Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 GSL World Championship Seoul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mithgor said:

yari finaller yarin mi ya?
kore saatiyle sali gunu aksam 6 diyo ama bizde de oglen 11 falan sanirim dogru mu?

Öğlen 12:00 olması lazım, bu arada yarın ki karşılaşmalar şöyle olacak:
MarineKing vs oGsMC
IMmvp vs NsHS.San
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

ya bu san değil miydi sürekli 4 gate yapan. ya bayılcam artık 4gateten be ya
Değildi. Gayet yaratıcı bir oyun tarzı vardı. Sadece PvP'de 4 gate yapıyordu, ki PvP'de zaten başka da bir şey yapılamaz pek.
Mesaj tarihi:
bu mvp yetenekli adam ama hiç çalışmıyor dersine. marine+tank ya exp almadan oyun başında 2 tankla golayacaksın ya da exp alıp 15 tank bekleyeceksin. sayısı çoğalmadan üzerine strateji belirlenecek ünite değil tank.
Mesaj tarihi:
huun said:

doubtful'a gün doğdu haha

lan nerde spartacus?
Sus sus :D Başlarda oldu en azından :D Hem ben MLG'de olan sorunların LAN yoksunluğundan kaynaklanmadığını söyledim, GSL'dekiler b.net'te oynanmasından kaynaklanıyor genelde.
doubtful said:

Late game'de apm'leri göstermişlerdi bir süre ve MVP'nin 300, San'ın 200 civarında olduğu görüldü. 200'ü anlıyorum da 300 sc2 için yüksek değil mi?
Gösterdikleri o sıradaki apm'di, ortalama değil.
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

huun said:

doubtful'a gün doğdu haha

lan nerde spartacus?
Sus sus :D Başlarda oldu en azından :D Hem ben MLG'de olan sorunların LAN yoksunluğundan kaynaklanmadığını söyledim, GSL'dekiler b.net'te oynanmasından kaynaklanıyor genelde.

MLG'de üst seviyedeki maçlarda bile disc. oldu oyunculardan bazıları (oyuncular aynı anda değil tek biri disc. oluyordu). Tam o sıralarda pencereden bakman talihsizlik olmuş blizz çalışanı arkadaşım. :) O diil de bize bu seneki blizzcon'dan bilet ayarlarsın artık di mi?
Mesaj tarihi:
Aynı turnuvayı mı izledik biz? Adamların interneti sürekli gidip geldi, stream çöktü yahu kaç kere, LAN olsa ne değişecek. Adamlar kendi özür diledi rezilliklerinden dolayı. Benim dediklerim MLG özelinde geçerli, yoksa diğer turnuvalarda LAN olmamasından yaşanıyor sıkıntılar, MLG'de bu böyle değildi, yaşananların neredeyse hepsi MLG'nin kendi hatasıydı. Anlayabildik mi kalın yazınca?
  • Yeni Oluştur...