Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 GSL World Championship Seoul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
savsatli said:

yvz said:

_Spartacus_ said:

Yeni infestorları daha çok fazla göremedik ZvP'de, belki cevap onlardadır :D

ben onuda denedim, yemiyor :D

yarar yarar :D

sanki zerg oynuonda :D
Mesaj tarihi:
Cooldown getirilmesi (bırakın 20 sn'yi falan 3-4 saniyelik bir cd bile) birçok timing'e karşı ölmesine neden olur Protoss'un, 75 enerjiye çıkarsa ise all-in tutamaz hale gelir. FF Protoss'un bütün oyununun üzerine döndüğü bir büyü, en küçük nerf bile oyunu bozar.
Mesaj tarihi:
20 saniye zaten 5 saniyelik cooldown demek... ayrıca hiç de ölmesine falan sebep olmaz abartmayın yahu. 5 saniyeden bahsediyoruz. az bile sayılır 5 saniyelik aralık hatta
Mesaj tarihi:
20-15 mesela....

yani sentry başına aynı anda 4 ff atılmasına karşıyım kısacası. 1 hadi bilemedin maximum 2 tane olabilmeli haritada ff, sentry başına. bu yüzden bir cd şart.
Mesaj tarihi:
"blue post" said:

Due to the effectiveness of Force Field, it is now a High Templar ability which must be researched from the Templar Archives

al mutlu musunuz?
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/2325614706
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

"blue post" said:

Due to the effectiveness of Force Field, it is now a High Templar ability which must be researched from the Templar Archives

al mutlu musunuz?
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/2325614706

bu gercek miii ? :D
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

Onun için maksimum enerjiyi düşürmek daha mantıklı. CD birçok push ve all-in'e karşı Protoss'u zor durumda bırakır.

bıraksın yahu zor durumda. birazcık zorlansınlar. ne o öle bas bas ff, takıl base'inde rahat rahat. ne bling ne zling...
Mesaj tarihi:
baybety said:

terranlarda EMP var zergte yok
hani buna karşılık verecek bir ünit olsun öyleyse ne bileyim
mesela god mode durumunda olmasın
hp si olsun vuralım onu
yada elastiki bişey olsun içinden geçerken aşırı derecede yavaşlıyalım.
mümkün değil mi?

2 ultra bas upgsiz ez gec ffleri
Mesaj tarihi:
sabonis said:

_Spartacus_ said:

Onun için maksimum enerjiyi düşürmek daha mantıklı. CD birçok push ve all-in'e karşı Protoss'u zor durumda bırakır.

bıraksın yahu zor durumda. birazcık zorlansınlar. ne o öle bas bas ff, takıl base'inde rahat rahat. ne bling ne zling...
All in'lerin ve 1-2 base timinglerin şimdi olduğundan daha etkili olması oyunun kalitesini düşürür, denge meselesi değil yani sadece.
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

sabonis said:

_Spartacus_ said:

All in'lerin ve 1-2 base timinglerin şimdi olduğundan daha etkili olması oyunun kalitesini düşürür, denge meselesi değil yani sadece.

iki adam çıkarmadan 4 tane gate yapıyonuz birazda zorlanın canım olsun o kadar.
Mesaj tarihi:
said:
Ben Protoss değilim, terranım. O yüzden PvZ'ye biraz daha objektif bakabiliyorum. Ciddi bir dengesizlik olduğunu görebiliyorum o yüzden ama oyunu batıracak, üstüne çok düşünülmemiş saçma önerileri de görünce anlıyorum. Bütün PvT ve PvZ'leri 1 base all-in şölenine döndürecek önerileri yapmadan önce biraz daha düşünmek gerek.
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

said:
Ben Protoss değilim, terranım. O yüzden PvZ'ye biraz daha objektif bakabiliyorum. Ciddi bir dengesizlik olduğunu görebiliyorum o yüzden ama oyunu batıracak, üstüne çok düşünülmemiş saçma önerileri de görünce anlıyorum. Bütün PvT ve PvZ'leri 1 base all-in şölenine döndürecek önerileri yapmadan önce biraz daha düşünmek gerek.

bir zerg oyuncusu olarak başka bir race oynayan birinin protoss vs zerg de dengesizlik olduğunu görmesi, gercekten güzel hissetiriyor :)
Mesaj tarihi:
2 tane iki tarafında 4 gate yaptığı PvP'yi salt mikroyla kazandı, ardından da karşı taraf collosus giderken fast expo yaparak collosus'suz kazanmayı başardı (bunun ne kadar zor olduğunu PvP'yi çok az bilen herkes takdir edebilir). Evet, MC dünyadaki en iyi force field kullanıcısı ama tek özelliğinin bu olmadığını oyunlarını önyargısızca izleyen herkes görebilir.
  • Yeni Oluştur...