Lostsong Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yeni bir ps3 kullanicisi olarak, 10 gun icinde sadece black ops oynadim ve bu zaman zarfinda oyun icinde 3 kere makina dondu. ozelliklede 3.60dan sonra oldu bu. sorum sudur ki, bu donma sorunu normalmidir? sizinde basiniza ara ara donma geldi mi? yoksa donanimsal bir sorun mu yasiyorum simdiden cok tesekkur ederim cevaplariniz icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ya bana da oldu birkaç kere ama bu kadar kısa sürede bu kadar sıklıkla olmadı. Toplamda 6 kere dondu yanlış hatırlamıyorsam, 5 kere Bad Company 2 oynarken oldu ona eminim de adsf Yani kullanmaya devam et, sık olursa aldığın yerle bir konuş ve garantiye falan yolla, sorun varsa gerçekten Sony mağdur etmiyor hiçbir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tesekkur ederim, bir iki arkadasima daha sordum arada birde olsa nadirde olsa evet donma oluyor dedi. bakalim takip edicem. daha once hic ps3 deneyimim olmadigindan meraklandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 benim slim kasa değil ama donuyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bfc2 de bi problem vardı o zaman cunku bende de en çok bfc2 de donma oluyordu ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 slim kasanın mantıken daha fazla ısınması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Oda sıcaklığını yükseltin donmaz. şaka [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 80gb tombul master race split screen coop sabahladığı zaman bile takılma/donma olmadı aslan parçasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Black ops dan kaynaklanan birseymis sanirim. forumlarda bu konudan yakinan cok insan varmis. bunun icin ilk yama yayinlanmis ama gorunen o ki pek bir ise yaradigi soylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Silphatos said: slim kasanın mantıken daha fazla ısınması lazım abi mantıken öyle ama testler sonucunda slim kasaların, fatlarden daha az ısındığını falan söyleniyordu. Garip yani, asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 slim'im 1 hafta içinde 3 kez donduktan sonra bir donduğunda harddiski bozuıldu, sonra garantiye verdim; yenisini verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar