sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yok abi öyle kıyamayacak bir durum yok üzgün falan değilim de son 1 aydır neredeyse hergün beraber çıktık ettik baya birşey paylaştık yani, dün de ikimiz de baya alkollüydük böyle tribe girdik falan öyle yani :/
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 birğisi özet geçebilirmi merak etmiyorum ama can kesin haksız ve aptaldır ötyle tahminde bulnuyorum
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gökalp oyun oynayacak modumda değilim pek, gidip kumda falan oyna bugünlük.
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 napae said: İkisi de. teşekkürler gereken cevabımı aldım.
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 noldu can ilgi göremiyomusun neden canın sıkkın ? kim o ilgi göstermeyen söyle vurayım kafasına
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sipeyskeyk said: kendimden nefret ediyorum şuan yarın bana biri bu yazdıklarımı hatırlatsın da götüme şarap şişesi sokayım Hatırlatma yükümlülüğümü yerine getiriyorum. sdfhlksdf
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çokmu sarhoştun can ? ne içtin ? anlatsana biraz merak ettim
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi git ya. evet şarap şişesi ile ilgileneyim ben bir ahahahaha
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kıza niye siktirgit dedin ki onu anlamadım. ayrıca gidiyosa boşver. uzun mesafe ilişki diye birşey yok. varsa da çok zor.
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şairin bu topicte anlatmak istediğini anlayan oldumu arkadaşlar ? ben anlayamadımda
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sipeyskeyk said: abi ya... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ALLAH BELANI VERMESİN OLM YA
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 görsel http://i52.tinypic.com/vidzjr.jpg
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bella said: kıza niye siktirgit dedin ki onu anlamadım. ayrıca gidiyosa boşver. uzun mesafe ilişki diye birşey yok. varsa da çok zor. ya şöyle, kızın arkadaşı benim kovduğum ingiliz elemanlarla gitti. Bu kaldı benim yanımda, sorup durdu niye öyle davrandın vs. diye, ben de senden hoşlandığım için demek yerine siktir git sen de onlarla falan dedim sonra kız ağladı gitmek istemiyorum niye bana böyle davranıyosun diye vs. öyle tam sarhoş muhabebti ya.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi biri gökalp'e ilgi gösterebilir mi, susmaz çünkü..
Öne çıkan mesajlar