kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 türkiyede benim bahsettiğim dallamalardan çok bursalı haberi var dostum bunun farkında olman dileği ile. bursalıysan haklısın tepkinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?13,5404007,page=29 bak burda yazmışsın şayet geçici hafıza kaybı yaşamıyorsan. ayrıca bursalı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 3-5 dallamayı genellemiyosun ama 3-5 imam para istiyo diyince hepsi öyle yapıyor sanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 saturn said: http://forum.paticik.com/read.php?13,5404007,page=29 bak burda yazmışsın şayet geçici hafıza kaybı yaşamıyorsan. ayrıca bursalı değilim anlama yeteneğine sahip değilsin bence ben öyle bişi demedim diye bişi iddaa etmişmiyim ? neyi burda demişsin diye dedektifcilik yapıyosun bana ben diyorumki benim bahsettiğim 3 - 5 dallamanın haberi yılda 20 tane çıkıyosa senin bahsettiğin bursalı dallamaların haberi 20000 tane çıkıyo hala bunu anlamadıysan sana ilkokul seviyesinde anlatmaya başlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 imamların para istemesi değil olay laik dediğimiz bu ülkede ben camide çok rahat bulacakken imamı, diyanetin sitesini görüyoruz ön sayfalarda ama aile imamlığı diyerekten çoğunluk müslüman kısma hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tabi müslüman kısma hizmet olacak çoğunluğu müslüman olan bi ülkedesin zoruna gitmesin. kimliğinde seninde müslüman yazıyodur illaki. sanada hizmet veriyolar aynlıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ne kadar çoğunluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit said: senin bahsettiğin bursalı dallamaların haberi 20000 tane çıkıyo bu senin kişisel fantezin ve genelleme yapıyrosun. bursayı kökten bombalayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sizin gibi azınlıkların üstünden geçebilecek bi çoğunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 geçinebilecekmi??? :) geçecekse nasıl geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şöyle söyleyim söylediğim adreslere gidip BEN ATEİSTİM yada BEN HRİSTİYANIM yada BEN YAHUDİYİM size verilen hizmeti bende istiyorum dediğin zaman anlaman için 3 5 sn olur sonra zaten hatırlamazsın. anlıycan zoruna gitmesin müslümanlara yapılan ayrıcalık. müslüman bi devlettesin. http://video.vidivodo.com/vidservers/server01/videos/2009/05/29/14/v200905291446400280335.flv.jpg ağlama böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adam klavye ateisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Kimse bana ders öğretecek anlatacak öğretmen yokken. Ev ev gezen imamları savunmasın. Şakamısınız nasıl bir mantık bu ya. ev ev ÖĞRETMEN gezsin. Yiyorsa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 müslüman değilsek yaşamayalımmı bu ülkede kermitcim. Birde son yıllada şöyle bir söylem çıktıki tadından da yenmiyor. Çocuğun hastalığı için hem imama gittik hemde hastaneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sana yaşama diyen yokki yaşa ama müslümanlara camii yapılınca bu ne sesin çıkmayacak. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 pardon şimdi anladım. kusura bakmayın haddime olmadan neler demişim öyle ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ya hem müslümanlık cami, hemde mini etek giyene tecavüz ederim diyen biri için amma yordun parmağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 işinize gelirse sınır kapıları uzak değil yüzölçümü bakımından çokta büyük bi ülkede yaşamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Herkes bu dünyadaki yaptıkları için diğer tarafta ceza çekicek o yüzden sakin olun hayatın keyfini çıkarın. Ama öbür dünyaya inanmıyorum diyorsanız zaten vur patlasın, çal oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit said: işinize gelirse sınır kapıları uzak değil yüzölçümü bakımından çokta büyük bi ülkede yaşamıyoruz. emret hünkarım.Azınlık olduğumuz için şehrin belli bölgelerinde yaşayıp cizye de verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Absolut said: Herkes bu dünyadaki yaptıkları için diğer tarafta ceza çekicek o yüzden sakin olun hayatın keyfini çıkarın. Ama öbür dünyaya inanmıyorum diyorsanız zaten vur patlasın, çal oynasın. abi pozitivizm nerde kaldi? nasil bi ulus devlet bu arkada$? yakinda hukuk normlarina kuran appendixinden bakmaya ba$lariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bansheee said: kermit said: işinize gelirse sınır kapıları uzak değil yüzölçümü bakımından çokta büyük bi ülkede yaşamıyoruz. emret hünkarım.Azınlık olduğumuz için şehrin belli bölgelerinde yaşayıp cizye de verelim. sesiniz çıkmasın yeterli benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Absolut said: Herkes bu dünyadaki yaptıkları için diğer tarafta ceza çekicek o yüzden sakin olun hayatın keyfini çıkarın. Ama öbür dünyaya inanmıyorum diyorsanız zaten vur patlasın, çal oynasın. Bir kişinin hidayetine vesile olmak güneşin doğduğu ve battığı herşeyden hayırlıdır. yok bizi rahat bırakmazlar. Dikkat çekmeye çalıştığımızı zannederler Ergenlik hevesi derler nasıl iğneyi bile usta yapıyorsa bizide yapan usta var derler para karşılığı yaptığımızı zannederler ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit trollüyor. yoksa faşist bir yobaz kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ahmedinejad said: bansheee said: kermit said: şu an hangi lisede sure öğretiyolar ? Bursa Süleyman Çelebi Lisesi.Benim bildiğim oranın kızları güzeldi zamanında tam üzerine bastın hacım, tam üzerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar