Disappear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 bende şimdi urzadan görüp style xp kullanmaya başladım ama şimdi her reset ffalan attığımda classic xp theme e dönüyo quick launch un ölçüsü kaçıyo falan .. bu seçtiğim theme i acaba default olarak falanmı gösterecem bi yerden?[hline]As your heart grew colder and finally turned to stone Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 bende ayni sorunun cewabini merak etmekteyim[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 dis bende ole olmuo ?[hline]Mr Salieri Sent His Best Regards ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 ben regıster etmıstım ondandır :lol:[hline]Mr Salieri Sent His Best Regards ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lestat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 kullanmayın style xp'yi bütün skinleme programları çok fazla cpu yer + sorun çıkarır. dikkat ederseniz, bilgisayar açarken default skini önce açıp üzerine style xp'yi getiriyo style xp de bende zaman geçdikden sonra kitlendi, geçen sene oldu ama şimdiki versiyonunu tam bilmiyorum. ama crackli versiyonunu kullanacaksanız , yapmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 yoo lestat? kazaa , ie 2 x 2 , edonkey , kazaa speed up , edonkey bot , dap , mass downloader , icq , style xp açık cpu usage %2?[hline]As your heart grew colder and finally turned to stone Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 valla ben hıc bır performans dusuklugu yasamadım !!! herhalde eskı versıoynunda vardı ole bısey ....[hline]Mr Salieri Sent His Best Regards ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Abi bende xp çok garip bişi yaptı bilmiyorum doğrumu.. bilgisayarın kasa olmak üzere her donanımını kapadım ses monitor falan sonra geldiğimde makina kapalıydı sonra açtım falan direk yüklemeden windows a girdi oha oldum..[hline]Experience my death side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 hibernate olmuş o. bir nevi standby durumu tamamen kapatmadan sadece çalışma için gerekli yerlere enerjiyi vererek dier aygıtların enerjisini kesiyor falan filan.[hline]Icq değişti. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 beyler bu style xp nin hangi versiyonları var hangisi daha iyi. kısaca bol secenekli tema falan sunan ne indireyim?[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 abi ben bi sorunu okuyabılsem belkı yardımcı olabılırımde dissap ın msj ı yok?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 style xp'yi indirdikten sonra temaları netten çekiyon bu siteden tema çekebilirsin[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 1.1 makbul mudur?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 2002'de atilan mesaj ya lol sorun falan kalmadi eskidi o sorun bi ara mesajlarin silinmisti ama geri gelmis heh edit = hmm sadece bu topicteki mesajim gorunur yapilmis [signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 07 Eylül 2004 04:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yaw ben de style xp kullanıom ama yawaslama degıl sankım hızlanma oldu yane ie ye bastıgımda bıraz yawas acılıodu fln ama sankı xp ıle tam uyumlu oldu bu style xp yane yukunu hafıfletmıs gıbı oldu regıster yapmadım ama kımseye crack yuklemesını onermem yane o zaman sapıtıo ama regıster olabılır bı aratırım . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar