riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: revhas, 05 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki: bu yazdığını benim yazdığıma cevap olarak mı yazdın? Hyr, mesajlarin hepsini okumamistim, okuduktan sonra farkettim.. (kaba olmak gibi bi amacim yok, kimseye saldirmiyorum ben.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bencede bizde orgutlenmeliyiz paticik guild ine katılcak herkes soylesin katılmayanlarıda zorlicak halimiz yok yada kucuk bi kısım begenmio die ismini deistiremeyiz o yuzden herkes soylesin kimler var kimler yok die ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bırak guild kurmayı oyun içinde selam verdiğim türkler dönüp bakmıyor bile bence wow da clan işi yalan(türkler için)..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 eheh guru hangi sunucudasın? aman'thul'a gel valla selam vermezsem beni çuvala koyup sallayıp sallayıp duvara çarpabilirsin :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 seni görürsem zaten lvl up olcam blackrose diye biri yok diyor ne zaman tell atmak istesem =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 swg'de de öyle görüp de selam vermeyen onlarca türk gördüm. paticik'in ne olduğunu bilmeyen türk de doluydu. ama sallayın pati yeter bize.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar