Pluton Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Böyle daha basite indirgenmiş, hemen hesap ekleyip okumak için ideal, hatta adamlara verdiğim([email protected]) mail adresini msn'de açmayı deneyim "girmiyor kardeşim bu" dedikten sonra şu programı telefonda kurdurup 2dk 'da mailleri aldırabileceğim bir program bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 tamda anlayamadim ki ne istedigini thunderbird gayet sade degil mi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 http://email.about.com/od/getstartedwithemail/tp/beginner.htm seç beğen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 webmail'ler arasindaki roundcube'u kullandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Abi adama webmail yazdıramadım ki telefonda ya, şimdi yönlendir dicende program en güzeli yine bi bakayım da olmazsa mecbur webmail kullandırtcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 macooktaki email client i guzeldi baya. hizli i$levsel kastirmayan. ama muhtemelen sadece apple icindir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Şimdi Norton internet security kullanmaya başlayınca opera gg oldu etkileşimli çalışmamasından dolayı ve mailleri takip etmek için bir programa ihtiyacım var Thunderbird kullanmaya çalıştım ama birşeyi eksik yaptım sanki bağlanamadı deyip duruyor... Birde birden fazla mail tanımlaması yapabiliyormuyuz? 5 tane mail adresim bulunmakta hepsini kullanabileceğim birşey arıyorum. Son olarak bu programlarda sadece mail kutusu güncelleniyor yani mail serverda(hotmail,gmail) güncelleme olmuyor sildiklerim, okuduklarım vs. onunda bir ayarı varmıdır? Normalde Pop3 fln seçimi o işe yarıyor ama desteklemiyor fln diyordu bundan 1 sene öncesi bu durum değiştimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 windowsun ki çok hoşuma gidiyor benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Chrome ve Gmail birlikteliğini öneririm, eksiği yok fazlası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Chrome kullanmam onun yerine operaya dönerim zaten. Peki outlook yapılan işlemleri en azından F9 yaptığımda güncelliyormu o web sitesi üzerinden de? Birde yine birden fazla mail tanımlaması yapılabiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Gmail'i Chrome'dan kullanırsan, aynı masaüstü email istemcisi gibi kullanabiliyorsun. Internet yokken mail okuma/yazma yapabiliyorsun yani onçün dediydim. Çok harka bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 DareJedi said: Chrome kullanmam onun yerine operaya dönerim zaten. Peki outlook yapılan işlemleri en azından F9 yaptığımda güncelliyormu o web sitesi üzerinden de? Birde yine birden fazla mail tanımlaması yapılabiliyormu? Birden fazla mail tanımlaması yapılıyor. Diğer dediği olayları hiç bilmiyorum çünkü uzun süredir girmedim asıl mail kutularına hep thunderbird üzerinden bakıyorum. İşin güzel tarafı birsürü eklentisi var çeşit çeşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 O esnada ne yaptim bilemiyorum ama sildim yeniden yukledim duzeldi. Gordugum kadariyla gmailde okunanlar silinenler fln mail serverda da guncelleniyor fakat hotmail icin ayni sey gecerli degil o da hotmailden kaynaklaniyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar