ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bloguma link koyup taunt atmaktansa direkt açıklamayı koyayım. http://chzdailywhat.files.wordpress.com/2011/03/81649e96-35c6-46a8-80d9-ddc88f7bfa7d.jpg Görmekte olduğunuz liste, zamanında bahsi geçen Apple ürününe vereceğiniz parayla Apple hissesi satın alsaydınız şu anda elinizde ne kadar para olacağını gösteriyor. http://www.kyleconroy.com/apple-stock.php Listenin tamamı da burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 cok guzel bir liste, daha once de benzerleri cikmisti. ama gecmise bakip hisse analizi yapmanin ne kadar anlamsiz oldugunu da soylemeden gecmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Artık yaramaz bu ama. Apple hisseleri de, pazarı da doydu abi; daha fazla katlanmazlar, normal gider artık bence. Hele Jobs'un yakın gelecekteki ölümü ve Android'in yükselişiyle, WM7'nini çıkışıyla iyice yerlerinde sayabilirler. Gidin Apple alın, $1000'lik hisse bir işe yaramaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 HAHAHAH abi şaka mısın zaugna? o karların o kadar olmasının sebebi o kadar süre içinde hisselerin split görmesi.. saçmalık tamamen yani, split tarihi öngöremeyeceğine veya gerçekleşmeyeceğine göre... verdiğin tarihler eski 1990'lardan 2010'a kadar o hisse zaten kaç kere split gördü ve üstte de yazıldığı gibi piyasa doydu. alsan fiyatı artsa bile sana 10-20%'den çok kazandırmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bugün alın diye demiyorum hacı? başlık dikkat çeksin diye o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kertenkel said: HAHAHAH abi şaka mısın zaugna? o karların o kadar olmasının sebebi o kadar süre içinde hisselerin split görmesi.. saçmalık tamamen yani, split tarihi öngöremeyeceğine veya gerçekleşmeyeceğine göre... verdiğin tarihler eski 1990'lardan 2010'a kadar o hisse zaten kaç kere split gördü ve üstte de yazıldığı gibi piyasa doydu. alsan fiyatı artsa bile sana 10-20%'den çok kazandırmaz.. sakin ol sampiyon said: UPDATE: It appears that my original numbers were correct, as the stock price used was the "adjusted close" price, which takes into account Apple's stock splits over the years. Thanks to all the people who sent email concerning the error. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adam almış, biz de alalım ki hisseler yükselsin istiyor. aslında böyle işlemiyor de mi bu hissede falan olaylar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 @mum: sayfadaki fiyatlar yanlışmış splitten dolayı onu düzeltmiş. ben diyorum ki split'siz o kadar kar edemezsin, quote ettiğin yazı bir şey ifade etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 splitten nasil bir ekstra kar elde ediliyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 İyi ama stock split ile kar edemezsin ki. Tanesi 10 liralık 10 hisse, tanesi 5 liralık 20 hisse olur. Eğer bu tabloda split hesaba katılmamış ise değer olduğundan da az görünmeli, adam kattım diyor zaten. Apple'ın değeri çok arttı, bu bir gerçek yani. Garip bir şey yok burada. O split olayının kar getirdiğini söylemesi arkadaşın biraz sakat olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Aslında yemeyi içmeyi yaşamayı kesip altın almalıydınız yıllardır artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 apple alma, apple yapmayi ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 apple ı sil vestel yaz sonuc aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 GERGE said: O split olayının kar getirdiğini söylemesi arkadaşın biraz sakat olmuş ama. ya yapmayın etmeyin anlamadığınız konularda yazmayın.. split demesi sakat olmuşmuş LOL abi bildiğim var ki yazıyorum inatla... http://www.eurojournals.com/irjfe_20_09.pdf http://www.tuaw.com/2011/02/27/the-case-for-an-apple-stock-split-redux/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 anlamadigimiz konular? uzmanligin nereden geliyor kertenkel sorabilir miyim? linkini verdigin makale en ucuncu sinif yayinlardan birinde basilmis. eger israrla bu konuyu bildigini iddia edeceksen, en azindan bilimsel kaynak vereceksen bu konuda yeri olan makaleleri kaynak goster (bkz Johnson, 1966; Desai and Jain, 1997) linkini verdigin makale stock split konusunda pek cok arastirma, iki yonlu de delil mevcut. buna ragmen en saygin makalelerde bile uzun vadede %7-14 arasinda bir betadan bahsediliyor ki, apple hisselerindeki artisi bu betayla aciklamak mumkun degil. burada 1987, 2001 ve 2005 olmak uzere uc split gecirmis bir hisseden bahsediyoruz. ayni hissesnin degeri on yil once bugun 10 dolardan azken bugun 350 dolardan fazla. nerede senin bahsettigin bilimsel arastirmalarin savundugu %10 artis, nerede %3500 artis. argumanlarin mantiksiz kertenkel. bu konuda da pek birsey bildigini dusunmuyorum. bir dahakine "birsey bilmiyorsunuz, ben cok biliyorum" diye cikmadan once ya da LOLOLOL moduna girmeden once iyi dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 eyvah mum diploma cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 arguman falan sunmadim ki? isim bu ordan biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hadi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi işim bu forex/stock exchange raporu hazırlıyorum bütün gün.. edit: ip adresime bak(sın) istersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar