_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Yeni infestorları daha çok fazla göremedik ZvP'de, belki cevap onlardadır :D
yvz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 _Spartacus_ said: Yeni infestorları daha çok fazla göremedik ZvP'de, belki cevap onlardadır :D ben onuda denedim, yemiyor :D
savsatli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yvz said: _Spartacus_ said: Yeni infestorları daha çok fazla göremedik ZvP'de, belki cevap onlardadır :D ben onuda denedim, yemiyor :D yarar yarar :D
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ff'nin energy cost 25 arttırılarak 75 olabilir. ki blizz yaparsa böyle yapar. bu mesajı da alıntılar gösteririm :F .
yvz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 savsatli said: yvz said: _Spartacus_ said: Yeni infestorları daha çok fazla göremedik ZvP'de, belki cevap onlardadır :D ben onuda denedim, yemiyor :D yarar yarar :D sanki zerg oynuonda :D
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 20-25 sn cooldown veya 75 cost olur bence de.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Cooldown getirilmesi (bırakın 20 sn'yi falan 3-4 saniyelik bir cd bile) birçok timing'e karşı ölmesine neden olur Protoss'un, 75 enerjiye çıkarsa ise all-in tutamaz hale gelir. FF Protoss'un bütün oyununun üzerine döndüğü bir büyü, en küçük nerf bile oyunu bozar.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 20 saniye zaten 5 saniyelik cooldown demek... ayrıca hiç de ölmesine falan sebep olmaz abartmayın yahu. 5 saniyeden bahsediyoruz. az bile sayılır 5 saniyelik aralık hatta
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 20-15 mesela.... yani sentry başına aynı anda 4 ff atılmasına karşıyım kısacası. 1 hadi bilemedin maximum 2 tane olabilmeli haritada ff, sentry başına. bu yüzden bir cd şart.
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 "blue post" said: Due to the effectiveness of Force Field, it is now a High Templar ability which must be researched from the Templar Archives al mutlu musunuz? http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/2325614706
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Onun için maksimum enerjiyi düşürmek daha mantıklı. CD birçok push ve all-in'e karşı Protoss'u zor durumda bırakır.
yvz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Tyrannus said: "blue post" said: Due to the effectiveness of Force Field, it is now a High Templar ability which must be researched from the Templar Archives al mutlu musunuz? http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/2325614706 bu gercek miii ? :D
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 _Spartacus_ said: Onun için maksimum enerjiyi düşürmek daha mantıklı. CD birçok push ve all-in'e karşı Protoss'u zor durumda bırakır. bıraksın yahu zor durumda. birazcık zorlansınlar. ne o öle bas bas ff, takıl base'inde rahat rahat. ne bling ne zling...
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 baybety said: terranlarda EMP var zergte yok hani buna karşılık verecek bir ünit olsun öyleyse ne bileyim mesela god mode durumunda olmasın hp si olsun vuralım onu yada elastiki bişey olsun içinden geçerken aşırı derecede yavaşlıyalım. mümkün değil mi? 2 ultra bas upgsiz ez gec ffleri
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 lingleri hitboxa bakmaksızın ultraların altından geçirme falan olsa ne tatlı olur esasında zerg oynaması
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sabonis said: _Spartacus_ said: Onun için maksimum enerjiyi düşürmek daha mantıklı. CD birçok push ve all-in'e karşı Protoss'u zor durumda bırakır. bıraksın yahu zor durumda. birazcık zorlansınlar. ne o öle bas bas ff, takıl base'inde rahat rahat. ne bling ne zling...All in'lerin ve 1-2 base timinglerin şimdi olduğundan daha etkili olması oyunun kalitesini düşürür, denge meselesi değil yani sadece.
baybety Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 _Spartacus_ said: sabonis said: _Spartacus_ said: Onun için maksimum enerjiyi düşürmek daha mantıklı. CD birçok push ve all-in'e karşı Protoss'u zor durumda bırakır. bıraksın yahu zor durumda. birazcık zorlansınlar. ne o öle bas bas ff, takıl base'inde rahat rahat. ne bling ne zling...All in'lerin ve 1-2 base timinglerin şimdi olduğundan daha etkili olması oyunun kalitesini düşürür, denge meselesi değil yani sadece. iki adam çıkarmadan 4 tane gate yapıyonuz birazda zorlanın canım olsun o kadar.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ister 4 gate at ister 2 ister 3, 2 den cok adam cıkmıyo. en cok en hızlı force basan build order 4 gate.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 said: iki adam çıkarmadan 4 tane gate yapıyonuz birazda zorlanın canım olsun o kadar.Ben Protoss değilim, terranım. O yüzden PvZ'ye biraz daha objektif bakabiliyorum. Ciddi bir dengesizlik olduğunu görebiliyorum o yüzden ama oyunu batıracak, üstüne çok düşünülmemiş saçma önerileri de görünce anlıyorum. Bütün PvT ve PvZ'leri 1 base all-in şölenine döndürecek önerileri yapmadan önce biraz daha düşünmek gerek.
yvz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 _Spartacus_ said: said: iki adam çıkarmadan 4 tane gate yapıyonuz birazda zorlanın canım olsun o kadar.Ben Protoss değilim, terranım. O yüzden PvZ'ye biraz daha objektif bakabiliyorum. Ciddi bir dengesizlik olduğunu görebiliyorum o yüzden ama oyunu batıracak, üstüne çok düşünülmemiş saçma önerileri de görünce anlıyorum. Bütün PvT ve PvZ'leri 1 base all-in şölenine döndürecek önerileri yapmadan önce biraz daha düşünmek gerek. bir zerg oyuncusu olarak başka bir race oynayan birinin protoss vs zerg de dengesizlik olduğunu görmesi, gercekten güzel hissetiriyor :)
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bu arada bugünkü maçları yeni izledim. MC, SC2'nin ilk bonjwa'sı olmak yolunda ilerliyor.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 onun bonjwalığı ff nerflenene kadar.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 2 tane iki tarafında 4 gate yaptığı PvP'yi salt mikroyla kazandı, ardından da karşı taraf collosus giderken fast expo yaparak collosus'suz kazanmayı başardı (bunun ne kadar zor olduğunu PvP'yi çok az bilen herkes takdir edebilir). Evet, MC dünyadaki en iyi force field kullanıcısı ama tek özelliğinin bu olmadığını oyunlarını önyargısızca izleyen herkes görebilir.
Öne çıkan mesajlar