Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Günlük İstanbul

Lixad

Öne çıkan mesajlar

Bu pazar İtünün ahzırlık atlama sınavı için istanbula geldim. Süper insan Ardeth beni istinyeden aldı evlerinde 1 arkadaşımla beraber bir gece süfer biçimde ağırladı. Utanamdan yüzükleirn efendisini 28. kez bir daha izleidk :). Evlerinde garfield bozması bembeyaz bir tüy yumağı var kedi muhteşem tek kelimeyle harika bişi aşık olduk hehe. Neyse sabah oldu heycanla sınava gittik trafik olayıyla az da olsa karşılaştık. Sınav Maçkada Yabancı Dİller okulundaydı itünün girdik sınavda Macbeth arkadaşımız tam arkamda oturuyordu o kadar kopya istedim vermedi!! Neyse bunu yazdık bi köşeye inşalla geçeriz sınavı neyse. Ordan taksime geçtik giderken Cüce kardeşi gördük onlada kaynaştık hemen pizza pizza ya gitik sınırsız olayından yiyip cüce arkadaşı yeniden taktir ettim. adam benden fazla yiyebiliyor bu çok güzel bir başarı(gerçi midem çok iyi durumda diildi ve yanımızda bi kız arkadaş vardı diye fazla yiyemedim :)). Ordan Cüce ardeth ben ve bi arkadaşım bizim kampüse gittik taşkışlaya yani yağmur yağıyordu okulu gezdik allam süper bir yer gözlerim yaşardı okul harika yaaa!!. Ordan Ardeth bizi otobüse bincemiz yere götürdü ve uzuncana bi yolculuktan sonra evim izmir ve bilgisayarımlayım :).[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

bölüm neydi? hazırlık okicaksan veya makina mimarlik gibi guzelde onun dısındakiler maslakda toplama kampında:P[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

Entas(cüce sağolasın :)) ya taşkışlada bnm kampüs taksime 3 dakika :)[signature][hline]Alma?
Mater?

[Bu mesaj Lixad tarafından 07 Eylül 2004 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lixad tarafından 07 Eylül 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İTÜ de okurken gıcık gittigim insanlar taskıslada okuyanlardı. biz toplama kampındayken onlar sınıfların penceresinden hatunları dikizlerlerdi. kıl oldum sana şimdi:-P[signature][hline]DAOC
CoH
Sosyal ağlarda paylaş

cocuk kalbı adlı kıtabını hatırlattı bana nedense :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

bnen orenciyken bi ara ordaki binalarıda kampüse tasimayı dusunduler ama cok tepki geldi orda okuyanlardan yapmadılar.[signature][hline]DAOC
CoH
Sosyal ağlarda paylaş

ben Cüce gibi deilim biraz Ork gibiyim... :horace: kabayım yani. öyle fazla bir yer de bilmem benimle dolaşacak arkadaşlar ancak Kadıköy de Akmar etrafı ve Net line cafe de eğlenebilirler bi de Patsos yiyip iğrenç grsonlarla alay edebilirler. ha felsefe yi de unutmayalım. sonsuza kadar felsefe konuşabilirim.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 07 Eylül 2004 12:57 tarihinde demiş ki:
ben Cüce gibi deilim biraz Ork gibiyim... :horace: kabayım yani. öyle fazla bir yer de bilmem benimle dolaşacak arkadaşlar ancak Kadıköy de Akmar etrafı ve Net line cafe de eğlenebilirler bi de Patsos yiyip iğrenç grsonlarla alay edebilirler. ha felsefe yi de unutmayalım. sonsuza kadar felsefe konuşabilirim.

felsefe yapan ork, ilginçmiş.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...