irin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ergen ibi erkenden açıyorum topiği.ulen yatıcam da yatıcam diye elimi ayağıma dolaştırdın. yamuk yumuk oldular. neyse asıl ne diyeceğim bak Mutlu yıllar bebeyimz! iyi ki doğdun iyi ki varsın,anneye babaya hürmet eder yumuk gözlerini öperim.yarın gel de yiyelimz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Nice mutlu senelere şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://i.imgur.com/nnhwK.jpg bu da resmin düzgün hali. ahah fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 terbiyesiz ayı /müdüriyet /aa şakaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 nice mutlu senelere levent :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şaka lan şaka süper doğmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 İyi ki doğdun yavrucuk! Çok özledim seni, iyi ki varsın^^ Şimdi düşündüm de, mis gibi kadını da kaptın ha. Valla helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kutlu olsun.. canım çekti olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hahah başak çok tatlısın bu arada! çok sevimli görünüyor tepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 internet 101 lazım bana Teşekkürler mokoko size de yaparım dasaaaacığım aşk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 heppi börtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ellerine sağlık ehe ama ben yine de 12 yi bekleyeceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şesut<3 cansıncım o leventin tatlılığı sdf adam tatlı sevmiyor diye zencefilli kurabiye yaptım hayatımda ilk defa. hasaalık dışında tüketilmemesini savunuyorum normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aferin cocuk iyi dogmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kutlu olsun levendim, öperim muk ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 irin said: şesut<3 cansıncım o leventin tatlılığı sdf adam tatlı sevmiyor diye zencefilli kurabiye yaptım hayatımda ilk defa. hasaalık dışında tüketilmemesini savunuyorum normalde Postu sondan başa okurken, nick'in irin olduğunu unuttum, bak sen şu hatuna leventin tatlılığı falan Başak görmesin çıtır çıtır yer bu hatunu diye düşünürken jeton düştü. Sanırım pati'ye daha çok girmeliyim. Nice senelere bro, kutlu olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu mutlu doğumgünü kutlamalarına vesile olan anne ve babanın ellerinden öperim levent. iyi ki doğdun lan, çok kutlu bir doğum bence. başak çok tatlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 griswold yazmis yaa, levent levent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 AA UNUTMUŞUM DOĞUM GÜNÜNÜ ÇOK ÖZÜR DİLERİM YA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN LEVENT KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 @madcow yesem gene iyi ağzını yüzünü kırarım sdf yok lan bi' şi yapmam.adam tatlı yani doğru demişsin bacım derim öperim. gö<3cim bence seni iş yerinde yeterince yormuyorlar. ulen adamın doğum gunu topiği uzerinden prim yapıyormuş gibi oldum.konusturma beni gökalp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ismi levent olanların mart ayında doğma kapasitesi bitti bence=) artık nisan ayında doğsun leventler=))) nice yıllara adaşım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://i190.photobucket.com/albums/z114/danoneil/immortal-bday.jpg kendini özletme lan. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 iyyi dodun griswold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 oyy bi yaş daha yaşlandı yine biri=)) mutlu yaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar