KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Gmler için bi stone yaptım fakat plevel a gore item wermeyi yapamadım yanlışımı soylerseniz sevinirim.. ON=@DCLICK src.title XXX Staff Member (degişti) SRC.FIX SRC.NEWITEM=i_shepherds_crook src.act.amount=1 src.act.color 0915 src.act.name VIP Boston src.act.bounce src.act.attr=00004 SRC.NEWITEM=i_staff_horse src.act.amount=1 src.act.color 0915 src.act.bounce src.act.attr=00004 src.events e_gmfix src.sysmessage Gm itemleri cantanda.. IF ( = 2) NEWITEM=i_couns_robe act.amount=1 act.bounce act.attr=00004 ELSEIF ( = 3) NEWITEM=i_seer_robe act.amount=1 act.bounce act.attr=00004 ELSEIF ( = 4) NEWITEM=i_gm_robe act.amount=1 act.bounce act.attr=00004 ELSEIF ( = 5) NEWITEM=i_dev_robe act.amount=1 act.bounce act.attr=00004 ELSEIF ( = 6) NEWITEM=i_admin_robe act.amount=1 act.bounce act.attr=00004 ELSEIF ( > 6 ) NEWITEM=i_owner_robe act.amount=1 act.bounce act.attr=00004 ENDIF RETURN 1 cvplarınızı bekliyorum..[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage [Bu mesaj KillJoy tarafından 06 Eylül 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ne yazıkki p.s: scp'nin sadece plevelli bolumu çalışmıyor[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: KillJoy, 06 Eylül 2004 23:38 tarihinde demiş ki: ELSEIF ( > 6 ) <=== buraya dikkat NEWITEM=i_owner_robe <=== buraya dikkat act.amount=1 act.bounce act.attr=00004 ENDIF RETURN 1 cvplarınızı bekliyorum.. ELSEIF ( > 6 ) <=== buraya dikkat src.NEWITEM=i_owner_robe <=== buraya dikkat act.amount=1 act.bounce act.attr=00004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Mike, 06 Eylül 2004 23:42 tarihinde demiş ki: $u newitem ba$larina bi src koymayi dene. src.newitem olsn src.act olsn tag lerin dooru olduundan emin ol [ cok uykuluyum erken kalktm ve $imdide yatiorum ] kusura bakma. ii geceler. orda bence tag mantıksız bi olay bunu kullanmak daha kolay ve daha kısa olur. tagı benimsetmek için önce tagı tanımlatmak lazım unutmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 üşenmedim düzelttim ON=@DCLICK src.title XXX Staff Member (degişti) SRC.FIX SRC.NEWITEM=i_shepherds_crook src.act.amount=1 src.act.color 0915 src.act.name VIP Boston src.act.bounce src.act.attr=00004 SRC.NEWITEM=i_staff_horse src.act.amount=1 src.act.color 0915 src.act.bounce src.act.attr=00004 src.events e_gmfix src.sysmessage Gm itemleri cantanda.. IF (0 = 2) SRC.NEWITEM=i_couns_robe SRC.act.amount=1 SRC.act.bounce SRC.act.attr=00004 ELSEIF (0 = 3) SRC.NEWITEM=i_seer_robe SRC.act.amount=1 SRC.act.bounce SRC.act.attr=00004 ELSEIF (0 = 4) SRC.NEWITEM=i_gm_robe SRC.act.amount=1 SRC.act.bounce SRC.act.attr=00004 ELSEIF (0 = 5) SRC.NEWITEM=i_dev_robe SRC.act.amount=1 SRC.act.bounce SRC.act.attr=00004 ELSEIF (0 = 6) SRC.NEWITEM=i_admin_robe SRC.act.amount=1 SRC.act.bounce SRC.act.attr=00004 ELSEIF (0 = 7) SRC.NEWITEM=i_owner_robe SRC.act.amount=1 SRC.act.bounce SRC.act.attr=00004 ENDIF RETURN 1 [signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ha birde act.bounce yazan yerler src.act.bounce olacak. ordada hata varmış. kısaca act yazan yerlerin başına bide src ekliyonuz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 konu ile pek bir alakasi yok ama src.act olaylarina ayar oluyorum en iyisi revision'da sonradan gelen: serv.newitem i_xxx new.amount 1 new.bounce new.xxx gibi..[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 saolun. IF (0 = 2) (hiç düşünmemiştim:P)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar