patrickstar Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 genel olarak vücudumla aramda bir problem yok fakat karın bölgesi hiç istediğim gibi değil, şöyle bir alet var illaki görmüşsünüzdür. geçen akşam teknosada dikkatimi çekti bende normalde spor salonuna yazılmayı düşünüyordum ama öğrencilik hayatı ile birlikte yürütebileceğimi sanmıyorum o yüzden acaba dedim şu aleti alsam bi faydası olurmu. belki daha önce kullanan eden bilen vardır bana bir akıl versin. dynamic rocket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kademeli, ayaklı bi mekik sehpası kafii bence. bunda yapacagin şeylerin fazlasını onda yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 spor genel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 lan dynamic roket nickli biri vardı öldü sandım böyle bi üzüntüyle girdim topiğe allah cezanızı vermeye ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dreagloth said: spor genel? mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Daesu said: kademeli, ayaklı bi mekik sehpası kafii bence. bunda yapacagin şeylerin fazlasını onda yaparsın. doğru söylüyosun ama bunun arkasındaki o yaylar benim işimi kolaylaştırır diye düşünmüştüm ben, yoksa mekik sehpasıda düşünülebilir bende tam olarak ne yapmam gerektiğini kestiremedim açıkçası edit: birde nette baktım şimdi genelde sehpalar 170 180 boyları için ideal felanmış benim boy 190 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 koşarak kaç herhangi bu tarz aletten internette yüzlerce aletsiz yapılıcak hareket var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bende var bu aletten, en iyisi demiyorum ama epey efektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Loex said: koşarak kaç herhangi bu tarz aletten internette yüzlerce aletsiz yapılıcak hareket var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar