Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMT ve Siz

cnpp

Öne çıkan mesajlar

Abi o kadar yakalıyoruz diyorlar botcuları arasıra bir ton adamı banlayıp geçiyorlar geri kalan hava civa olmuş. hulkageddon düzenliyorlar botculardan çok diğer elemanlar zarar görüyor. isyeri ip si sabit olmasa valla direkt ben de bot açardım ama işte yakalandın mı tak diye gidiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

DERT3 said:

Abi o kadar yakalıyoruz diyorlar botcuları arasıra bir ton adamı banlayıp geçiyorlar geri kalan hava civa olmuş. hulkageddon düzenliyorlar botculardan çok diğer elemanlar zarar görüyor. isyeri ip si sabit olmasa valla direkt ben de bot açardım ama işte yakalandın mı tak diye gidiyorsun.

ben mining botlarından değilde daha çok anomaly rat botlarından bahsediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Nc de botculari avlamaya basladi basta MM de olmak uzere bi cok Nc alliance'inda + standingli botlar patlatmaya basladilar.her ne kadar bu bana cok sacmada gelse (3 kere kendi corpumda 2 kere alliance chatte tartistim bu olaylar yuzunden) bi cok kisi de bot kullananlari sevmiyor ve bunu friendly fire olarak gormuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

hahah şu çok güzel:

KiaDuplex $4,172.74
KiaDuplex $2,615.20

ve sonuç...

http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=11232614

Arada bir alırsın tamam oyun keyfini artırmak adınadır ancak bu meblalarda paralar harcamak oyuna çok saçma geliyo bana. Sonuçta bir uğraş sonuçta kazandığın yüksek miktarda parayı 1 ve 0 lardan oluşan digital bi hale getiriyosun ve muhtemelen sonrasında bunu kaybedip çerçöp ediyosun

Bot olayına gelince, bu da oyunun gerçeklerinden biri. Engel olabilmek mümkün değil. Hulkageddon ise psikopat oyuncuların bir diğer oyuncunun gününü mahvetme isteğine kalıp uydurmasından başka bişey değil. bazı oyuncular için oyun zevki budur, benim için de oydu :) şuçlamayın :D
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya bot bulunduran corpu kovucan aslında, en guzel onlem, verıcen - standingi sora mis.

Dogru diyosun da o zaman basta Nc olmak uzere Dc ve Rus alliancelarinda ne oyuncu kalir ne corp , otokontrol olmadikca zor bot isini bitirmek.Ben hala destekliyorum bot userlarini madem boyle bisey var herkez kullansin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...