Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 age of dışında rts oynamamış biri olarak sc2 ye başlarken nasıl öğrenmemi tavsiye edersiniz? direk online 1v1 mi başlayım yoksa önce AI ya karşı tüm ırklarla oynayıp mekanikleri, keybindları mı kasayım falan? bunun dışında başlayanlar için starcraft 101 şeklinde okunacak rehber vs var mı? ty ty ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 önce campaign ile başla, sonra a.i ye karşı 1 hafta oyna, sonra ladder go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 once huunla oyna, o sana zayıf gelirse fevax var onu tokatla oda zayıf kalırsa reisleri var bunnarın arcane die onu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 baktın hiç birimizi yenemiyorsun, memphis ile oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ai karşı o kadar oynama bence. challangelar var onları oyna. sonra 4-5 mac oyna AI'ya karsı bikac taktik build order geliştir sonra yallah tazzik. durmadan işci bas teemeli bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 huun said: baktın hiç birimizi yenemiyorsun, memphis ile oyna. altından sonra en yüksek ayar bu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ghostcrawler said: bunun dışında başlayanlar için starcraft 101 şeklinde okunacak rehber vs var mı? http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467 protoss 101 , ama diğer ırklara da uygulanabilitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ghostcrawler ünlü bi Blizzard çalışanı değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 4 warpgate taktiğini öğren hayatın boyunca kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yildirimokur said: 4 warpgate taktiğini öğren hayatın boyunca kullan. hala bıkmadınız şu tür şeyler yazmaktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Sleeep said: Ghostcrawler said: bunun dışında başlayanlar için starcraft 101 şeklinde okunacak rehber vs var mı? http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467 protoss 101 , ama diğer ırklara da uygulanabilitesi var. Dota oynamaktan başımı kaldırabilirsem şunun devamını yazıcam bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 fevzi dotayamı sardın yaw =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 koca bir camia terrible terrible damage aldı. öleydik de koskoca arkeyn'in dota'dan başını alamadığını öğrenmeseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben de varım o zaman 10 kişi bulup golayak dotaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hacı ben demiştim Dota > sc2 die heuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sota oynayalım lan bari. o kadar para verdik sc2'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Slasher yoldan çıkardı valla. Bir de beceremiyorum zaten Dota'yı pek. Zaten Wepla'daki oyuncu zeka ortalaması Türkiye standartlarına göre bile çok düşük. Goblin ordusu resmen. Gene de acayip bir addiction yaratıyor salak oyun. SC2 dönücem inşallah arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 beceremeyecek ne var olm, ben bile becerdim. alacaksın thinker'ı sağa sola salacaksın roketleri, kesin birileri ölüyor. takım arkadaşlarından bazı terbiyesizler çıkıyor tabii küfür falan ediyor bu durumda; ama onlara kulaklarını tıka sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Oha koskoca SC2 Moderator Huun da Dotacı çıktı. Hehe. Biz akşamları skype yapıyoruz hep beraber (Ozan, Olgun ve ben). Güzel oluyor Skype ile. SC2de de yapmak lazım skype neyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Giden gider kalan sağlar bizimdir.Huun sadece içimizdeki çekostovakyalıları öğrenmek için yemliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ultimada cok güzel oyundur fevzi abi, bi arada ona bak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Sleeep said: Ghostcrawler said: bunun dışında başlayanlar için starcraft 101 şeklinde okunacak rehber vs var mı? http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467 protoss 101 , ama diğer ırklara da uygulanabilitesi var. Bak yeni başlayan kardeş, aramızdan bu kadar pro geçinenin içinden birisinin faydası oldu gördüğün gibi. Bu başlığa dikkat et; gerekli önemi ver. Elimde shokz starcraft 2 guide var, satılan en pahalı sc2 guide'tır. Onu tavsiye etmem bu başlığı ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Memphis said: ultimada cok güzel oyundur fevzi abi, bi arada ona bak ^^ fevzi abi dediğin adam benden küçük lan. bundan sonra bana da abi diyeceksin ya da fevzi'ye abi demeyeceksin. döverim seni çocuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 huun said: Memphis said: ultimada cok güzel oyundur fevzi abi, bi arada ona bak ^^ fevzi abi dediğin adam benden küçük lan. bundan sonra bana da abi diyeceksin ya da fevzi'ye abi demeyeceksin. döverim seni çocuk! 79 lu değil misin lan sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 boyun kaç aslanım? o değil de bugün iş yok diye verdim kendimi arakıya, telefon geldi gitmem lazım ama kafam taşak gibi lan. ne yapıcaz fevzi? 2dk daha gecikeyim diye bahane ettim kendime paticiği. boxer ve nada da dota'ya başladı diye kanıt sunun, o şokla kendime geleyim hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar