Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Dün kardan sonra üzerine havuzdan kafam ıslak çıkıp evde bile kurutmayıp birde soğuk şeyler içinde hastalık kaçınılmaz oldu. Başım ağırıyor, ateşim var, ishal, mide bulantısı, titreme, üşüme ancak burnum akmıyor tam bir zavallı gibiyim. Ne olmuş olabilir sizce ve önerirsiniz evde de kimse yok tek başıma yaşam savaşı veriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sıcak tut kendini 2 3 gun bişiyin kalmaz. bol bol çay, ıhlamur vs gibi şeyler iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 üşütmüşsün abi sen. çorba falan iç, sarın sarmalan, dinlen 1-2 gün sıcak sıcak, bişeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çivi çiviyi söker. duşa gir, kafanı bile kurutmadan havuza geri geri yürü. etkileri sıfırlayacaksındır. yok lan nane limon iç, sıcak su torbası koy poponun-baldırının altına. ama karnına koyma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Teşekkürler yardım edenlere. Kola için ne diyosunuz midenin ph ını ayarlıyomuş falan tabi ben pek güvenemedim her ikiside evde var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çok ishal varsa gazı çıkartılmış kola iç derler serum etkisi bi nevi, şekerli falan. nane-limon daha bi iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kolanın içine aspirin atıp içersen iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Nanelimonu koydum ocağa bakalım etkili olacakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ısrarla kola aspirin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 İlaca dair evde hiçbişi yok asprin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne yap et önce ayağını sıcak tut gerisi gelir. uzat şöminenin önüne ayağını al üstüne battaniyeni. başın çok ağrımıyorsa başka şeylerle ilgilenip dikkat dağıt, kitap filan oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hazır şöminenin önüne geçmişken seslen de hizmetçin de gelsin bi masaj yapsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Arkadaşlar okumuyosunuz sanırım evde tekim hizmetçi izinde ayrıca şömineyi tek yakacak kadar da kendimi iyi hissetmiyorum -_- Belki hottube e girebilirim tabi iyi gelebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ayı postunu şöminenin önüne serdim bekliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mi ayrı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mi de mi mi üşüttüm? yardım! olacak başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 süt iç geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben hala şunu anlamadım hasta olmak için gereken herşeyi yapmışsın herşey de olmuş, halsizlik ağrılar sızılar. peki mide ne alaka lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 belsoğukalgınlığı geçiriyor arkadaş. mideye vurmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 üşütmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mokoko said: sıcak tut kendini 2 3 gun bişiyin kalmaz. bol bol çay, ıhlamur vs gibi şeyler iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kafanda beyin yerine mide varsa, evet mideni üşümüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Nanelimon ve üzerine patates haşlaması gayet iyidi taaki demet akalın dinleyene kadar, hastalığı yine en ağır şekliyle hissetmeye başladım. Damned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yasin okıyım mı burdan? sabaha bi şeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar