Anubisath Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bu sene Tüyap fuarında E.C.A. standında hosteslik yaptı bi arkadaşım. Standa İbrahim Kutluay gelmiş,15 tane imzalı top dağıtmışlar basına bilmemneye. Bi tanesini arkadaşım kapmış,satıyor. Buraya da ilan açmamı rica etti. Buyrun efem gittigidiyor ilanı. http://urun.gittigidiyor.com/Ibrahim-Kutluay-imzali-Spalding-NBA-Platinum_W0QQidZZ37127049 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ibrahim kutluay'a bile verilmez 250lira fsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 250 tl eöeh iyimiş de bu adamın sapığı var mı ki öyle? ben olsam açık artırmada 1TL'den koyardım artık kaça giderse izlerdim hem zevkli oluyor öyle sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 top 100 lira zaten. aah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bende de Sentenced imzalı albüm var. Türk adamın imzalı topu 250 TL ise bende albümü 1000 TL'den satarsam... oha iyi kar var bu işte. 250 TL vereceğine evine gider imzalatır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Top falan imzalatmak isteyenler olursa haftanın 3 günü itü maslak kampüse geliyorlar Harun Erdenay ile birlikte. Spor binasında yakalarsınız muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Harun varken de ibrahim'i ne yapayım diye düşünmeden edemiyorum :p Harun'u daha çok severdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 michael jordan 1 harun erdenay 2 ibrahim kutluay da gelip toplarimi imzalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 asfads valla yukarıda söylediklerinizin hemen hepsini daha kibar bi uslüpla ben de söyledim de, belki seveni vardır,satar bi umut diye açtı işte kız ilanı :D satmazsa fiyatı baya aşağı çekip tekrar listelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Haaa kizmis tmm o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 top kırtasiye topuna benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 BiTcH_oFBaT said: Bende de Sentenced imzalı albüm var. O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 top baya kotu gozukuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 300 lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 500 veren var sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Meov said: top 100 lira zaten. aah 100'den başlatırdım o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu ne lan ibrahim kutluay'ın imzasının ne önemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hakkı bulut imzalı 90 lardan kalma kaset var alcak varsa satarım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sektirince silinir ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://magazinsel.com/Magazin/24077/IBRAHIM-KUTLUAY-AKP-DEN-ADAY-OLACAK-HABERIYLE-ILGILI-NE-DEDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 saklasın. ölünce para eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 fenris said: BiTcH_oFBaT said: Bende de Sentenced imzalı albüm var. O.O satsana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar