var o iyi birsey gene..yani ufak tefek seyler eksik..onun disinda oyun cillop, artworku, gameplay sasirtacak sekilde iyi. Adi sani duyulmamis firma olmasina ragmen goze batan bug mug hata yok gibi..
Cok uzun usredir open beta'da..ne bilim steam'e koysunlar bari, serverlari arttirsinlar, baya oynanir...yani ben UK'den oynuyorum, UK serveri bile 100-150 ping verebiliyor.
Soyle tf2/csgo kivaminda rahat biraksalar server sistemini tadindan yenmez.
edit: bu arada sey cok iyi, eger tutturabilirseniz, bir mech diger bir mechin kafasina binerse, mechlerin boyutuna gore saglam damage verebiliyor..Sisman brawler ile, kenarda repair olmaya calisan ufak mechin kafasina yukaridan ziplayip binince baya tatmin edici oluyor.(tu)
edit2: birde Dodge mekanigi baya guzel.
abi şişman ile o komboyu becerirsen hawken falan oynama zaten milli piyango oyna ehuehu
abi sisman brawler'in olayi o..uzun menzil adam gibi silahi yok, flank iste kumpasa yatirmaca..tombik mombik ama puma gibi serefsiz eheheh.
paticikte bir diger f2p olan star conlict kadar ilgi gormemesi uzucu bu arada
bundaki heat cannonlu infiltrator ile vanilla crt arasindaki neredeyse bambaska oyun oynarmis gibi hareket etme hissiyatini digerinin class ekipman level tiriviri sistemi veremedi
bundaki heat cannonlu infiltrator ile vanilla crt arasindaki neredeyse bambaska oyun oynarmis gibi hareket etme hissiyatini digerinin class ekipman level tiriviri sistemi veremedi
Arcane dedi, kostum baktim, accayip buyuk, megauber patch geliyor oyuna..bastan asagi degisiyor cogu sistem. Yeni mech ekleniyor, skiller, level sistemi degisiyor, friend list/party opsyonu falan..
f2p icin inanilmaz cilalanmis, baya competitive kokan bir oyun..bakmayan kalmasin. Hatirlatma niyetine; Mechwarrior gibi yavas tempolu degil, baya hizli ve akici gameplay.
f2p icin inanilmaz cilalanmis, baya competitive kokan bir oyun..bakmayan kalmasin. Hatirlatma niyetine; Mechwarrior gibi yavas tempolu degil, baya hizli ve akici gameplay.
abi oyun bildiğin FPS temposu ehueh. yama ayın 10'una ertelenmiş. hayvan gibi revamp var.
Öne çıkan mesajlar