_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Cuce said: upgleri bilmiyorum ama bütün mineralli baselerini terranın 4'ü icin bırakması sacmaydıİşte belki expolarında Nydus olsaydı karşı atak yapmak zorunda kalmayacaktı.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 peh geç açtım galiba. hangi maç bitti? hangi maç daha oynanacak?
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 anlamadım zaten, nasıl koca teran ordusunu öle manevra yapmasına izin verdi, thorlarla falan
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 lan cumaya gittim kaçtı son maç özet geçebilirmi biri
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Baneling bust gelecek maçlardan birinde kesin.
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sen oynasada desuya muhtesem sen esprilerimden birini yapsam 1 nisan'a anlmak katsam
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Naptın Dimaga ya? Tasteless bile dedi napman gerektiğini.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 tasteless'ı geçtim ben bile dedim bu kadar öndeyken 1 veya 2 tane daha spine yapmalı diye içimden. dimaga belki önde olduğunun farkında diildi rakipte expo var mı yok mu tam emin değildi falan.
savsatli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sabonis said: tasteless'ı geçtim ben bile dedim bu kadar öndeyken 1 veya 2 tane daha spine yapmalı diye içimden. dimaga belki önde olduğunun farkında diildi rakipte expo var mı yok mu tam emin değildi falan. evet oyunu okuyamadığından yenildi. yoksa spine yapsa ya da sentrysiz ortamda ling roach a devam edip hidrayı düşünmese hiç zorlanmazdı
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 morheim ordayekn dc gelirse iyi olcua yalnız. bencede nexusu var sanıyodu dimaga.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ya Spine Crawler yapmasına bile gerek yoktu. Spine'ların range'i dışında hiç savaşmasa, sırf ünte yapıp savunma pozisyonunda kalsa, arada drone sıkıştırmaya çalışmasa, hydra'ya geçmeyi denemese, bunlardan sadece birini yapsa kesin kazanmıştı.
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Blink Stalkerlar spineları alıyor hacı. Hem nereye spine atsın. Her yerden gelebilir Stalkerlar.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 600 minerali vardı bi ara. Taşların oraya 2 tane daha crawler atsaydı. Roachlarla birlikte crawlerla aynı anda saldırma imaknları yok Stalkerların. Dimaga 2. maçta da saldırıyı batırdı. İlk maçın etkisinde hala muhtemelen.
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Hiç bi işe yaramadı drop. Bütün ünitelerle nexusu alsaydı bariiiiii
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi bütün işcileri alabilirdi orda ve garip durup seyler yapıp kacırdı yanı...
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Dimaga diamond oyuncularının yapmayacağı hatalar yapıyor. Morali çok bozuk anlaşılan. PvZ'de kötü olması psikolojisini de etkilemiş, standart oynasa çok daha iyi sonuç elde ederdi.
Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dimaga hep böyle o yüzden uyuz oluyorum. adamın late game i çok iyi ama nedense bi kere yenilince abidik gubidik low econ şeyler yapıyo ve kaybediyo. hala da uslanmadı. adam gibi düz oynasan yenersin belki ya alla alla.
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Droplar için üzülme Dimaga, zaten yenilcektin, boşver.
Öne çıkan mesajlar