Mithgor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yari finaller yarin mi ya? kore saatiyle sali gunu aksam 6 diyo ama bizde de oglen 11 falan sanirim dogru mu?
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mithgor said: yari finaller yarin mi ya? kore saatiyle sali gunu aksam 6 diyo ama bizde de oglen 11 falan sanirim dogru mu? Öğlen 12:00 olması lazım, bu arada yarın ki karşılaşmalar şöyle olacak: MarineKing vs oGsMC IMmvp vs NsHS.San
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 lan kızlara laf ediyordunuz boyband çıkardılar. başlıyor bu arada
Mithgor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 mvp alir bi de mc alir.. hadi bakalim..
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu gom player aptal hatasindan verior paso. stream linki var mi?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hata verince sürekli deneyince düzeliyordu ya. restream bulmak zor artık
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ya bu san değil miydi sürekli 4 gate yapan. ya bayılcam artık 4gateten be ya
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahmedinejad said: ya bu san değil miydi sürekli 4 gate yapan. ya bayılcam artık 4gateten be yaDeğildi. Gayet yaratıcı bir oyun tarzı vardı. Sadece PvP'de 4 gate yapıyordu, ki PvP'de zaten başka da bir şey yapılamaz pek.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu white ra ya sürekli 4gate yapan elemana uyuz olduydum adam tiksindirdi resmen ya. tamam bu işte. şurada da vazgeçmedi herif
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 PvP'de 4 gate yapmayacak da ne yapacak :D San'ın PvZ ve PvT'de ilk 4 gate'i bu. Normalde uzun makro maçları oynuyor, o yüzden MVP'yi şaşırtmak istedi 4 gate yaparak.
huun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bu mvp yetenekli adam ama hiç çalışmıyor dersine. marine+tank ya exp almadan oyun başında 2 tankla golayacaksın ya da exp alıp 15 tank bekleyeceksin. sayısı çoğalmadan üzerine strateji belirlenecek ünite değil tank.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 HuK'ı yenmişti aynı stratejiyle :D Ama San'ın erken expo alıp hızlı collosus'a tech etmesi bozdu planlarını. Savunmada kalıp daha fazla tank beklemeliydi San'ın tarzını hesaba katıp.
Mithgor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 san'in kararlari da kotu ya.. zea olmadan o tank viking karisimi orduya nasil daliyor :S
huun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 doubtful'a gün doğdu haha lan nerde spartacus?
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Late game'de apm'leri göstermişlerdi bir süre ve MVP'nin 300, San'ın 200 civarında olduğu görüldü. 200'ü anlıyorum da 300 sc2 için yüksek değil mi?
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 huun said: doubtful'a gün doğdu haha lan nerde spartacus?Sus sus :D Başlarda oldu en azından :D Hem ben MLG'de olan sorunların LAN yoksunluğundan kaynaklanmadığını söyledim, GSL'dekiler b.net'te oynanmasından kaynaklanıyor genelde. doubtful said: Late game'de apm'leri göstermişlerdi bir süre ve MVP'nin 300, San'ın 200 civarında olduğu görüldü. 200'ü anlıyorum da 300 sc2 için yüksek değil mi?Gösterdikleri o sıradaki apm'di, ortalama değil.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 San'ın standart oyunu o kadar iyiyken niye 4 gate yapmakta ısrar ediyor anlamak mümkün değil. Çok iyi yerlere pylon yaptı ama yetmez MVP'ye karşı.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 early game o kadar pylon kaybedersen haşırt
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 _Spartacus_ said: huun said: doubtful'a gün doğdu haha lan nerde spartacus?Sus sus :D Başlarda oldu en azından :D Hem ben MLG'de olan sorunların LAN yoksunluğundan kaynaklanmadığını söyledim, GSL'dekiler b.net'te oynanmasından kaynaklanıyor genelde. MLG'de üst seviyedeki maçlarda bile disc. oldu oyunculardan bazıları (oyuncular aynı anda değil tek biri disc. oluyordu). Tam o sıralarda pencereden bakman talihsizlik olmuş blizz çalışanı arkadaşım. :) O diil de bize bu seneki blizzcon'dan bilet ayarlarsın artık di mi?
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Aynı turnuvayı mı izledik biz? Adamların interneti sürekli gidip geldi, stream çöktü yahu kaç kere, LAN olsa ne değişecek. Adamlar kendi özür diledi rezilliklerinden dolayı. Benim dediklerim MLG özelinde geçerli, yoksa diğer turnuvalarda LAN olmamasından yaşanıyor sıkıntılar, MLG'de bu böyle değildi, yaşananların neredeyse hepsi MLG'nin kendi hatasıydı. Anlayabildik mi kalın yazınca?
Öne çıkan mesajlar