sandalye Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 12 Martta TGB çok büyük bir yürüyüş düzenliyor. 15.00da Tünel-Taksimden Dolma Bahçeye yürünecek. Çoğu üniversiteden öğretim görevlileri, dekanlar, rektörler de katılacak. TÜMÖD Başkanı Alpaslan Işıklı yürüyüşe destek vereceklerini açıkladı: said: "TGB'nin, bugüne kadar, hukuk ve demokrasi kurallarına özenle bağlı bir çizgide yürüttüğü eylemlerine, 12 Mart Cumartesi günü gerçekleştireceği yürüyüşle yeni ve önemli bir halka daha ekleme kararlılığı içinde olduğu anlaşılmaktadır. "Özgür Bilim, Özerk Üniversite ve Tam Bağımsız Türkiye' sloganı ile vurguladıkları bu yürüyüşe öğretim elemanlarını da çağırmaları, ayrıca anlamlıdır. Öğrenciler ve öğretim elemanlarının sorunları ortaktır ve özgür bilim, özerk üniversite ve tam bağımsız Türkiye yolunda sağlanacak kazanımlar, Öğrencilerle birlikte öğretim elemanlarının da başta gelen özlemidir. Bu nedenle, TÜMÖD olarak anlamlı ve önemli bulduğumuz bu yürüyüşe, bizim üyemiz veya yöneticimiz olan öğretim elemanlarının da yoğun bir ilgi ve geniş çaplı bir katılım göstereceklerini beklemekteyiz." Vidyo Haber http://www.facebook.com/video/video.php?v=171401296241381 Dolmabahçede de moğollar konseri ile son bulacak yürüyüş. Düşündümde eğer konu gerekli ilgiyi bulursa paticik olarakta katılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sen git biz geliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tgb ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 niye yürüyonuz, dolmuşa binin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Kar var düşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 doğum günüm lan napcam pasta yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bu arada moğollar çok overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben evde oturucam valla banane yürüyüşten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sen yürümezsen ben yürümezsem nasıl kavusucaz aydınlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 vardı bi tane uzun saçlı anarşik bi eleman forumda senmiydin yoksa ? onla gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ulan öğrenci değilim ki geleyim.zaten sevmem öğrenciliği.çok uyuz ve gıcık bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gökalp yağmurda yürüyelim mi? hayatı bölüşelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Zaybird said: ulan öğrenci değilim ki geleyim.zaten sevmem öğrenciliği.çok uyuz ve gıcık bişey. fakir bişey ayrıca haftanın 5 günü öğrenciyim 2 günü normal vatandaşım, arada uçurum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 insanın ömrünü yiyen 2 şey var 1-)Uyku 2-)Okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 nomenclature eksik tgb kim. tümöd ne.. türkiye garanti bankası sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 -neden yürüyosunuz? -özgürlük için, eşitlik için -kolay gelsin -neden yürüyosunuz? -ekmek için, para için -dur geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tipsiz göbekli bebek benjamin button otur sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 13 ündeki TTB mitingine hazırlanıcam. hazırlanıp da nabıcam be, sırf katılacağımı belirtmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bi iki kere TOEFL mitinge katılmıştım. sonra ALES ki o zamanlar LES'ti.. DPY vardı parasız yatılı.. bişiler daha vardı işte.. kim neye katılıyor anlamıyorum ki ben.. BSSC yaparsa gelirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 14'ünde bbg evine katılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dasaaa said: bi iki kere TOEFL mitinge katılmıştım. sonra ALES ki o zamanlar LES'ti.. DPY vardı parasız yatılı.. bişiler daha vardı işte.. kim neye katılıyor anlamıyorum ki ben.. BSSC yaparsa gelirim ama dpy al bi harfi geriye, dyp kıratın 40. yılı kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Archangel_ said: 13 ündeki TTB mitingine hazırlanıcam. hazırlanıp da nabıcam be, sırf katılacağımı belirtmek istedim Türk Tabipler Birliği nin mitingi diye düzelteyim o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 travesti gay birligi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 İşime gücüme bakıcam her normal insan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar