Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Boss fight oyle cok les degil ama benim anladigim kadariyla asil amaci insanlari openworld'e cekmek instance icinde yasamaktansa. Lootlar denk olcakmis mesela.

Sac olayina da bir berber koyarlar olur biter, benim bildigim oyunda inek sahibi olup sut sagip satiliyo falan saci da yaparlar heralde diye umuyorum :)

Ben oyuna sandbox oldugu icin halleniyorum genel olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Ev yapip arkaya bahce yapmak, bahceye istedigini ekmek, baskasinin ektiklerini calmak vs serbest. Ilk 25-30 level sanirim themepark seklinde oynanabiliyor, oyuna isinmasini saglamak icin oyuncunun deniyor, sonrasinda quest vs olmayacak gibi biseyler duymustum.

Level mi skill mi var olayda cok emin degilim ama level atliyorsun sanirim karakterle.

Class sistemi degisik, kendi kombinasyonunu olusturuyorsun sectigin alt classciklarla

deniz savasi var, deniz seyahati sirasinda dev yaratiklara catma ihtimali var, farkli ebatta/ozellikte gemiler var, sehir kusatma var, ev yikma, ev icini dekore etme vs var, crafting sistemi ne kadar detayli bilmiyorum ama crafting var.

Farkli mount cesitleri, mountun arkasina adam alma, rayli sistem/ucma var.

Dovus sirasinda farkli abilitylerin bir araya gelmesi farkli kombolara sebep olabiliyordu sanirim, tersi seklinde yaptiginiz damagei azaltabiliyor da

Full PvP alanlarinda cesitli resourcelari kale vs yapip tekelin altina almaca var, valla ne biliyim bana yapicak cok sey var gibi geliyor oyunda

ama cok hikaye duydum ben, yapsinlar gorelim once :)
Sosyal ağlarda paylaş

"you're summoned to the court" diye bi ifade vardi orijinal cumlede, summon dedigi "magical" summon olmayabilir, yani hakkinda yakalama emri cikartilabilir, ama yakalama emri olursa kim yakalar filan bilmiyorum, detayli bir aciklama okumadim baska bir yerde konuyla ilgili.

Suclu bulunursan belli bir sure hapiste geciriyorsun, hapistede gerceklestirebilecegin eylemler var, komple pasif degilsin, labor pointlerinle (crafting pointler diyelim) hendek kazip sureni kisaltabiliyorsun, o arada kasik bulursan kacmaya tesebbus ediyorsun filan filan. Cok detayli bilmiyorum, sagda solda gezinirken gozume carpan bilgiler, detayli inceleyen birileri varsa ve yazarsa super olur.

Ingilizce bi yaziya denk gelip de burda ne yaziyo diye dusunenler linki buraya atarsa turkce ozetini yazmaya calisirim buraya eger yeni biseyler varsa icerisinde
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunu sulandirip komple themepark'a cevirmezlerse oyunda gayet keyifli zaman gecirilir gibi, oyunun standart npc kesme kisminda bir yenilik beklemiyorum dogrusu, sonucta tankla healle kes mantigi olacak, mob kiteliycaz filan. Ama bu oyunun vaadettigi bayagi bir farklilik var, hayirlisi, sunsunlar bir piyasaya gorelim boylarinin olcusunu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...