riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: revhas, 05 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki: bu yazdığını benim yazdığıma cevap olarak mı yazdın? Hyr, mesajlarin hepsini okumamistim, okuduktan sonra farkettim.. (kaba olmak gibi bi amacim yok, kimseye saldirmiyorum ben.)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bencede bizde orgutlenmeliyiz paticik guild ine katılcak herkes soylesin katılmayanlarıda zorlicak halimiz yok yada kucuk bi kısım begenmio die ismini deistiremeyiz o yuzden herkes soylesin kimler var kimler yok die ben varım
Guru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bırak guild kurmayı oyun içinde selam verdiğim türkler dönüp bakmıyor bile bence wow da clan işi yalan(türkler için)..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 eheh guru hangi sunucudasın? aman'thul'a gel valla selam vermezsem beni çuvala koyup sallayıp sallayıp duvara çarpabilirsin :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Guru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 seni görürsem zaten lvl up olcam blackrose diye biri yok diyor ne zaman tell atmak istesem =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 swg'de de öyle görüp de selam vermeyen onlarca türk gördüm. paticik'in ne olduğunu bilmeyen türk de doluydu. ama sallayın pati yeter bize.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Öne çıkan mesajlar