sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bir de nihat doğan maketi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 nihat doğan maketi niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 lazım abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben uçak müyendisiyim.f35 gereksiz pahalı.tümsekli yolda ferrari kullanmaya benziyor saygılar ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 istanbul trafiğinde ferrari kullanmak olacak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 babacum cok doğru diyorsun da dünya öyle bi yer değil işte. dünya düzeni de böyle birşeyi mümkün kılmıyor ne yazık ki, daha ülkenin başında doğru düzgün ikditar yok, diğer ülkeler endüstriydi teknolojiydi kasarken biz türbandı laiklikti ergenekondu konuşuyoruz. bu arada 3-4 sayfa önce amerika silah endüstrisiyle buralara gelmiş denmiş. yanlış. sadece güçlenmesine belli bi oranda, diğerleriyle kıyaslandığında pek de büyük sayılmayacak derecede, yardımcı olmuştur. Bu arada viktor bi topicde F35'ler hakkında biraz bilgi vermişti, uber bişey olacağını düşünüyorum ben de. Fakat yazılım olayı gerçekse inanılmaz bi kazık yiyeceğiz. Önemli olan kazık yemek değil bir daha kazık yememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 amerika kurulduğunda atın madenleri ile, daha sonra petrol kuyuları ile, daha sonra silah ticareti ile ve şimdide petrol olan ülkelere çökme ile zenginleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sipeyskeyk said: Abi belki ileride kontrolden çıkabilir de, çin'in en büyük pazarı amerika şuanda. Ayrıca çin şirketlerinin AR-GE konusunda henüz amerika'yı korkutacak boyuta ulaştıklarını da hiç sanmıyorum. bu dedigini amerikan savunma bakanida demisti. o ucaklari ancak 15 yila uretir cin diye. gecen adamin cine indigi gun havalandirdilar ucaklari herifin ustunden. "Chinese state media carried images on Tuesday (local time) of the purported debut flight of the J-20 warplane just as US Defense Secretary Robert Gates met with President Hu Jintao - who heads to Washington next week - and other officials." kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar