Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Digital bir kamera alacağım. Fiyat için max 1 milyar düşünüyorum. Resim çekebilmeli ve kalitesi iyi olmalı. PCye direk aktarılabilmeli. vs vs vs hangi markanın ne modellerini tevsiye edersiniz. Ufak olması gerektiğini yazmayı unuttum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben bu işlerden pek anlamıyorum. ama zamanında foto makinesi alan bir arkadaş vardı. aylarca bunları inceledi. ondan öğrendiğim bir şey var, en azından o öyle diyordu: dijital foto makineleri iyi video çekemez, dijital video kameralar iyi foto çekemez. ikisi bir arada adam gibi bir şey yok diyordu. varsa da kim bilir kaç milyardır bilemiyorum. sanırım zaten hepsi foto çekiyor, ama süper foto çeken bulcam diye diğer özelliklerden taviz verme diye söyledim. bu arada bunu dediğim gibi arkadaştan duydum, doğru olmayabilir de. bu arada alırsan senin küçük canavarın bi videosunu da isteriz. ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 :) Zaten tek sebeb bebeği kaydetmek. Canon yeni bi makina çıkardı diyorlardı ama bulamadım. Hem kamera hem de 1*2Mpixel kalitede resim çekiyor diye okumuştum. Bu arada acaip iyi uydurma kapasitem vardır belki seneye çıkacak diye yazan bir yerde okumuşumdur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 benim anladığım şöyle: hangi dijital fotoğraf makinalarında zilyon ayar vardır ya, yok gece ayarı, yok netlik ayarı, yok uzaklık ayarı vs vs.. işte video kameralarda foto için pek ayar olmuyormuş galiba. bakmak lazım ama. dediğim gibi ben sadece arkadaştan duydum bunları.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Absolut, 02 Eylül 2004 18:15 tarihinde demiş ki: :) Zaten tek sebeb bebeği kaydetmek. Canon yeni bi makina çıkardı diyorlardı ama bulamadım. Hem kamera hem de 1*2Mpixel kalitede resim çekiyor diye okumuştum. Bu arada acaip iyi uydurma kapasitem vardır belki seneye çıkacak diye yazan bir yerde okumuşumdur. 1.2 diyorsan, 1.2 öyle çok değil. nokia 7610 bile 1 mp çekebiliyorken.. benim tavsiyem video kamera ile fotoğraf makinesini ayrı alman. önce iyi bi fotoğraf makinesi al (500$'lıklardan), zaten 4-5 dakika video kaydı yapabilirsin onlarla. daha sonra paran olunca da video kamera alırsın.. sonuçta bu mereti aldığında bir kere almak önemli.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Canon Powershot S500 Digital Elph[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Fotoğraf makinem halihazırda var ve cok memnunum. Benim istediğim adam gibib ir kamera ve aynı zamanda her yere yanımda fotograf makinesini tasımama gerek kalmayacak kadar resim çekebilen bir kamera.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Şu an benim fiyat olarak alabileceğim modeller bunlar. Tavsiye edebileceğiniz hangisi? CANON MV700 VIDEO KAMERA (DIGITAL) 1.000.000.000 PANASONIC NV-GS15 KOMPAKT VIDEO KAMERA Mini DV (DIGITAL) 1378000000 PANASONIC NV-GS11 KOMPAKT VIDEO KAMERA Mini DV (DIGITAL) 1000000000 SONY DCR HC 18E VIDEO KAMERA (DIGITAL) 1304000000 SONY DCR HC 14E VIDEO KAMERA (DIGITAL) 1125000000 SONY DCR HC 20E VIDEO KAMERA (DIGITAL) 1441000000 SAMSUNG VP-D39I MINI DV KAMERA 945000000 JVCler hakkında bulamadım baktığım yerde. Bunlardan tavsiye debilrceğiniz hangisi veya hangileri?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Kyocera Finecam SL300R 3.2 Mega P. 3x Optic,2x Dijital Zoom 15mm(!!!) Slim Body 3.5 Frame per second VGA 30 Fps movie with sound Continuous AF Stream Shot Benim kuzen bu makinayı Japonya'dan yanında birde 128 MB'lik flask card ile birlikte $200 'a aldı. Şeytan diyo git Japonyaya boş valizlerle,doldur doldur getir burda sat :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 canon her zmn iyidir..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 PANASONIC NV-GS11 KOMPAKT VIDEO KAMERA Mini DV (DIGITAL) alınmıştır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 direk sony al.. çünkü sony nin lensleri carl-zeiss yani bende o kadar para olsa hiç düşünmeden sony alırım[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Absolut, 06 Eylül 2004 19:33 tarihinde demiş ki: PANASONIC NV-GS11 KOMPAKT VIDEO KAMERA Mini DV (DIGITAL) alınmıştır :) ehe almışsın bile :) ama niye gs-11 GS-15 alsaydın ya o daha iyiydi.. yani en azından kısa zaman içinde ponualacağım ben[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 2si arasında 350 milyon kadar fark vardı. Bana gerekenleri gs11 karşılıyor şu an ve gelecek 7 sene içinde:) Gönül isterdi tabi Sony almak ama istediğim Sony biraz yüksek geldi orda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bende Kodak DX4530 war Gayet Kral 5.0 p fiatida 500-600 ciwarinda 256 mb hafizakartım war videoda kaydediyor bence gayet kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ben de Nikon CoolPix 3200 3.1 digital camera var. Ve 1 milyar vermeye degmez cogu alete. Eger ki uzun süredir photograf ile ugrasan bir insan isen o zaman Nikon'un daha üst modellerini alabilirsin. Nikon digital menüleri cok gelistirilmis ve inanilmaz kolay oluyor. Cektigim fotograflardan bir kac örnek http://forum.paticik.com/view.php?id=87279[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Fotğraf makinesi aramıyordum. Kamera arıyordum. Fotoğraf makinelerinin çektiği movilerin kalitesi kameraların fotoğraf kalitesi gibi oluyor. Ve en önemlisi kasette kayıtlı olması lazım bu videoların ki 15-20 sene sonra oturup izleyebilelim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 cd de kayıtlı olması daha mantıklı ama :)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 CDde kayıta güvenmiyorum yani genelde CDlerin ömrü 10-15 yıl oluyorki o da gözün gibi bakarsan. Uyduruk bir çizik yüzünden kaybetmek istemiyorum videoları. Ayrıca kasette dursun ben gene DvDye çektiririm gerekiyorsa.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar