Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thunderbird, outlook gibi programlar

Pluton

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Şimdi Norton internet security kullanmaya başlayınca opera gg oldu etkileşimli çalışmamasından dolayı ve mailleri takip etmek için bir programa ihtiyacım var Thunderbird kullanmaya çalıştım ama birşeyi eksik yaptım sanki bağlanamadı deyip duruyor... Birde birden fazla mail tanımlaması yapabiliyormuyuz? 5 tane mail adresim bulunmakta hepsini kullanabileceğim birşey arıyorum.

Son olarak bu programlarda sadece mail kutusu güncelleniyor yani mail serverda(hotmail,gmail) güncelleme olmuyor sildiklerim, okuduklarım vs. onunda bir ayarı varmıdır? Normalde Pop3 fln seçimi o işe yarıyor ama desteklemiyor fln diyordu bundan 1 sene öncesi bu durum değiştimi?
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Chrome kullanmam onun yerine operaya dönerim zaten. Peki outlook yapılan işlemleri en azından F9 yaptığımda güncelliyormu o web sitesi üzerinden de? Birde yine birden fazla mail tanımlaması yapılabiliyormu?

Birden fazla mail tanımlaması yapılıyor. Diğer dediği olayları hiç bilmiyorum çünkü uzun süredir girmedim asıl mail kutularına hep thunderbird üzerinden bakıyorum. İşin güzel tarafı birsürü eklentisi var çeşit çeşit
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...