Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Selam beyler WoW da arkadaşlarla bir guild planı yaptık. Sizin fiktiriniz almak istedim. Hoş olur belki sadece paladinleri alırız order işte :) Ordo - Order Militaris - Military Supremus - Supreme nası olur sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Vallahi ben bir ve tek bir guild, Paticik Guild'i kurulmasından yanayım...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bence de paticik guildi ama ismi paticik değil pati olsun daha iyi :) tabi oz mn da cohdaki lere gönderme olur gibi ama zaten onlardan da gelir birileri mutlaka bu oyuna di mi? ya da en olmadı mutlaka bulunur bize uyan bir isim...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 03 Eylül 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paticik guildi kurulur. ama ismi pati olursa giremem. oraya millet kafasını dağıtmak gerçek dünyadan kopup , biraz warcraft dünyasını yaşamak eğlenmek için giriyor. kafamın üzerinde kocaman Pati yazarsa rp yapamam. Ama türk guildi işine sıcak bakıyorum. Düzgün yöneticilerle adam gibi guild kurulursa güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 valla guild kurulsunda ismi cok onemli degilbenim icinobenmli olan birlik beraberlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yani evet rp açısından başka bi isimde bulunabilir tabi... o da mantıklı...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kafanın üzerinde Pati yazınca neden Rp yapamıyormuşsun İlla War Lords, Holly Warriors diye isimler mi olması lazım rp için? Yabancıların hiç biri Patinin ne olduğunu anlamayacak sonuçta o yüzden rp ni etkilemez (ki anlasalar da bir şey değişmez)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 İnglizce kelimeler yazmasınada pek sıçak bakmıyorum. Ayrıca önemli olan benim anlamam yabancılardan banane :D bence wow gibi güzel bir oyundaki paticik gibi büyük bir forumun guildinin ismi PATİ den daha yaratıcı olmalı. bu sadece benim görüşüm saldırıya geçmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bence cok iyi bir isim. Kesinlikle girerim boyle bir guild kurulursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Pati de değil ben direk Paticik olsun istiyorum sonunda bize yakışan bu. Kötü bir şey olsaydı karakedi bu ismi hiç almazdı ben sitemizin isminden utanmıyorum gurur duyuyorum ve gururlada karakterimin üzerinde o yazıyı görücem...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yürü be pati halkı kim tutar.. Güzelce bi kurulalım bakalım ortama söz sahibimi olalım =P Şaka bi yana gercekten ayarlanın forumlardan böle böle guild durumları olsun..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 swg de olduğu gibi 10 servera dağılamasak iyi olur.tabi herkezin kendi keyfi bilir ama bi yer belirleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 elesso bu konu wow la ilgili her topic'te açılıyor çok anıyorsunuz sonunda başımıza gelicek. Her topic'te belirtiyorum. Oyun açılır açılmaz ortak bir yer belirleyeceğiz ve orada oynayacağız. Sonuçta kimse tanıdığı birisinin olmadığı bir server'da oynamak istemez....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 paticik yerine daha vahşet içerikli isimler savaşırken moral verir,mutlu olur insan :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Servus equum videt'i kuruyoruz bizde :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Sonuçta orda kurduğun şey site değil GUİLD. Bir guild için pati kötü bir isim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 zaten bi kısım alliance bi kısım horde olacak o yuzden iki tane paticik olamayacağına gore illa bulunur bişiler...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 İyi Paticik-H ve Paticik-A kurarız bizde.... Spawn yakışmıyorsa ilgilenmessin tamam. Ben ya da bir başkası kuracak bu guild'i ve girip girmemek sana kalmış...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Açıkcası siz ne için oynayacaksınız bilmiyorum ama rp yapmayı çok düşünmüyorum ha uygun ortam olur vs olur bilmiyorum. Ama biz pati halkı olarak tek çatı altında toplanırsak çok daha iyi olur yani serverda sözü geçen bilinen bir guild kurmak olmalı amacımız. Ha kimseyi bu serverda horde olucaksın diye zorlayamayız ama sadece tavsiyede bulunabiliriz. Ki açıkcası human-warrior oynatmayı düşünüyorum. ama eğer karar verilirse ve bir horde guildi kurulursa direk orc-warrior olurum. Sonuçta amaç birlikte olmak yani ben tanımadığım bilmediğim adamlarla oynamaktan zevk almayacağım sizle oynamaktan zevk alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aman aman böle DEATH DARKNESS WARRİOR ÖĞÜĞĞĞKKK BÖÖĞĞK böle iğrenç şeyler olmasında bi isim altında toplanılabilir paticik ahalisi olaraktan..[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Tek guild olmaz am aoyunda Guildlerin birletigi bir sistem var sanirm o sekilde bir birlesme olur.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 niye tek guild olmaz,illa herkesin birleşip bir çatı altında olması bu kadarmı zor birşey? tek bir guild olunca güçlenmesi,ününün artması daha kolay olur bir sürü yere dağılacağımıza bir tanesinin altında olmak daha iyi.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Evet cooook zor bisey bniri sadece paladin demis biri druid der biri illla rp der baskasi biz bilmemne lordlariyiz hepimiz elfiz der oburku bole konusmak zorunlu der. Tek guild olursa istiyen istedigini yapamaz herkez sikilır bunalır o kadar buyuk gır guıld toplanamazda gerektıgınde onun yerıne kucuk bır cok guıldden olusan bır bırlık cooook daha ıyı kordınasyon halınde calısır. Daha verımlı is yapar. Benim paladin olmak istemem veya illa atla dolasmak istemem ne bileyin kirmizi pelerin giymek istememem guilddansimi ghorunce au'ir diye selamlamam normal bir istektir herkezin boyle istekleri olacaktir tek guild olmaz birlik olusmaz o kadar buyuk bir guildde birbirini tanimayan insanlar yan yana gelince selam bile vermezler birbirlerine. Tek bir guild olmaz onun yerine bir cok guildden olusan bir birlik olur insanlar onu tanir bu sekilde guclenmek emin olki daha kolaydir oterite daha kolay saglanır. Tanınmaya gelıcne af edersin ama ne kafdar meraklısın ıkı alman ıkı korelının turklerın guıldı supermı demesıne. [signature][hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 04 Eylül 2004 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya bunlar fantazi niteliğinde. tabii ki kurabilirsin böyle bir guild ama patiden çok kişi toplayamazsın büyük ihtimalle. ben de mesela zamanında fighter's guild tarzı bir şey kurmak istiyordum. sırf fighter'ların bulunduğu bir guild.. herkes dayanışma içinde. hiyerarşi sistemiyle, rütbelerle yeni gelenleri yardım edildi, rütbe atlarken tören vs yapıldı abartılmayacak şekilde rp yapılan bir guild. ama zor böyle şeyler. sadece patiler ya da türkler arasında böyle kısıtlı race class gerektiren guild'ler çok küçük kalır. ha yok dersen, bu guild herkese açık ama patileri önden bekleriz. o zaman yapabilirsin zevkli de olabilir. ismi beğenmedim. niye latin? neyse. kolay gelsin. güzel şeyler..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben rp guild'dinden yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar