narsor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Sene sonu gibi diyolar, guzel yani open beta olacakmis piyasaya cikmadan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ömür geçiyor oyun beklerken. sonra beklentim karşılanmıyor. söve söve eski oyunuma dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 +5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 oyun beklemeyin zaten, tutun bi oyunun ucundan oynayin, cikan oyun iyi olursa onu oynariz hep beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hangi oyunun ucundan tutayım :) riftin tutmaya kalktım elimde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 mayıs 11 de miydi tam hatırlayamıyorum tarihi. korede 3. close betası gerçekleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 evet beta3 çok yakın, ve evet şu an elinden tutulacak değişik bir MMO yok. Sadece MO ilerlemeye çalışıyor farklı bir yoldan, o da 3 yıl daha sürer adam gibi bişey çıkarabilmeleri :) O da becerebilirlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 zaten 2006da çalışmaya başlamış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Oyunun şu anda3. closed betası var. Oynayanların livestreami için: http://booncontrol.com/pages/aspirastream/ ve http://www.aaportal.net/en/ adresine bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 zoo tipi karakterler var. savaşlar aşırı fantastik ama orta çağ sandbox arıyor gözlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Closed Beta'sına girebilmemiz için korece bilmemiz şarttı değilmi? Open Beta'sı ne zaman açılacak peki bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 korece bilmek otesinde kore vatandaşlık numarası gerekiyor yoksa çoktan girmiştim bi şekil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 http://tr.justin.tv/boonaspira/b/286702492 Güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 evet oynayanlar görseller ve animasyonlar gayet iyi diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yeni videolar geldi. ilki world pvp , ikincisi ise battleground pvp (keşke hiç koymasalar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 çok uzakdoğu işi gibi görünmedi. bende ilk etapta kore lafını duyunca usul usul uzaklaşmıştım topaktan. keşke bg koymasalarmış. güzel bi sandbox üzerine kurulmuş world pvp gibisi olmaz hiç bir türlü. oyuna giren adam 2 bg atıp çıkayım adamı olacak. diğer türlü tehlikeli yelere gidip belasını arayacak ki ben bunu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 vay be güzel görünüyor bu ya, ev şehir felan olayı grafikler felan , mutlaka denemek lazım bunu, yalnız yine altın sorumu sorayım, pve raid mantığı varmı acaba wow daki gibi instance boss lar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 kağıt üstünde güzelde videolarda lag var. Aion da güzeldi sonra ekrana 10 tane adam girince slide show olarak oynanıyordu. bekleyelim görelim oynanabilirlik olmadan geri kalanın hiç bir değeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 rexr0th said: abi süper videolar. resmen brit köprü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 büyü efektleri vs güzel olmuş ama combat normal şey di mi target edip ability spam modunda. ama böle atlayıp zıplama uçma şeyleri güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Combat öyle aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 combat grafikleri efektleri falan age of conan anımsattı hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 o kurt gibi şeyin üstünde koşarken bir yerde geri dönüyor ya, oyun mu takılıyor bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bi de world pvp adam öldü res yerinden kalktı aynı kıyafetlerle devam etti kapışmaya daha çok wow gibi geldi :) yok mu bunun lootu vs si? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Loot yok ama yanlış hatırlamıyorsam farklı türlerde serverlar açılıcaktı yani loot olan bir pvp serverı açılabilir daha net değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar