Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ayıp etmişsin bence. kızdan hoşlanmayı yediremeyip kızın ağzına sıçmışsın gibi. yazık kıza lan. istese giderdi. gitmemiş bi darbe de sen atmışsın. ara bence sdf
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 arkadaşlar topici pati pete taşıyorum canın ilgiye ihtiyacı var galiba ordan devam edin.
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gitmiycek olsa ben de ARA derdim ama gidicekmiş.öyle uzaktan uzağa yürümez
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 cerebralis said: öyle uzaktan uzağa yürümez niye ayaklarımı sakatmış HAHAHAHAHAHHAAHAHAHHA İLAHİ BEN
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ayakları sakatsa bişi olmaz zaten can kel kız ayakları sakat keller körler topallar birbirlerini ağarlar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi tamam da.. neden kıı ovuyorsun? hakaktten "aptal çocuk"muşsun bari "ben senden hoşlanıyorum ama böyl uzakta uzaktan olmaz" deseydin bari.. göt gibi bırakmışsın kızı kızın bir sornaki hoşlanacağı çocuğa allah sabır versin.. -ya ben de senden hoşlanıyorum ama.. -ama ne? -o kel çocuk.. hani can.. -he amuğa goduumun herifi evet o -işte o da benden hoşlanıyor gibiydi ama siktiri çekti bana -.. -erkeklere güvenim kalmadı, ben kola içeyim -*elveda bu akşamki göt elleme ihtimalim merhaba sıcak bira*
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi kıza söyledim ama ben senden hoşlanıyorum diye sonrasında.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hatta normalde böyle davranmam, söylemek istemediğim için ters davrandım. Alkollü olmasam da böyle bir hareket yapmazdım özür dilerim falan dedim. Yanlış başladık doğru bitirdik yani en azından..
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 saçını çekip, suratına tükürmüşsün işte. böyle devam. yakında senin olacaktır.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ha eyw.. ama alkollüyken böyle şeyler yapma bak benim gibi polis ol, itfaiyeci ol, ampılanscı ol.. devlet memuru bile oaliblirsin.. ama kırıcı olma LÜT FEN
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sonuç ne şimdi ? ben özet işini bıraktım sonuca odaklandım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 öpüşüp barışmışlar yılsonu müsameresinde kafkas dansı için çiftlenmişler
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben müğsamereye bilet aldığımdan beni ilgilendiriyor da evet sende haklısın seni niye ilgilendiriyor ki? sigigt burdan, dış.. DIŞDIŞ
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 zamanında dedim şu adama biraz ilgi gösterin diye dinleyenimiz yokki
Öne çıkan mesajlar