Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Gercek anlamda frp'den anlayan genis bilgiye sahip oyun oynarken cıvıtmayacak ankaradan 1 oyuncu aranıyor bay bayan farketmez.Yalnız gercektende genis bilgiye sahip olmalı ornek: Drowların tanrısı Lolth diye adı gecio oyunda aaa o kim?ben ole birini ilk kez senden duydum falan dememeli cunku oyunda onun kim oldugunu acıklamaya calısırsam oyunun heyecanı kacıyor iki senedir bir senaryo yazıyordum sonunda bitti cok guzel oldu ve cok uzun birazda zor oldugundan dolayı 1 kisi daha lasım biz su an 5 kisiyiz eger ben oynarım herseyi biliyorum derseniz duzenli olarak oynatacagım ve sanırım bu senaryo tahminim 2 sene surer benim senaryolarım normalde 7-8 ayda bitio:) (grubun yas ortalaması 17-18)cevap buraya yada mailime atabilirsiniz [email protected] & [email protected] [Bu mesaj Elandoriel tarafından 06 Eylül 2004 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bonecrusher, gor bunu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 valla 20sinde okulum açılcak, bayaa erken oldu bu. bi de kıbrısa gitçem yani çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 2 hafta boyunca Ankara'dayım. devamlı bir oyuncu arıyorsan oynayamam ama bilgi v.s konularında istediğin gibi bir oyuncuyum. [Bu mesaj Selamon tarafından 06 Eylül 2004 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shiningblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 OOo Elandoriel bey cabuk unutuldum iki kere gelemedim diye gruptan atıldınmı? ne diyim yani sen bilirsin bulursun ama benim gibi bi drow wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yaw biz sana demedikmi tatilden sonra senaryo biter biz bole bisey yapıyoruz sende gelirmisin sende yok ben her zaman gelemem demedin mi?Ayıp ediyosun shine yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar