Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 GSL World Championship Seoul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tasteless'ı geçtim ben bile dedim bu kadar öndeyken 1 veya 2 tane daha spine yapmalı diye içimden.

dimaga belki önde olduğunun farkında diildi rakipte expo var mı yok mu tam emin değildi falan.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

tasteless'ı geçtim ben bile dedim bu kadar öndeyken 1 veya 2 tane daha spine yapmalı diye içimden.

dimaga belki önde olduğunun farkında diildi rakipte expo var mı yok mu tam emin değildi falan.

evet oyunu okuyamadığından yenildi. yoksa spine yapsa ya da sentrysiz ortamda ling roach a devam edip hidrayı düşünmese hiç zorlanmazdı
Mesaj tarihi:
Ya Spine Crawler yapmasına bile gerek yoktu. Spine'ların range'i dışında hiç savaşmasa, sırf ünte yapıp savunma pozisyonunda kalsa, arada drone sıkıştırmaya çalışmasa, hydra'ya geçmeyi denemese, bunlardan sadece birini yapsa kesin kazanmıştı.
Mesaj tarihi:
600 minerali vardı bi ara. Taşların oraya 2 tane daha crawler atsaydı. Roachlarla birlikte crawlerla aynı anda saldırma imaknları yok Stalkerların.

Dimaga 2. maçta da saldırıyı batırdı. İlk maçın etkisinde hala muhtemelen.
Mesaj tarihi:
dimaga hep böyle o yüzden uyuz oluyorum.

adamın late game i çok iyi ama nedense bi kere yenilince abidik gubidik low econ şeyler yapıyo ve kaybediyo. hala da uslanmadı.

adam gibi düz oynasan yenersin belki ya alla alla.
  • Yeni Oluştur...