TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bu nasıl bir zihniyettir anlamı- oh shit
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 kermit said: alkol topiclerinde, alkollerin markalarına modellerine laf atmak ateist olduğunu forumda yada herhangi bi ortamda dile getirmek "ben öküz gibi çalışıyorum, en çok çalışan benim" lafını sürekli dile getirmek belirli başlı siyasi partilere küfretmek türkiye standartlarını sürekli olarak eleştirmek sağdan soldan haber c/p leyip konu hakkında 5 gram bilgiye bile hakim olmadan "bu nasıl bi hayvanlıktır, bu nasıl bir zihniyettir" diye tepki göstermek msnde ofline takılmak forçenden resimleri bulup sürekli sağa sola spamlamak sizi adam yerine koymamız için bi neden değil. bye. meşgul takılırsak adam yerine koyarmısınız?
napae Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 12 Mart Cumartesi saat 04:02. Sene 2011.
Lexius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yıllardır msn de meşgulüm :( gören de dünyayı kurtarıyorum sanıcak.
Öne çıkan mesajlar