Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 evet beyler, battles'ı bilen, kulak kabartan herkez başlığın anlatmak istediğini anladı. dinlemeyenler de merak içinde. bundan yaklaşık 3 sene önce tanışmıştım bu grupla. bilemiyorum kategoriye falan sokmaya gerek yok ama deneysel kelimesinin hakkını verebilecek ender gruplardan biri bence. ep'leri var 3 tane. daha sonra albüm yayınladılar warp records tan: 'mirrored' şimdi haziranda yeni albümleri geliyor: gogss drop. buda warp tan. bilirsiniz harikulade şeyler pek tanımlanamaz. hele işin içine müzik girince daha da zorlaşıyor. dinlemeyenlere ve yeni tatlar arayanlara tavsiye: kesinlikle deneyiniz. kolay gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 harika paylaşım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar