Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Style Xp Kulllanan?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

bende şimdi urzadan görüp style xp kullanmaya başladım ama şimdi her reset ffalan attığımda classic xp theme e dönüyo quick launch un ölçüsü kaçıyo falan .. bu seçtiğim theme i acaba default olarak falanmı gösterecem bi yerden?[hline]As your heart grew colder and finally turned to stone
Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...

Sosyal ağlarda paylaş

kullanmayın style xp'yi

bütün skinleme programları çok fazla cpu yer + sorun çıkarır.

dikkat ederseniz, bilgisayar açarken default skini önce açıp üzerine style xp'yi getiriyo

style xp de bende zaman geçdikden sonra kitlendi, geçen sene oldu ama şimdiki versiyonunu tam bilmiyorum.

ama crackli versiyonunu kullanacaksanız , yapmayın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo lestat?
kazaa , ie 2 x 2 , edonkey , kazaa speed up , edonkey bot , dap , mass downloader , icq , style xp açık cpu usage %2?[hline]As your heart grew colder and finally turned to stone
Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...

Sosyal ağlarda paylaş

Abi bende xp çok garip bişi yaptı bilmiyorum doğrumu..
bilgisayarın kasa olmak üzere her donanımını kapadım ses monitor falan sonra geldiğimde makina kapalıydı sonra açtım falan direk yüklemeden windows a girdi oha oldum..[hline]Experience my death side
KinGpiN

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
abi ben bi sorunu okuyabılsem belkı yardımcı olabılırımde dissap ın msj ı yok?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

2002'de atilan mesaj ya lol sorun falan kalmadi eskidi o sorun bi ara mesajlarin silinmisti ama geri gelmis heh
edit = hmm sadece bu topicteki mesajim gorunur yapilmis [signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 07 Eylül 2004 04:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben de style xp kullanıom ama yawaslama degıl sankım hızlanma oldu yane ie ye bastıgımda bıraz yawas acılıodu fln ama sankı xp ıle tam uyumlu oldu bu style xp yane yukunu hafıfletmıs gıbı oldu regıster yapmadım
ama kımseye crack yuklemesını onermem yane o zaman sapıtıo ama regıster olabılır bı aratırım
. . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...