General2 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 İyi günler dilerim. Nazi Almanyası ile ilgili bir forum sitesi kurdum. Forumumuz, Nazi Almanyası döneminin tüm ayrıntılarıyla tartışıldığı, tarafsız bir tarih forumudur. Türkiye'de Nazi Almanyası dönemini konu alan en kapsamlı site olmasının yanında bu konuyla ilgili tek forum sitesidir. Sizi de aramızda görmekten şeref duyarız. Forumu takip etmeye zamanınız olmasa bile sadece üye olmanız benim için bir onurdur. Forumun linki aşağıdadır: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 muhteşemmiş. artık paticik'i bırakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.sembeo.com/wp-content/uploads/2008/05/hammertime.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hevesini kırmayın adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aynısı bana pm olarak da geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mail adreslerini mi satıcaksınız ne yapıcakısınız anlamadım, takip etmeyeceksek üye olmamız neden onur veriyor size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
General2 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Üye sayısı arttıkça forum arama motorlarında daha üst sıralara çıkıyor. Yoksa mail adresleriyle bir ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Nazilerin uçan daire ürettiği yazılmış, demek Hitler gerçektende ayın karanlık tarafındaki base'de yaşamaya devam ediyor. 1945'de ilk protatipi ürettiğini varsayıp 19'u içinden çıkartırsak, sonra kalan 45'in içindeki 4 ve 5'i toplarsak ne elde ederiz: dohuz. http://www.top10ufo.com/photos/albums/userpics/10001/hitler2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 allaan nazisine mi özeniyonuz? almanlar bile utanç duyuyor bu adamlardan ama siz özeniyosunuz. kapatın o forumu gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Du Hast http://fearmusic.files.wordpress.com/2010/06/laibach.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
General2 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Forum, tamamen tarafsızdır. Hiçbir ideolojik görüşle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Sadece Nazi Almanyası dönemi hakkında bilgilenmek isteyen kişiler için kurulmuş bir platformdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bin tane kitap var o tarihlerle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şimdi bazı almanyasından silahlardan politikalardan generallerden araclardan tanklardan konuşucaksanız bi yandan sovyetlerden ingilizlerden finlandiyadan çeklerden fransızlardan japonlardan amerikalılardan bahsetmezseniz olmaz. yoksa tartışmalar konuşmalar cok yavas ve tak acılı gecer. bunu siyayi bakış acısı diye sölemiyorum. t34'tek bahsetmeden pak'ın gelişiminden bahsedemezsiniz mesela, bunu sölemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mokoko said: bin tane kitap var o tarihlerle ilgili. kitaplarda yeterince troll olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şöyle şeyler denenmiş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 general wikipedia'ya yaratıcılık yazıp araştırırsan sitene üye olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yıllardır böyle bir forum bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?5,2983856,page=2#msg-5340321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar