Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 selamlar, dayanamayıp aldık rifti huzurlu pvp için. :) ancak ben beklediğimi bulamadım malesef. world pvp olarak güzel aksiyon var ama şu battlegroundlar çok çabuk sıktı + inanılmaz class dengesizlikleri var oyunda. sanırım çok fazla kombinasyon olduğundan kaynaklı bu da. karşıdaki adamın ne halt olduğunu, ne yapacağını kestirmek bile gereksiz kasış. anlasan bile çaresiz olduğun buildler geliyor. wow'da death knightlara küfretmekten hal olduk, burada da karşımıza void knight denen lanet şey çıktı. Void Knight - Residual Absorption: You become immune to negative magical effects for 6 seconds. 15 second cooldown. lol yani. bir spellcaster olarak bırakıyorum resmen klavyeyi VK gelince. gerçi oyun pve oyunu sanırım. über pvp umarak almak da bizim eşekliğimiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ghostcrawler said: Headstarttan bu yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi........ oyunda pvp adına milyon tane dengesizlik var, en normal şeye mi ağladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ya sayarım bi sürü daha. :) mesela hiç abartmıyorum warriorun teki 12 saniyemi ne silence etti dün akşam haha. oyun belli ki pve ye göre dizayn edilmiş. speller vs öncelik pve olduğu için böyle oluyor galba. ayrıca headstart veya 10 yıl farketmez. bu oyun pve oyunu ise her daim öküz gibi unbalanced olacaktır pvp yönünden. battlegroundlar da pvp falan değil zaten. pvp derken ben serious ladder gameplayingden bahsediyorum. o da yok şu an galiba. belki gelir ilerde de şu haliyle utanıp ladder falan koyamazlar ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 pvp soul`unu da denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 gelmesin serious ladder gameplay mümkünse, warhammer tarzı rvr >* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 karşındaki adamın soul kombinasyonunu çözememek bence işi daha zevkli hale getiriyor. karşındaki de hemen kestiremiyor senin ne olduğunu. bence bu daha heyecanlı yapıyor oyunu. ama söylediklerine katılmıyor değilim. dengesizlikler var oyunda, ama bu zamanla düzelecektir diye düşünüyorum. kesinlikle diğer soullara göre OP olan buildlar oluyor. ben mesela warfront'larda rogue olmamın da getirisiyle teke tek dövüşeceğim adamları öncelikle stealth'dayken izliyorum biraz. oyunda karşındakini iyi analiz yapman gerekiyor pvp'de. zamanla rakiplerinin animasyonları gördükçe, cast barlarına baktıkça neyin ne olduğu anlaşılıyor. dengesizlik zamanla giderilecektir diye düşünüyorum. benim kullandığım buildda çok OP mesela. 30 levelken warfront'a girdiğimde killing blowlarda ya da damage'larda ilk 10'da olabiliyorum codex'te falan. yüksek level sınırına yaklaştıkça ise ilk 3'de oluyorum hep, saçma mesela bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Sparkcaster said: gelmesin serious ladder gameplay mümkünse, warhammer tarzı rvr >* warhammer tarzı rvr yi de gördük. :) al gülüm ver gülüm.. e yaptık bitti gearı? /quit. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 warhammerda gear yaptik bitti olmuyodu iste bilhassa pvp icin gear yapmak gerekiyodu.Son seviye karakterler 1 sene boyunca ayni itemlerle pvp yapti hatta 1.5 sene iste su son patch dalgasi gelene kadar.Rifte dönecek olursak evet çok dengesizlik var ama bunlarin tek patchle düzeltileceğini sanıyorum ha her oyunun başlangıcında op classlar oluyo wow da rogue idi.Riftin tek kaybı cok fazla kombinasyon var buda nerf/buff lamalarini zorlaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Şu yorumları okudum da wow pvp cennet gibi geldi 12 sn. silence nedir azcık cdlı immune falan feciymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 evet o durumlar benimde cok canımı sıkıyo arka arkaya stun yiyosun adam stunluyo sonra silence cart curt resmen klavyeyi bırak tuvalete git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 inanılmaz can sıkıcı hem de. ben adamı dotluyorum 5 saniye sürüyo, o da silence vs gelmezse. adam 15 saniye cdli nanesini açıp herşeyi siliyor hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Hadi wowda dklar da aynı sekilde can sıkıyor ama en azından pve agırlıklı bir oyuna göre kötü bi pvpsi yok küfür etsem de baya tatmin ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Templar denedin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mage/Warlock oynuyorum. İlk fırsatta bir de Pyromancera şans vericem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi void knight dk değil fark burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Achmage oynasana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dengesizlikler vardır daha yeni bi oyun. hiç bi beta release kadar dengesizlikleri tespit edemez. ama asıl önemli olan grup setup'ı? 1v1 oyunu değil rift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Tekrar aynı noktaya geldik.Headstartı saymıyorum 4 martta çıkan bir oyundan neden bukadar kısa zamanda bukadar çok şey bekliyosunuz anlamıyorum. 1.si Wow'da vanilla zamanında 20sn sheepte kalan 18sn fearda dolaşan bizlerdik beyler.12sn silence oha demeyelim lütfen.Blizzard 6 yılın ardından hala pvpdeki dengeleri ayarlayamadığı için milyonlarca pvper bıraktı wowu.Arena ladderı olmasın mümkünse evet.Bir 4 yılımı daha 3 pillar arasında dönerek geçirmek istemiyorum.Outdoor pvpye abanılırsa daha iyi olur. Oyunda çok classın olması ve karşındakinin ne olduğunu kestirememek çok daha heyecan verici.Wow gibi mi olsun?Aha mage kesin frosttur,aha shaman,druid,pala,priest(kesin healerdır),warrior armstır vs vs.Böyle çok daha zevkli. WFlere laf atmışsında bir Black Garden wowun bütün bglerine 10 basar.Blizzard 3 sene ayar çekemedi warsonga.Bayrağı alan kaçıyodu 3 saat yoktu ortalıkta.Wowda yeni expansion yeni bg geldi diye seviniyoduk,vanilla bglerini birbirine karıştırıp yedirdi playerına küfür eder gibi. Bu oyunda benim pvp ile ilgili sorunum:Oyunda çok fazla ranged class olduğu için mleenin bazen çok etkisiz kalması ve ölmeyen clericler.Clericler konusunda çoğu kişi benimle aynı düşünüyor zaten nerf yemezlerse wowun tatsız pvpsine döner oyun. Son olarak Blizzarda 6 yıl şans verdiniz,Triona 1.5 hafta şans veremiyosunuz cidden sizi anlamak zor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 trion çalışıyor sakin daha 7 gün olmuş oyun çıkalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 12 saniye slience varda Her soul'da 1,2 tane cc kiran skill var. Pve full dps build yapionuz pvp'ye girince agliyorsunuz. VK ya bakalim. Soul anti caster. Magic dmg tank. Ama crit veren, asiri dmg. yapan skiller yok bu soulda. Melee'ye karsi hicbirsey yok. Bir champion, assassin rahat alir. Bu soul tamamen Patch denen seye bagli ve karsindaki adam mana kullanicisi degilse hemen hic patch uretemiyorsun. Tum skillerinde patch'lere bagli oldugundan oyle kaliyorsun ortada. Bu oyunun en guzel ozelligi soul cesitliligi olmasi. Klasik Tas Kagit Makas mekanigi yok. Rogue bile tanklik healer'lik yapabiliyor. Sen warriorsun mage'e kaybedeceksin elin mahkum diye birsey yok bu oyunda Herseye karsi birsey yapabiliyorsun. Ustelik hemen kimsede pvp soul yok kimse 50 pvp'de yorum yapacak kadar zaman harcamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 pact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 fact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yama iste kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar